Evlilik Teklifi Aldım...

Doğru söylemiş illa evlenmeniz gerekmiyor ki.böyle devam edin bakarsınız ilerde artıları da eksiye düşer annenizle aynı fikirde olursunuz.çünkü evlenirseniz şimdi saydığınız eksiler daha çok büyür gözünüzde.onun size vaad ettiği hayata uyum sağlıyamazsınız gibi.

Ne kadar romantiksin. Benim aklıma ilk gelen maddiyat oldu oysa. Çevresinde para kazanan, bakımlı, seksi birileri varmış gibi durmuyor.
Babamın fazlasıyla zengin biri olduğunu biliyor. Kendime ait bir evim olduğunu, babamın bana düzenli olarak bana gönderdiğini de. Hatta bana birkaç kere sen zenginsin niye çalışıyorsun ki diye sormuşluğu bile var.

Diğer kısma gelirsek arkadaşlarının vs illa onun yanında beni görmesini istiyor.

Terk edilme korkusu da eşlik ediyorsa evet bir miktar uyuyor. Psikologlar da teşhise yardımcı oluyorlar bildiğim kadarı ile, klinik psikolog ya da bir psikiyatr teşhis getirebilir ancak diye biliyorum. Bundan şüphelerin varsa, bi psikiyatr ile görüşsen daha isabetli olacaktır.

Bence sen şu kendine dair şeyleri netleştirmeden evlilik vb. bağlayıcı kararların altına girme. Ne dersin?

Sizin bu adamla ilgili arti olarak yazdiginiz sey zaten normal olan her iliskide var. Bundan yoksun kaldiginiz icin adami beyaz atli prens gibi goruyorsunuz ama aslinda beyaz atletiyle mac izleyen klasik Turk erkegi. Gece sacinizi oksamayi biraktiginda ne yapacaksiniz, bunu sorun kendinize.

Evet hiç şaşırmadım. kadın hem para kazanıyor hem babadan zengin , hem güzel diyor. Onun bulabileceği hatunlar böyle değil. O yüzden sana yapışıyor. Kendi geliri ve ev hanımı eşiyle nereye kadar… yoksa araya başkaları da girmişken seninle olmak istemezdi bu profil…

Cicim ayları bittikten sonra bu şartlarda süren bir evlilik seni yormaya ve mutsuz etmeye başlayacak. O zaman saçını okşamış olmasının yada tatlı dediğin o sohbetlerin tüm büyüsü kaçacak.

Gecen gittigim tiyatro oyununda vuslattan sonra kadın sarılmak istediğinde adamın beynini canlandıran karakter diyordu 'benim bildiğim Bülent Bey,tek atar yatar' diye, vurup kıçını uyuyordu.
Tabir çok hoşuma gitti, kullanmak bugüne kısmetmiş

Boşver yaaa, evlilik birliği böyle seylere müsait değil. Sen de tek eşliliğe hazır değilsin. Daha yaşın genç, seninle evlenmek isteyen tonla erkek çıkar zamanla karşına. Zaten bu adamda çok da bir mide yok ki ayrılip başka ilişkiler yaşadığını bilmesine rağmen tekrar devam eder. Yurtdışina git gel, döndüğünde bekarsa yine açar kollarını,merak etme.
Ne kadar romantiksin. Benim aklıma ilk gelen maddiyat oldu oysa. Çevresinde para kazanan, bakımlı, seksi birileri varmış gibi durmuyor.
:))) Romantiklik demeyelim de malım biraz evet, maddi sebeplerle de istiyor olabilir

Artıları demişsin ama onlar senin hayallerin artı birşey hala yok
Bu arada cidden yaş kaç?
Saf mısın kızım sen, eğitim diyorsun, yok marjinallik falan baya baya arabesk hayaller kuruyorsun..

Eğitimini bırak eşinin memleketinde kv kp eziyeti çek..
Ne güzel evlilik teklifi almışsın hani..

Meredith bunu soruyor olman bile hata. Bir önceki taksici konunda sayfalarca yazıldı keşke o konu orda kalsaydı. Daha farklı, kendine uygun birinin evlenme teklifi olsaydı da ona yorum yazsaydık.
Ama yine de yazayım.Hasta olursun önüne yemek gelsin diye bekler. Bir çorba yapayım ona iyi gelir demez. Kalkıp bir çorba yapmıyor şu evin haline bak der eleştirir. O saç okşamaları o yemekte konuşmaları falan biter ozaman
Adamın tek olayı da bu zaten.O da gidince geriye ne kalacak?
Bebeğiniz olur gecenin Bi yarısı gelir yatar uyur. İlgileneyim çocuğumla, eşimle demez. Neden biliyor musun? Aileden o görgüyü, eğitimi almamış. Ötesi yok.

25 :///

Bir süre sonra o ilk günkü aşk ve heyecan bitiyor. Ortak noktalarınız olmazsa iki yabancı gibi kalırsınız o noktada. Zaten evlenip her gün elinin altında olunca şu an yaptıklarını da yapmıyorlar.

Asla ve asla kendinize ve ailenize denk olmayan biriyle evlenmeyin.

En azından birlikte yaşayıp deneyin bir süre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…