Evlilik Teklifi Aldım...

aaaa o zaman belli oldu bu ayının neden senden kopmadığı.

Bu adamdan size yar olmaz...siz olsun diye kendinizi çok zorluyorsunuz ama hicbir ortak noktanız yok..sadece saçınızı oksamasi, yemek yerken sohbet etmeniz ,evlenmeniz için pek yeterli sebep gelmedi..

Muhtemelen öyle gizemliasli ama az çok biliyorsundur önceki ilişkilerim berbat olduğu için bunlar gözüme yıldızlı pekiyi gibi göründü.
canım benim yapma kendine bunu sakın. Bu adamla vaktini kaybetmemen bile lazım. giden zamanlar geri gelmeyecek. hayatının en büyük hatasını yaparsın yazık olur

Erinmedim okudum tek tek yahu şaka mısınız kendiniz sayıyorsunuz olumsuz özelliklerini tek tek seks hayatınız dahil şimdiden monotonlasmış neresinden tutsan elinizde kalıyor ben tek olumlu bir şey göremedim.
hayır kendiniz de herseyin farkında olarak yazmışsınız ama sanki gözünüze perde inmiş gibi lütfen ailenize kulak verin.

Şu paragraf her şeyi anlamaya yeterli bence

Üçüncü paragrafınızı boşanma dilekçesine yazsak (şu an bile böyle hissediyorsanız kesin gerçekleşirler) direkt boşarlar sizi.
Daha da can alıcı yanı, üçüncü paragraf gerçekleştikten sonra iyi yanı olarak saydığınız her şey bir bir kalkacak ortadan. Kişiye göre değişmeyecek bir durum bu.
Evlilik akılla verilecek bir karar. Aklını ön plana koymayanlar sıkıntı yaşıyor zaten.Hayatınızdan durduk yere min 3 yıl çalmayın derim.

Eksileri evlenmemek için gayet yeterli sebepler. Artılarına gelince, ben artı diye sayılacak şeyler göremedim.

Yapmayın ya bunu kendinize. Eksi diye saydığınız şeyler evlilik/ilişki bitirme sebepleri zaten. Adam vizyonsuz, gereksiz bir kişilik. Belli ki aile bağımlısı. Böyle bir adamla hayat geçer mi cidden sırf saçınızı okşuyor diye? Hayatınızı bunun için yakmaya değer mi?

Aile bağımlısı değil. Ailesi zaten Istanbul'da yaşıyor.

Sen demedin mi eski konunda yattığımız yorgan, mıçtığımız tuvalet farklı diye. Daha ne olumlu olumsuz diye kıyaslama yapıyorsun. Ha bi de yılbaşı partisine bile davet etmemiştin yakıştıramadığından. Şimdi kendi kendine eziklediğin birini eş mi yapacaksın?

Aile bağımlısı değil. Ailesi zaten Istanbul'da yaşıyor.
İyi hadi onu kurtardınız. Peki diğer bütün berbat özellikler ne olacak? Bütün hayallerinizden, hayatınızdan vazgeçtiğinize değecek mi peki? Bütün boş vakitlerini kahvede geçiren bir tip için yurtdışı planlarınız dan vazgeçmek ne kadar mantıklı sizce? Gerçekten üzüldüm okuyunca sizin adınıza, yazık etmeyin kendinize

Sizler durumumla ilgili ne düşünüyorsunuz? Sizlerin düşünceleri benim için çok kıymetli. Şimdiden teşekkür ederim.
Hayır bizim düşüncelerimiz sizin için kıymetli değil. Daha önce de bu adamla ilgili defalarca konu açtınız, düşüncelerimiz belirttik. Bir anlam ifade etmemiş. Tam olarak idrak edemediğiniz kısım neresi? BU ADAM SİZE UYGUN BİRİ DEĞİL.

Üzgünüm ama olmaz. Evlilik aşkın çok ötesinde bir şey, hayatınızı yakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…