- 23 Temmuz 2014
- 6.341
- 17.937
- 448
Evet bu edebiyatımın sonunda üzülerek yazıyorum bende hiç tanımadım dahaEvet iyi insanlar var ama maalesef sayıları çok az
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bu edebiyatımın sonunda üzülerek yazıyorum bende hiç tanımadım dahaEvet iyi insanlar var ama maalesef sayıları çok az
Hanfendiye katılıyor, altına imzamı atıyorum.B Burhan Burhanitto hemen gel bizim uzmanlık alanlarımız buralar.
Aile dediğimiz bizimle kan bağı olan insanlar. Biz burda aralarında hiçbir bağ bulunmayan iki farklı cinsiyetten bahsediyoruz. İkisi aynı şey değilSizin mantığınızla büyüdüğümüz zaman ailemize de ihtiyacımız yok ? Yiyip içiyoruz aklımız var düşünüyoruz okul okuyabiliyoruz işe girip para kazanıyoruz ?
Ne alaka ne alakaaaaa
Aşık olunca kalpten bir bağ oluşuyor ama duygusal olarak bakın mantıken düşünürseniz birçok şey saçma zatenAile dediğimiz bizimle kan bağı olan insanlar. Biz burda aralarında hiçbir bağ bulunmayan iki farklı cinsiyetten bahsediyoruz. İkisi aynı şey değil
Yooo benim elim bana yetmiyor. Allah bana helalinden mal vermiş. Tarla senin, mahsul senin.. Ye babam ye demiş.. Niye elimi kullanayım ?Cinsellik desen kadın da erkek de artık Kendi kendini eliyle tatmin edebiliyor.
Doğru eş seçimi yapamamıştır belki ya da fazla şımarıktır evliliği ciddeye alamamıştır ya da şükürsüzdür ya da aile kavramını bilmiyordur ya da sizin gibi düşünmekten kendini alamıyordur vs vs… Malesef günümüzde evliliği herkes kaldıramıyor ben 5 yıllık evliyim pişmanım 18 yaşımda eşimle evli olsaydım keşke…Bu benim şahsi fikrim. Peki neden kadınlar kulübü sitesi sürekli evliliğinden veya yaşadığı ilişkiden şikayetçi kadınlarla dolu
Valla zaten mantıklı değil de duygusal olarak yaklaşanların sonu evlilikleri hüsran oluyorAşık olunca kalpten bir bağ oluşuyor ama duygusal olarak bakın mantıken düşünürseniz birçok şey saçma zaten
Bir tarafta da çok ama çok mutlu insanlar var ama biz bilmesek ve görmesekte her şey bitcek kötü olcak sonu diye bakarsak hiç hareket etmeden yaşamamız gerekirValla zaten mantıklı değil de duygusal olarak yaklaşanların sonu evlilikleri hüsran oluyor
Doğru eş seçimi yapamamıştır belki ya da fazla şımarıktır evliliği ciddeye alamamıştır ya da şükürsüzdür ya da aile kavramını bilmiyordur ya da sizin gibi düşünmekten kendini alamıyordur vs vs… Malesef günümüzde evliliği herkes kaldıramıyor ben 5 yıllık evliyim pişmanım 18 yaşımda eşimle evli olsaydım keşke…
Doğru eş seçimi yapamamıştır belki ya da fazla şımarıktır evliliği ciddeye alamamıştır ya da şükürsüzdür ya da aile kavramını bilmiyordur ya da sizin gibi düşünmekten kendini alamıyordur vs vs… Malesef günümüzde evliliği herkes kaldıramıyor ben 5 yıllık evliyim pişmanım 18 yaşımda eşimle evli olsaydım keşke…
Haklılık payınız olabilir. Fakat ben 28 yaşındayım ve evliliğin olumlu tarafını anlatan bir kişi bile görmedimBiri ablamiza hayatin yaşadığı ve gördüklerinden ibaret olmadığını söyleyebilir mi.
Şu mesajı gorunce aklima geldi, facebookta iliskisi var kismini "sağ eli" yapan birini gormustumBirisiyle flört etmeye, sevgili olmaya da gerek yok, "elim var" diyorsanız da ; el elde, baş başta oturabilirsiniz evinizde.
Bu günümüzün meselesi değil aksine boşanma oranı artmışsa o ülkede kadınlar ayaklanmış, artık her şeye eyvallah çekmiyor, güçleniyor demektir.Günümüzün aldatma ve boşanma oranları maalesef aile kurumu çok bastleştiriyor
Yoo bekarlık özgürlük kadar güzel bir şey yok. Ben kadınlar kulübünde evli mutsuz kadınları da çok gördüm.Ben burda evlenememenin kuyruk acısını gördüm ya
Söylediğiniz doğru olabilir. Ama sürekli kötü örneklerle karşılaşınca geri çekiliyorum . Birde ben özgürlüğüne aşırı düşkün biriyim.Evliliği hizmet ve cinsellikten ibaret görmeyip en yakın arkadaşınla evlenmiş gibi hissedersen belki farklı olabilir elbette herkesin sorunu var ve benimde pişmanlığım olmustu evlendiğime ama sanırım her şey zamanla oturuyor ve sevgi büyüyor . Umarım sana da mutluluğuna ortak olacak insan nasip olur zatenn tek mutlu olamayan insan başkasını da mutlu edemez önemli olan mutluluğu paylaşmak.
Boşanma oranları beni rahatsız etmiyor. Sadece iki cinsiyet için de evliliğin gereksiz olduğunu söylüyorum.Bu günümüzün meselesi değil aksine boşanma oranı artmışsa o ülkede kadınlar ayaklanmış, artık her şeye eyvallah çekmiyor, güçleniyor demektir.
Niye sizi rahatsız etti ki, ebediyen mutsuz mu olunsun?