Evlilik Teklifi Aldım...

ailecek biribirine bağlı hesapları vardır.kasaları ortaktır yani.bazı maddiyatı iyi adamlar çok vasat giyiniyorlar var çevremde.ama seni beni 5 kez satın alırlar mal varlıklarıyla.neyse sorun adamın maddiyatı değil zaten.sorun birbirine çok aykırı iki insanın orta uzun vadede yürümeyecek ilişkisi.zamanını boşa harcama diyorum o da harcamasın

Evlenin madem. Sayfalarca yorum yapılmış her şeye bir savunmaniz var. Hani ne densin ki başka. Belki hayalinizdeki ideal ilişki, ideal evlilik düşüncesi budur. Tabii şimdi size tahakküm kuramayacağını düşünüyor. İş ciddiye binince sizde hayran olduğu her özelliği değiştirmeye çalışacak. Şimdilik kayınvalide sorununuz yok bir de o çıkacak ortaya. Evliliğin asıl bombası kocanın yaninda getirdikleri zaten. Koca sülaleyle uğraşacaksınız. Yapmadığınız her şey sorun olacak. Ama tabii keyif sizin, hayat sizin, yaşayın görün

Insanlar esleri bakimli oldugu icin gurur duyarak koluna takip gezebilir, arkadaslarinin yanina sokarbilir. Ama seven erkek bunu diger arkadaslarinin gozune sokmaz. Farki anlatabiliyor muyum? Alir eve kapatir, giysisini sosyal hayatini kısıtlar demiyorum. sevdigim kadin mukemmel cok seviyorum diye anlatabilir, goruntulu arayip, yanyana getirip ispat etme cabasina girmez. Ya da farkli bir örnek vereyim mesela bikini giymene karismaz ama benim sevgilim bikini giyiyor alin bakin diye arkadaslarinada gostermez.

Artı olarak saydığınız şeyler zaten pek çok ilişkide olan şeyler.
Hatta çok daha romantikleri var.
Eksi yönleri ise çok fena.
Hediye çiçek olayı niye ters mesela erkekliği mi eksilir çiçek alırsa.
Yurt dışı planınız var Brad Pitt gelse ertelemem asla hele ki şu devirde.
Doğu da yaşamak istiyormuş ilerde bu da büyük sorun.
Aileyi filan geçiyorum da adamın kendisi istekleri beklentileri esas sorun zaten.

Ben taksicinin kötü olduğunu hiç düşünmedim, ama normal de değil. Ayrılınca annesine balık tutarkenki fotografını atmıştı. Niçin? bu çocukta bi ezik psikolojisi var, konusunda yaptığı gibi yüzüne de eziyor ki çocuk sürekli kendini ispatlamaya uğraşıyor. Aslında aşk falan değil ondaki de hırs.

Taksiciyle ayni hayat tarzinda degiller farklilar bu tamam ama ben de adami fazla eziklemeyi dogru bulmuyorum. Farkli olsalar da bir acidan birbirlerine denkleşiyorlar ki birlikteler.
Konu sahibi daha iyi bir erkekten ayni ilgiyi, sevgiyi görseydi zamaninda zaten taksiciye donup bakmazdi.
Kendimizle benzer egitim ve hayata sahip oldugumuz insanlarla birlikte olamiyorsak demek ki orada da degiliz tam olarak. Bilmiyorum anlatabildim mi ama oyle iste

Olamamak değil. Ben istemedim. Karşıma bizzat benimle beraber olmak istediğini söyleyen düzgün 2 insan çıktı yakın zamanlarda. Ama o tarz erkekler bana çok çekici gelmiyordu.

Olamamak değil. Ben istemedim. Karşıma bizzat benimle beraber olmak istediğini söyleyen düzgün 2 insan çıktı yakın zamanlarda. Ama o tarz erkekler bana çok çekici gelmiyordu.

Onlarin tiplerini begenmemişsinizdir ondandir. Her duzgun adami begencez diye bir sey yok.
Hem cook begendim hemm cook duzgunlerdi ben istemedim kismi biraz fantaziye kaciyor kabul edelim.
Daha once sacim oksanmadi, boyle deger gormedim diyen de sizsiniz. Sirf begendiginiz icin diger ozelliklerini cok onemsemeden birlikte olabilen de sizsiniz.
Yani mantiksiz geliyor bana sirf adam duzgun diye ilgimi çekmedi şeysi. Hani duzgun adamlarin hepsi emekli memur tipinde ve sikiciliginda degil neticede.

Yani en azından benim karşıma çıkan 2 tanesi seksi değildi diyelim.
Bazen ara ara düşündüğüm oluyor. Acaba şans verse miydim belki sonradan birtakım şeyler hiasederdim diye.

Şu hareketi bile o kadar iğrenç ki,arkadaşlarına resmen beraber vakit geçireğim kadın mesajı vermiş.
Hala bu adamla beraber olmak gibi düşünceniz varsa hayatınızın hatasını yaparsınız.
Bu adam herkese neler anlatıyorda olabilir.

babanla alakalı konunu da okuyunca ve sen de orda belirtince iyice anladım
senin de dediğin gibi bunların hepsi babanın yüzünden

yani bu duygularının büyük çoğunluğu

Yani en azından benim karşıma çıkan 2 tanesi seksi değildi diyelim.
Bazen ara ara düşündüğüm oluyor. Acaba şans verse miydim belki sonradan birtakım şeyler hiasederdim diye.

Hem yakisikli hem seksi hem cok duzgun erkek bulurum diyorsan başka ama yukarda saydigim ozellikteki erkekleri iliskide tutmak taksici kadar kolay değil. Hayatlarinda ilk defa gormuş gibi olmuyorlar cevrelerinde cook kadin var zaten.

Ben düzgün ama daha az seksi adamdan yana oyumu kullaniyorum. Ha ama hiç begenmediysen de zorlama o ayri ama eli yuzu duzgun, hos cocuk diyorsan dene illa yunan heykeli bekleme.

Sacma sapan alakasiz ilişkiden iyidir. Karin kasiyla evlilik yurumez biyerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…