Evlilik Teklifi Aldım...

Meredith Grey

Su’nun Annesi 🤰🏼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
5.233
6.047
Merhabalar herkese,

Önceki konularımı bilenler benim taksiciyi anımsayacaklardır. Adamcağızın lakabı da taksici kaldı
Kendisinden evlilik teklifi almış bulunmaktayım. Ama ne yazık ki bu duruma tamamen sevinemiyorum. Geceleri beni uyutmayan, sıkıntıdan bacaklarımı hatur hutur kaşındıran bir kararsızlık içerisindeyim.

Annem kesinlikle böyle bir evliliği onaylamıyor. Hem yaşımın evlenmek için erken olduğunu söylüyor, hem de karşımdaki kişinin benim için ideal bir eş olmaktan oldukça uzak olduğunu. Hatta bunun hayatımın hatası olacağını..
Tek onay vermeyen annem, ailem de değil tabi. Arkadaşlarımdan da hayırlı olsunu kapamadık. Sizlerden de çoğunluk veto vermişti bu ilişkiye.
Ama takdir edersiniz ki; hayatımda ilk defa evlilik teklifi alıyorum ve bu adam da beni bayağı seviyor hı gibi düşüncelere soktu.

Artılarını eksilerini kafama not aldım. Eksilerine gelecek olursam; hiçbir ortak noktamız yok. Ailelerimiz çok farklı. Onun tarafından ailenin marjinal ve istenmeyen-sevilmeyen gelini olabilirim gibi geliyor. Ev işlerine vs asla yardım edeceğini zannetmiyorum. Bir tabak alıp makineye yerleştirmez. Hediye-çiçek olayları ona ters. Evlendiğimizde izin günlerimizde birlikte gezmek yerine onun kahveye arkadaşlarının yanına gidip okey oynayıp benim tek başıma bir şeyler yapıyor olma ihtimalim düşük değil. En kötü şey ise ben eğitimimi, şu an çalıştığım yeri bile 2 sene sonra yurtdışına taşınmak üzere ayarladım. Yurtdışına gitmekten vazgeçebilirim ama o memleketi olan Doğu tarafında bir ile taşınmak istiyor. Orada kariyerimde istediğim yere gelmem imkansız gibi bir şey.

Artıları ise; şefkatli. Geceleri onunla uyurken kaç kere saçımı okşamasına uyanırım. Uyandığımda onu yanımda görünce öyle mutlu oluyorum ki. İş çıkışı evime gelmesi-hazırladığım masada sohbet ede ede yemek yemek bana çok huzur veriyor. Bunu her gün yaptığımızı düşünüyorum bi de. Bir süre önce ayrılmıştık. O sıra Covid olmuştum. Hastalanır mı vs hiç düşünmeden bana bakmaya geldi. Sevildiğimi, onun beni sevdiğini fazlasıyla hissediyorum.

Ama kalbim de, mantığım da evlilik olayına hiç girmemekten yana. Bir yandan ileride pişman olmaktan korkuyorum vazgeçersem. Sizler durumumla ilgili ne düşünüyorsunuz? Sizlerin düşünceleri benim için çok kıymetli. Şimdiden teşekkür ederim.

Bunları zaten bütün sevgililer yapmıyor mu

Hiç bir ortak noktanız olmayan biriyle neden ilişki yaşadınız ki ? Geceleri şefkatle başınızı okşaması bir anlam ifade etmiyor bu durumda.
Tabağını alıp makinaya dizemeyen adam nasıl şefkatli oluyor ?Bence bu işin oluru yok. Hayata aynı pencereden bakamayacağınız biriyle evlilik yoluna girmek ne derece mantıklı olur ki zaten.

Taban tabana zıt olduğun bir adamla sorunsuz bir evlilik yürütmek için yeterli değil. Zaten Allah'ın günü dipdibe olunca da rutine binecek, evet seks de dahil buna.

Anneni dinle derim kendi mantığına da yatmadığı ortada zaten maalesef evlilik öyle tek saçımı okşar harika sohbet ederiyle ilerlemiyor o pembe bulutlar dağıldığında ahh naptim ben diyeceğiniz çok belli tabi ki sevilmek şefkatli olması sohbetinin huzur vermesi önemli amma bir tek bunlarla da yürümüyor evlilik
Sizin yurt dışı planiniz ve anladığım kadarıyla kariyer yapma düşünceniz var adamın gidip memleketinde yasama hevesi ve bur tabak kaldırmayacak kendi yemeğini yapamayacak biriyle evlilik sürdürmem çok ama çok zor ve düşünün bir hayal edi evlendiniz memleketine gittiniz bambaşka bir kültür ne zamana kadar dayanabilirsiniz ama derseniz ki benim aşktan gözüm kör oldu o zaman diyecek bir şey kalmaz ama yurtdışı hayali olan kendini geliştirmek için uğraşan kendinize iki tatlı söz bir güler yüze kanmayın yazık etmeyin kendinize derim.

Taban tabana zıt olduğun bir adamla sorunsuz bir evlilik yürütmek için yeterli değil. Zaten Allah'ın günü dipdibe olunca da rutine binecek, evet seks de dahil buna.
Yazacaktım konuma ama unutmuşum.
Seks hayatımız şimdiden sıradanlaştı ondan kaynaklı. Aşırı istekli biri değil. Bir gecede 1 sefer ona yetiyor. 1 sefer dediğimde 10 dakika git gel ve birkaç öpüşme. Ön sevişme falan yok.

Eksileri evlenmemeniz icin yeterli. Iki kisi calisiyorken ev isleri bölünmüyorsa kadin yorgun, sinirli ve huzursuz oluyor. Erkekte beni boyle kabul ettin deyip, geceleri saç oksamiyor. Ben erkegim hizmet edeceksin dusuncesiyle sanki eli kolu beyni yokmus gibi bir köşeye cekildikce adamin varligi bile sinirinize dokunur. Taksici beyde evlenince cok mutlu olmayacaktır. Ayri dunyalarin insanlarısınız su an sadece iliskinin heyecaniyla evlenmek istiyorsunuz. Evlenince pisman olursunuz.

Zıtlıktan doğan kavgalarınızdan sonra şefkati falan da unut.

Diğer yorumlarda da belirtildiği üzere + olarak belirttiğiniz şeyler zaten bir ilişkide olması gereken en baz şeyler bunların dışında - olarak belirttiğiniz şeyler ise asla olmaması gerekenler.

Anneniz haklı, aklı selim arkadaşlarınız varmış onlarda haklı. Bir an önce bitirip uzaklaşmanıxı tavsiye ederim.

Oyumu hayırdan yana kullanıyorum.
Daha önce evlilik teklifi aldım. Hepsini reddettim çünkü bahsettiğin kararsızlıklar teklifin geleceğini anladığım an başlamıştı.
İçimde o saf coşkuyu hissedemedigim bir şeye ve beni tanıyan herkesin karşı çıktığı bir teklife evet demezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…