- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
ailecek biribirine bağlı hesapları vardır.kasaları ortaktır yani.bazı maddiyatı iyi adamlar çok vasat giyiniyorlar var çevremde.ama seni beni 5 kez satın alırlar mal varlıklarıyla.neyse sorun adamın maddiyatı değil zaten.sorun birbirine çok aykırı iki insanın orta uzun vadede yürümeyecek ilişkisi.zamanını boşa harcama diyorum o da harcamasınYazmistim başka konumda, gözünden kaçmıştır muhtemelen. Durak onların. Buna rağmen bu yaşına kadar hiçbir birikim yapmamış. Bankada 3-5 kurusu bile yok. Kıyafete harcıyor desek dogru düzgün kıyafeti bile yok. Hep siyah tişört siyah pantolon ya da siyah kazak. Bir gömleği dahi yok.
Surekli telefon değiştirir.
Insanlar esleri bakimli oldugu icin gurur duyarak koluna takip gezebilir, arkadaslarinin yanina sokarbilir. Ama seven erkek bunu diger arkadaslarinin gozune sokmaz. Farki anlatabiliyor muyum? Alir eve kapatir, giysisini sosyal hayatini kısıtlar demiyorum. sevdigim kadin mukemmel cok seviyorum diye anlatabilir, goruntulu arayip, yanyana getirip ispat etme cabasina girmez. Ya da farkli bir örnek vereyim mesela bikini giymene karismaz ama benim sevgilim bikini giyiyor alin bakin diye arkadaslarinada gostermez.Sana daha komik bir şey anlatayım mı? Bir kere bana ev anahtari verecekti mesaisinin bitmesine az kalmıştı. 3 taksi arka arkaya geldiler arkadaşlarıyla.
Ya da sözde durakta dinlenirken beni hoparlorde ve goruntulu araması falan
Ben taksicinin kötü olduğunu hiç düşünmedim, ama normal de değil. Ayrılınca annesine balık tutarkenki fotografını atmıştı. Niçin? bu çocukta bi ezik psikolojisi var, konusunda yaptığı gibi yüzüne de eziyor ki çocuk sürekli kendini ispatlamaya uğraşıyor. Aslında aşk falan değil ondaki de hırs.herkes taksiciyi küçük görmüş de o yüzden yazdım.o da bir meslek.okumadan yapılan bir meslek.taksi kendine aitse gayet de maddi durumu iyi bir adam başarılı bir adam demektir.ama elbette üniversite mezunu dil bilen aile yapısı bambaşka yaşam tarzı bambaşka kadınla uzun vade de sorunlar yaşar taksici.cicim ayları bitince hımm bu kadın bana göre değil değil.aynen kadının da aynını diyeceği gibi.taksici hödük olacak kazma olacak ne yaptı da bu kadar gömüldü orasını hiç anlamadım zaten.adam olduğu gibi.konu sahibine yalan söylememiş ki.
Ben taksicinin kötü olduğunu hiç düşünmedim, ama normal de değil. Ayrılınca annesine balık tutarkenki fotografını atmıştı. Niçin? bu çocukta bi ezik psikolojisi var, konusunda yaptığı gibi yüzüne de eziyor ki çocuk sürekli kendini ispatlamaya uğraşıyor. Aslında aşk falan değil ondaki de hırs.
Olamamak değil. Ben istemedim. Karşıma bizzat benimle beraber olmak istediğini söyleyen düzgün 2 insan çıktı yakın zamanlarda. Ama o tarz erkekler bana çok çekici gelmiyordu.Taksiciyle ayni hayat tarzinda degiller farklilar bu tamam ama ben de adami fazla eziklemeyi dogru bulmuyorum.Farkli olsalar da bir acidan birbirlerine denkleşiyorlar ki birlikteler.
Konu sahibi daha iyi bir erkekten ayni ilgiyi, sevgiyi görseydi zamaninda zaten taksiciye donup bakmazdi.
Kendimizle benzer egitim ve hayata sahip oldugumuz insanlarla birlikte olamiyorsak demek ki orada da degiliz tam olarak. Bilmiyorum anlatabildim mi amaoyle iste
Olamamak değil. Ben istemedim. Karşıma bizzat benimle beraber olmak istediğini söyleyen düzgün 2 insan çıktı yakın zamanlarda. Ama o tarz erkekler bana çok çekici gelmiyordu.
Yani en azından benim karşıma çıkan 2 tanesi seksi değildi diyelim.Onlarin tiplerini begenmemişsinizdir ondandir.Her duzgun adami begencez diye bir sey yok.
Hem cook begendim hemm cook duzgunlerdi ben istemedim kismi biraz fantaziye kaciyor kabul edelim.
Daha once sacim oksanmadi, boyle deger gormedim diyen de sizsiniz. Sirf begendiginiz icin diger ozelliklerini cok onemsemeden birlikte olabilen de sizsiniz.
Yani mantiksiz geliyor bana sirf adam duzgun diye ilgimi çekmedi şeysi. Hani duzgun adamlarin hepsi emekli memur tipinde ve sikiciliginda degil neticede.
Şu hareketi bile o kadar iğrenç ki,arkadaşlarına resmen beraber vakit geçireğim kadın mesajı vermiş.Sana daha komik bir şey anlatayım mı? Bir kere bana ev anahtari verecekti mesaisinin bitmesine az kalmıştı. 3 taksi arka arkaya geldiler arkadaşlarıyla.
Ya da sözde durakta dinlenirken beni hoparlorde ve goruntulu araması falan
Yani en azından benim karşıma çıkan 2 tanesi seksi değildi diyelim.
Bazen ara ara düşündüğüm oluyor. Acaba şans verse miydim belki sonradan birtakım şeyler hiasederdim diye.
Kendime bir iyilik yapıp bu aksam ondan ayrılacağım demişti, bugün açtığı konusunda.Eeee özet olarak şimdi evleniyor mu konu sahibesi, sonuç nedir ?
Açıkcası bunu sotup gidecegim, gerisi benim için fasa fiso.