- 20 Ocak 2010
- 45.275
- 153.590
- 43
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Ama annanın çalısmiyor net çünkü burda ne yazarsak yazalım gider evlenir kendisi normal ilişki sevmiyor illa bir arızalı bi durum olacak o yüzden kimse boşa laf anlatmasın benceannenin kafası çalışıyor neyseki.
Bazen şöyle güzel bir seks canım çekmiyor değil. Hem de eskisi gibi görüştüğüm boylu poslu manken gibi çocuklarla. Ama kafamdan hemen kovuyorum o düşünceleri :/
Yok. Şahsen gittiğim psikologtan pek yarar görmediğimi düşündüm.Farkındasın ne hoş. Psikolog görüşmelerin devam mı?
tam olarak bekledigim cevabi verdin.Yok. Yani maddi olarak var da manevi olarak yok.
Benim bir mezuniyetime falan katılmayan adam şu an üvey kardeşimin saçma sapan uyduruk bir yarışmasında olabilir mesela
Adama bunları söylemedim mi sizce?Siz bu adama aşık değilsiniz. Aranızda ciddi farklılıklar var ama aşık olsaydınız mantığınız devreye giremezdi muhtemelen ve farkları umursamazdınız.Tabi birde eskiden seviştiğiniz insanları özlemezdinizAdamın vaktini boşuna çalmayın. Karma sizi bulmasın sonra.
Yok. Şahsen gittiğim psikologtan pek yarar görmediğimi düşündüm.
Aslında şema terapi ile ilgilenen bir psikolog bulsam iyi olurdu.
Kendi kendime bir öncekinden farklı tepkiler, değişiklikler yaparak onarmaya çalışıyorum.
Psikolog musunuz bu arada?Pek işe yarıyor gibi görünmüyor ama şu durumda. "Saçımı okşuyor, pişman olur ya bir daha saçımı okşayacak birini bulamazsam" tadında bi korku almış ya.
Bu yüzden bile bırakılır bu adam. Kendinizi layık gördüğünüz tipe bakın : Eski sevişmelerini özleyen kadını bırakmayan adam.Adama bunları söylemedim mi sizce?
Umurunda bile olmadı.
Psikolog musunuz bu arada?
Oo ne güzel ben de sanırım borderline olabilirim. Tanıştığıma memnun oldum fazlasıyla :)Profesyonel ruh hastasıyım. :)
Oo ne güzel ben de sanırım borderline olabilirim. Tanıştığıma memnun oldum fazlasıyla :)
Psikoloğuma sordum. Ben teşhisimi söyleyemem kendini etiketlememen için bla bla dedi.Borderline teşhisi geldi mi? Büyük bir şüphe çünkü bu.
Ne kadar romantiksin. Benim aklıma ilk gelen maddiyat oldu oysa. Çevresinde para kazanan, bakımlı, seksi birileri varmış gibi durmuyor.Adamın bundan ne kari , ne çıkarı olacak ki? Bence bu teklfiinin altındaki tek sebep sevmesi ve kaybetmekten korkması. Çünkü en ufak kötü günde elindeki kuş uçuyor. Evlilik akdinin buna engel olacağı, özgür kuşunun alyanstan kafes sayesinde artık bir ömür başka erkeklere ucamayacagini umuyor olabilir. Başka da bir açıklaması yok bence bu profildeki adamın size evlilik teklif etmesinde.
Konularıniza hakimim.Merhabalar herkese,
Önceki konularımı bilenler benim taksiciyi anımsayacaklardır. Adamcağızın lakabı da taksici kaldı
Kendisinden evlilik teklifi almış bulunmaktayım. Ama ne yazık ki bu duruma tamamen sevinemiyorum. Geceleri beni uyutmayan, sıkıntıdan bacaklarımı hatur hutur kaşındıran bir kararsızlık içerisindeyim.
Annem kesinlikle böyle bir evliliği onaylamıyor. Hem yaşımın evlenmek için erken olduğunu söylüyor, hem de karşımdaki kişinin benim için ideal bir eş olmaktan oldukça uzak olduğunu. Hatta bunun hayatımın hatası olacağını..
Tek onay vermeyen annem, ailem de değil tabi. Arkadaşlarımdan da hayırlı olsunu kapamadık. Sizlerden de çoğunluk veto vermişti bu ilişkiye.
Ama takdir edersiniz ki; hayatımda ilk defa evlilik teklifi alıyorum ve bu adam da beni bayağı seviyor hı gibi düşüncelere soktu.
Artılarını eksilerini kafama not aldım. Eksilerine gelecek olursam; hiçbir ortak noktamız yok. Ailelerimiz çok farklı. Onun tarafından ailenin marjinal ve istenmeyen-sevilmeyen gelini olabilirim gibi geliyor. Ev işlerine vs asla yardım edeceğini zannetmiyorum. Bir tabak alıp makineye yerleştirmez. Hediye-çiçek olayları ona ters. Evlendiğimizde izin günlerimizde birlikte gezmek yerine onun kahveye arkadaşlarının yanına gidip okey oynayıp benim tek başıma bir şeyler yapıyor olma ihtimalim düşük değil. En kötü şey ise ben eğitimimi, şu an çalıştığım yeri bile 2 sene sonra yurtdışına taşınmak üzere ayarladım. Yurtdışına gitmekten vazgeçebilirim ama o memleketi olan Doğu tarafında bir ile taşınmak istiyor. Orada kariyerimde istediğim yere gelmem imkansız gibi bir şey.
Artıları ise; şefkatli. Geceleri onunla uyurken kaç kere saçımı okşamasına uyanırım. Uyandığımda onu yanımda görünce öyle mutlu oluyorum ki. İş çıkışı evime gelmesi-hazırladığım masada sohbet ede ede yemek yemek bana çok huzur veriyor. Bunu her gün yaptığımızı düşünüyorum bi de. Bir süre önce ayrılmıştık. O sıra Covid olmuştum. Hastalanır mı vs hiç düşünmeden bana bakmaya geldi. Sevildiğimi, onun beni sevdiğini fazlasıyla hissediyorum.
Ama kalbim de, mantığım da evlilik olayına hiç girmemekten yana. Bir yandan ileride pişman olmaktan korkuyorum vazgeçersem. Sizler durumumla ilgili ne düşünüyorsunuz? Sizlerin düşünceleri benim için çok kıymetli. Şimdiden teşekkür ederim.
Maddiyat derken mesela? Bu yorumunu cidden merak ettim.Ne kadar romantiksin. Benim aklıma ilk gelen maddiyat oldu oysa.
Düzenledim bakMaddiyat derken mesela? Bu yorumunu cidden merak ettim.