- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
- Konu Sahibi Meredith Grey
Yok babam her an trink yolluyor. Onunla bakımlarıma devamke olurmemlekette yaşayacaklarmış ama
para kazananayacak dolayısıyla şimdiki bakımda olmayacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok babam her an trink yolluyor. Onunla bakımlarıma devamke olurmemlekette yaşayacaklarmış ama
para kazananayacak dolayısıyla şimdiki bakımda olmayacak
Şimdi şöyle. Babası zengin ya, iş kurma ihtimali var.
Yok babam her an trink yolluyor. Onunla bakımlarıma devamke olur
Tabii canım. O banko zaten. Onun farkındayım. Bol malzemos işte her şey var. Yazdım zaten çevresinde senin gibi kimse yoktur diyetaksicinin (mesleki betimleme değildir.) o kadar zeki olduğunu sanmıyorum. başka türlü kadın görmüş ağzı kulaklarında kaçırmak istemiyor bence. daha önce böyle bir ilişki yaşadığını sanmıyorum.
Bana getirdiği kondomların bile tarihi geçmiş desem.taksicinin (mesleki betimleme değildir.) o kadar zeki olduğunu sanmıyorum. başka türlü kadın görmüş ağzı kulaklarında kaçırmak istemiyor bence. daha önce böyle bir ilişki yaşadığını sanmıyorum.
Bana getirdiği kondomların bile tarihi geçmiş desem.
Ne bileyim be çok etkiledi o hareketi beni. Utanmasam billboardlara reklam verip bastıracağım taksici geceleri saçlarımı okşuyor diyeAdam saçını okşadı diye, hayatının içine zctiran ilk seni gördüm Meredith
Ailen musade etseydide belki bitecekti.. bu isler nasip kismet..Evlenmeden önce çok büyük konuşmuştum, ailemin istemediği birisiyle evlenmem diye. Tanıştırdığımda istemediler ve şok olmuştum. Babam hatta dediki kızım kestirip at bugün üzülürsün yarın geçer, bütün ömrünce üzülmenden iyidir… aradan aylar geçti kopmadık ve ben resti çektim bizimkilere. Evlendik… ve 9 senenin sonunda bu evlilik bitti. Öyle böyle bitmek değil nasıl huzurluyum artık anlatamam. Kültürel seviye, aile yapılarının benzerliği, evlilikten beklentilerin denk olması gibi gibi bir sürü girdi var bu işin içinde. Sabahları yanımda uyandığına şükrettiğim adam 9 senenin sonunda evden gittiğine şükrettiğim bir insan oldu.
Özetle: aile birisini istemiyorsa, vardır bi bildikleri yada hissettikleri. Hayat tecrübeleri bizden çok daha fazla sonuçta.
Duygusal aclik icindesin belli.. ama babam para gonderir derken ciddiNe bileyim be çok etkiledi o hareketi beni. Utanmasam billboardlara reklam verip bastıracağım taksici geceleri saçlarımı okşuyor diye
Ailesine karşı gelip evlenen ve çok mutlu olan çiftler de vardır eminim ama bu benim hikayemdi ve bile bile lades dediğimi düşünüyorum. Pişman mıyım diye sorarsanız değilim. Müthiş bir evladım var bu evlilikten İyiki var…Ailen musade etseydide belki bitecekti.. bu isler nasip kismet..
Evet onu demekAilesine karşı gelip evlenen ve çok mutlu olan çiftler de vardır eminim ama bu benim hikayemdi ve bile bile lades dediğimi düşünüyorum. Pişman mıyım diye sorarsanız değilim. Müthiş bir evladım var bu evlilikten İyiki var…
Konuya biraz geç kaldım aradaki sayfalari okumadan bu yorumu yazıyorum. Sakın evlenmeyin, evlenirseniz pişman olacağınıza yemin edebilirim.Merhabalar herkese,
Önceki konularımı bilenler benim taksiciyi anımsayacaklardır. Adamcağızın lakabı da taksici kaldı
Kendisinden evlilik teklifi almış bulunmaktayım. Ama ne yazık ki bu duruma tamamen sevinemiyorum. Geceleri beni uyutmayan, sıkıntıdan bacaklarımı hatur hutur kaşındıran bir kararsızlık içerisindeyim.
Annem kesinlikle böyle bir evliliği onaylamıyor. Hem yaşımın evlenmek için erken olduğunu söylüyor, hem de karşımdaki kişinin benim için ideal bir eş olmaktan oldukça uzak olduğunu. Hatta bunun hayatımın hatası olacağını..
Tek onay vermeyen annem, ailem de değil tabi. Arkadaşlarımdan da hayırlı olsunu kapamadık. Sizlerden de çoğunluk veto vermişti bu ilişkiye.
Ama takdir edersiniz ki; hayatımda ilk defa evlilik teklifi alıyorum ve bu adam da beni bayağı seviyor hı gibi düşüncelere soktu.
Artılarını eksilerini kafama not aldım. Eksilerine gelecek olursam; hiçbir ortak noktamız yok. Ailelerimiz çok farklı. Onun tarafından ailenin marjinal ve istenmeyen-sevilmeyen gelini olabilirim gibi geliyor. Ev işlerine vs asla yardım edeceğini zannetmiyorum. Bir tabak alıp makineye yerleştirmez. Hediye-çiçek olayları ona ters. Evlendiğimizde izin günlerimizde birlikte gezmek yerine onun kahveye arkadaşlarının yanına gidip okey oynayıp benim tek başıma bir şeyler yapıyor olma ihtimalim düşük değil. En kötü şey ise ben eğitimimi, şu an çalıştığım yeri bile 2 sene sonra yurtdışına taşınmak üzere ayarladım. Yurtdışına gitmekten vazgeçebilirim ama o memleketi olan Doğu tarafında bir ile taşınmak istiyor. Orada kariyerimde istediğim yere gelmem imkansız gibi bir şey.
Artıları ise; şefkatli. Geceleri onunla uyurken kaç kere saçımı okşamasına uyanırım. Uyandığımda onu yanımda görünce öyle mutlu oluyorum ki. İş çıkışı evime gelmesi-hazırladığım masada sohbet ede ede yemek yemek bana çok huzur veriyor. Bunu her gün yaptığımızı düşünüyorum bi de. Bir süre önce ayrılmıştık. O sıra Covid olmuştum. Hastalanır mı vs hiç düşünmeden bana bakmaya geldi. Sevildiğimi, onun beni sevdiğini fazlasıyla hissediyorum.
Ama kalbim de, mantığım da evlilik olayına hiç girmemekten yana. Bir yandan ileride pişman olmaktan korkuyorum vazgeçersem. Sizler durumumla ilgili ne düşünüyorsunuz? Sizlerin düşünceleri benim için çok kıymetli. Şimdiden teşekkür ederim.