Evlilik Teklifi Aldım...

Artı diye saydıklarınız kusura bakmayın ama evli olmadığınız için artı. Evlenince rutine bağlıyor ve bir süre sonra normallesiyor. Sonra da gözünüze eksi diye yazdığınız seyler batmaya basliyor. O zaman diyorsunuz ki bu adamin artidan cok eksisi var. Eksileri artıya ceviremeyecekseniz bu yola çıkmayın. Degistirmekte bir yaştan sonra cok zor zaten.

Şimdi şöyle. Babası zengin ya, iş kurma ihtimali var.

taksicinin (mesleki betimleme değildir.) o kadar zeki olduğunu sanmıyorum. başka türlü kadın görmüş ağzı kulaklarında kaçırmak istemiyor bence. daha önce böyle bir ilişki yaşadığını sanmıyorum.

Tabii canım. O banko zaten. Onun farkındayım. Bol malzemos işte her şey var. Yazdım zaten çevresinde senin gibi kimse yoktur diye

Bana getirdiği kondomların bile tarihi geçmiş desem.

Evlenmeden önce çok büyük konuşmuştum, ailemin istemediği birisiyle evlenmem diye. Tanıştırdığımda istemediler ve şok olmuştum. Babam hatta dediki kızım kestirip at bugün üzülürsün yarın geçer, bütün ömrünce üzülmenden iyidir… aradan aylar geçti kopmadık ve ben resti çektim bizimkilere. Evlendik… ve 9 senenin sonunda bu evlilik bitti. Öyle böyle bitmek değil nasıl huzurluyum artık anlatamam. Kültürel seviye, aile yapılarının benzerliği, evlilikten beklentilerin denk olması gibi gibi bir sürü girdi var bu işin içinde. Sabahları yanımda uyandığına şükrettiğim adam 9 senenin sonunda evden gittiğine şükrettiğim bir insan oldu.

Özetle: aile birisini istemiyorsa, vardır bi bildikleri yada hissettikleri. Hayat tecrübeleri bizden çok daha fazla sonuçta.

Bana getirdiği kondomların bile tarihi geçmiş desem.

tam tahmin ettiğim gibi.
allasen erkek zevkini az geliştir.
kendi ayarında biriyle olmaktan korkuyorsun sanki.
bu höt höt adamları seçiyor olmandaki sebebi bulmalısın.
kendinide bunlara aşık olduğuna inandırıyorsun.

Ailen musade etseydide belki bitecekti.. bu isler nasip kismet..

Ne bileyim be çok etkiledi o hareketi beni. Utanmasam billboardlara reklam verip bastıracağım taksici geceleri saçlarımı okşuyor diye
Duygusal aclik icindesin belli.. ama babam para gonderir derken ciddi
Misin? Kac yasindasin ve ne is yapiyorsun? Eger ciddiysen..omur boyu boyle
Mi olacak? Kaldi ki cogu erkek bugun senin sacini oksar, yarin baskasinin..

Evet onu demek
Istedim iste.. cok
Mutlu olabilirdin..o da bir ihtimaldi.. en azindan denemis olsun icinde kalmadi..

Konuya biraz geç kaldım aradaki sayfalari okumadan bu yorumu yazıyorum. Sakın evlenmeyin, evlenirseniz pişman olacağınıza yemin edebilirim.

Bu arada kimseye minnet etmeme durumunu geçirebilirseniz hayata, Biseylere hayır demeniz daha kolay olur.
Başta babanız Meredith. İyi bir işiniz kazancınız varsa, durumunuz iyiyse neden hala sevgisini esirgeyen insanın (babanız da olsa), maddi destek vermesini kabul ediyorsunuz?
Artık ayaklarınız üzerinde durabildiginizi, onun yalnızca manevi olarak sevgisine ihtiyacınız olduğunu belirtin.
İçinizdeki sevgi, şefkat kavramını babanızla çözmeniz gerekiyor bence öncelikle.
Sevgiye aç durumunuzun hayatınızda yarattığı karmaşa sanırım hep devam edecek.Ve ikili ilişkilerde de bu şekilde saçma insanların en ufak sevgi gösterilerine tav olacaksınız.
25 yaş bazı şeylerin, doğru ve yanlışın bilincinde olunulması gereken bir yaş.Sanki çevrenizde sadece erkek bireyler var gibi.
Konu içerikleriniz erkekler. Aile, arkadaş, sosyal ortam, statü bu tip konularınızı görmek isterim artık kendi adıma.
Ve sizi artık kararlı,başarılı,kendi ayakları üzerinde durabilen güçlü bir kadın olarak görmek istiyorum. Samimi olarak söylüyorum bunu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…