Evlilik Teklifi Aldım...

Tatlım bizim ailede her görüştüğün adamla direkt evlen gibi şeyler yok.
Annemin dediği çocuk kötü bir insan vs demiyorum sana ama uyumsuzsunuz. Ayrıl da demiyorum. Eğlen, vakit geçir. İlla evlenmen mi gerekiyor gibi.

Umarım anlayabilmişsindir, çünkü yorgun argın halimle laf anlatamayacağım.
Doğru söylemiş illa evlenmeniz gerekmiyor ki.böyle devam edin bakarsınız ilerde artıları da eksiye düşer annenizle aynı fikirde olursunuz.çünkü evlenirseniz şimdi saydığınız eksiler daha çok büyür gözünüzde.onun size vaad ettiği hayata uyum sağlıyamazsınız gibi.

Ne kadar romantiksin. Benim aklıma ilk gelen maddiyat oldu oysa. Çevresinde para kazanan, bakımlı, seksi birileri varmış gibi durmuyor.
Babamın fazlasıyla zengin biri olduğunu biliyor. Kendime ait bir evim olduğunu, babamın bana düzenli olarak bana gönderdiğini de. Hatta bana birkaç kere sen zenginsin niye çalışıyorsun ki diye sormuşluğu bile var.

Diğer kısma gelirsek arkadaşlarının vs illa onun yanında beni görmesini istiyor.

Psikoloğuma sordum. Ben teşhisimi söyleyemem kendini etiketlememen için bla bla dedi.
Ama hayatımdaki kişiyi en tepelere koyarken aniden değersizleştirebiliyorum. Aşırı tepkilerim, tutkularım var. Bundan dolayı başka bir olasılık da gelmiyor aklıma.

Terk edilme korkusu da eşlik ediyorsa evet bir miktar uyuyor. Psikologlar da teşhise yardımcı oluyorlar bildiğim kadarı ile, klinik psikolog ya da bir psikiyatr teşhis getirebilir ancak diye biliyorum. Bundan şüphelerin varsa, bi psikiyatr ile görüşsen daha isabetli olacaktır.

Bence sen şu kendine dair şeyleri netleştirmeden evlilik vb. bağlayıcı kararların altına girme. Ne dersin?

Sizin bu adamla ilgili arti olarak yazdiginiz sey zaten normal olan her iliskide var. Bundan yoksun kaldiginiz icin adami beyaz atli prens gibi goruyorsunuz ama aslinda beyaz atletiyle mac izleyen klasik Turk erkegi. Gece sacinizi oksamayi biraktiginda ne yapacaksiniz, bunu sorun kendinize.

Babamın fazlasıyla zengin biri olduğunu biliyor. Kendime ait bir evim olduğunu, babamın bana düzenli olarak bana gönderdiğini de. Hatta bana birkaç kere sen zenginsin niye çalışıyorsun ki diye sormuşluğu bile var.

Diğer kısma gelirsek arkadaşlarının vs illa onun yanında beni görmesini istiyor.
Evet hiç şaşırmadım. kadın hem para kazanıyor hem babadan zengin , hem güzel diyor. Onun bulabileceği hatunlar böyle değil. O yüzden sana yapışıyor. Kendi geliri ve ev hanımı eşiyle nereye kadar… yoksa araya başkaları da girmişken seninle olmak istemezdi bu profil…

Cicim ayları bittikten sonra bu şartlarda süren bir evlilik seni yormaya ve mutsuz etmeye başlayacak. O zaman saçını okşamış olmasının yada tatlı dediğin o sohbetlerin tüm büyüsü kaçacak.

Tek atar yatar terimi güldürdü beni :KK70: Senin buluşun mu literatürde var mı yoksa :KK70:

Bazen şöyle güzel bir seks canım çekmiyor değil. Hem de eskisi gibi görüştüğüm boylu poslu manken gibi çocuklarla. Ama kafamdan hemen kovuyorum o düşünceleri :/
Gecen gittigim tiyatro oyununda vuslattan sonra kadın sarılmak istediğinde adamın beynini canlandıran karakter diyordu 'benim bildiğim Bülent Bey,tek atar yatar' diye, vurup kıçını uyuyordu.
Tabir çok hoşuma gitti, kullanmak bugüne kısmetmiş 😂😂

Boşver yaaa, evlilik birliği böyle seylere müsait değil. Sen de tek eşliliğe hazır değilsin. Daha yaşın genç, seninle evlenmek isteyen tonla erkek çıkar zamanla karşına. Zaten bu adamda çok da bir mide yok ki ayrılip başka ilişkiler yaşadığını bilmesine rağmen tekrar devam eder. Yurtdışina git gel, döndüğünde bekarsa yine açar kollarını,merak etme.
Ne kadar romantiksin. Benim aklıma ilk gelen maddiyat oldu oysa. Çevresinde para kazanan, bakımlı, seksi birileri varmış gibi durmuyor.
:))) Romantiklik demeyelim de malım biraz 😇😇 evet, maddi sebeplerle de istiyor olabilir

Merhabalar herkese,

Önceki konularımı bilenler benim taksiciyi anımsayacaklardır. Adamcağızın lakabı da taksici kaldı :olamaz:
Kendisinden evlilik teklifi almış bulunmaktayım. Ama ne yazık ki bu duruma tamamen sevinemiyorum. Geceleri beni uyutmayan, sıkıntıdan bacaklarımı hatur hutur kaşındıran bir kararsızlık içerisindeyim.

Annem kesinlikle böyle bir evliliği onaylamıyor. Hem yaşımın evlenmek için erken olduğunu söylüyor, hem de karşımdaki kişinin benim için ideal bir eş olmaktan oldukça uzak olduğunu. Hatta bunun hayatımın hatası olacağını..
Tek onay vermeyen annem, ailem de değil tabi. Arkadaşlarımdan da hayırlı olsunu kapamadık. Sizlerden de çoğunluk veto vermişti bu ilişkiye.
Ama takdir edersiniz ki; hayatımda ilk defa evlilik teklifi alıyorum ve bu adam da beni bayağı seviyor hı gibi düşüncelere soktu.

Artılarını eksilerini kafama not aldım. Eksilerine gelecek olursam; hiçbir ortak noktamız yok. Ailelerimiz çok farklı. Onun tarafından ailenin marjinal ve istenmeyen-sevilmeyen gelini olabilirim gibi geliyor. Ev işlerine vs asla yardım edeceğini zannetmiyorum. Bir tabak alıp makineye yerleştirmez. Hediye-çiçek olayları ona ters. Evlendiğimizde izin günlerimizde birlikte gezmek yerine onun kahveye arkadaşlarının yanına gidip okey oynayıp benim tek başıma bir şeyler yapıyor olma ihtimalim düşük değil. En kötü şey ise ben eğitimimi, şu an çalıştığım yeri bile 2 sene sonra yurtdışına taşınmak üzere ayarladım. Yurtdışına gitmekten vazgeçebilirim ama o memleketi olan Doğu tarafında bir ile taşınmak istiyor. Orada kariyerimde istediğim yere gelmem imkansız gibi bir şey.

Artıları ise; şefkatli. Geceleri onunla uyurken kaç kere saçımı okşamasına uyanırım. Uyandığımda onu yanımda görünce öyle mutlu oluyorum ki. İş çıkışı evime gelmesi-hazırladığım masada sohbet ede ede yemek yemek bana çok huzur veriyor. Bunu her gün yaptığımızı düşünüyorum bi de. Bir süre önce ayrılmıştık. O sıra Covid olmuştum. Hastalanır mı vs hiç düşünmeden bana bakmaya geldi. Sevildiğimi, onun beni sevdiğini fazlasıyla hissediyorum.

Ama kalbim de, mantığım da evlilik olayına hiç girmemekten yana. Bir yandan ileride pişman olmaktan korkuyorum vazgeçersem. Sizler durumumla ilgili ne düşünüyorsunuz? Sizlerin düşünceleri benim için çok kıymetli. Şimdiden teşekkür ederim.

Artıları demişsin ama onlar senin hayallerin artı birşey hala yok 😃
Bu arada cidden yaş kaç?
Saf mısın kızım sen, eğitim diyorsun, yok marjinallik falan baya baya arabesk hayaller kuruyorsun..
😃
Eğitimini bırak eşinin memleketinde kv kp eziyeti çek..
Ne güzel evlilik teklifi almışsın hani.. 😃

Meredith bunu soruyor olman bile hata. Bir önceki taksici konunda sayfalarca yazıldı keşke o konu orda kalsaydı. Daha farklı, kendine uygun birinin evlenme teklifi olsaydı da ona yorum yazsaydık.
Ama yine de yazayım.Hasta olursun önüne yemek gelsin diye bekler. Bir çorba yapayım ona iyi gelir demez. Kalkıp bir çorba yapmıyor şu evin haline bak der eleştirir. O saç okşamaları o yemekte konuşmaları falan biter ozaman
Adamın tek olayı da bu zaten.O da gidince geriye ne kalacak?
Bebeğiniz olur gecenin Bi yarısı gelir yatar uyur. İlgileneyim çocuğumla, eşimle demez. Neden biliyor musun? Aileden o görgüyü, eğitimi almamış. Ötesi yok. 🤷🏻

Artıları demişsin ama onlar senin hayallerin artı birşey hala yok 😃
Bu arada cidden yaş kaç?
Saf mısın kızım sen, eğitim diyorsun, yok marjinallik falan baya baya arabesk hayaller kuruyorsun..
😃
Eğitimini bırak eşinin memleketinde kv kp eziyeti çek..
Ne güzel evlilik teklifi almışsın hani.. 😃
25 :///

Bir süre sonra o ilk günkü aşk ve heyecan bitiyor. Ortak noktalarınız olmazsa iki yabancı gibi kalırsınız o noktada. Zaten evlenip her gün elinin altında olunca şu an yaptıklarını da yapmıyorlar.

Asla ve asla kendinize ve ailenize denk olmayan biriyle evlenmeyin.

En azından birlikte yaşayıp deneyin bir süre

X