• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik saçmalık değil mi

Sizin mantığınızla büyüdüğümüz zaman ailemize de ihtiyacımız yok ? Yiyip içiyoruz aklımız var düşünüyoruz okul okuyabiliyoruz işe girip para kazanıyoruz ?

Ne alaka ne alakaaaaa

Sizin mantığınızla büyüdüğümüz zaman ailemize de ihtiyacımız yok ? Yiyip içiyoruz aklımız var düşünüyoruz okul okuyabiliyoruz işe girip para kazanıyoruz ?

Ne alaka ne alakaaaaa
Aile dediğimiz bizimle kan bağı olan insanlar. Biz burda aralarında hiçbir bağ bulunmayan iki farklı cinsiyetten bahsediyoruz. İkisi aynı şey değil

Aile dediğimiz bizimle kan bağı olan insanlar. Biz burda aralarında hiçbir bağ bulunmayan iki farklı cinsiyetten bahsediyoruz. İkisi aynı şey değil
Aşık olunca kalpten bir bağ oluşuyor ama duygusal olarak bakın mantıken düşünürseniz birçok şey saçma zaten 😂

Bu benim şahsi fikrim. Peki neden kadınlar kulübü sitesi sürekli evliliğinden veya yaşadığı ilişkiden şikayetçi kadınlarla dolu
Doğru eş seçimi yapamamıştır belki ya da fazla şımarıktır evliliği ciddeye alamamıştır ya da şükürsüzdür ya da aile kavramını bilmiyordur ya da sizin gibi düşünmekten kendini alamıyordur vs vs… Malesef günümüzde evliliği herkes kaldıramıyor ben 5 yıllık evliyim pişmanım 18 yaşımda eşimle evli olsaydım keşke…

Aşık olunca kalpten bir bağ oluşuyor ama duygusal olarak bakın mantıken düşünürseniz birçok şey saçma zaten 😂
Valla zaten mantıklı değil de duygusal olarak yaklaşanların sonu evlilikleri hüsran oluyor

Valla zaten mantıklı değil de duygusal olarak yaklaşanların sonu evlilikleri hüsran oluyor
Bir tarafta da çok ama çok mutlu insanlar var ama biz bilmesek ve görmesekte her şey bitcek kötü olcak sonu diye bakarsak hiç hareket etmeden yaşamamız gerekir 🙁

Doğru eş seçimi yapamamıştır belki ya da fazla şımarıktır evliliği ciddeye alamamıştır ya da şükürsüzdür ya da aile kavramını bilmiyordur ya da sizin gibi düşünmekten kendini alamıyordur vs vs… Malesef günümüzde evliliği herkes kaldıramıyor ben 5 yıllık evliyim pişmanım 18 yaşımda eşimle evli olsaydım keşke…

Pi
Biri ablamiza hayatin yaşadığı ve gördüklerinden ibaret olmadığını söyleyebilir mi.
Haklılık payınız olabilir. Fakat ben 28 yaşındayım ve evliliğin olumlu tarafını anlatan bir kişi bile görmedim

Konu sahibi, evlenmek istemiyorsaniz sacma geliyorsa evlenmeyin.
Birisiyle flört etmeye, sevgili olmaya da gerek yok, "elim var" diyorsanız da ; el elde, baş başta oturabilirsiniz evinizde.
Şu mesajı gorunce aklima geldi, facebookta iliskisi var kismini "sağ eli" yapan birini gormustum :KK70:

Yalnızlık başa bela.
Bugün eskiden romantik bir gecmisim olan birine iftara gittim. Resmen evi şenlendi ben gidince. Müzik actik, kutu oyunu oynadık, mutfağa girdik, beraber yemek yaptık, bulaşıkları ben yıkadım o duruladi, çay yaptık içtik, şarkı söyledik, güldük eğlendik.
Gitmeyeyim diye bir şeyler çıkarıp durdu 😅
Normalde yalnız yasiyor. Her gün işten gelip kendi yemeğini yapıyor, kendi başına TV karşısında yiyor. Onca oyun almış, bir köşede duruyor .
Bana da soyledi, evine gelmem ne kadar yalnız olduğunu farkına varmasıni sağlamış.
Yani bu çocuğun tek derdi kafasına göre birini bulup hayatını birlestirmek. Onu merak eden, gün içinde arayan biri, evde karşılıklı yemek yiyeceği,akşamları sohbet edeceği, sevişip uyuyacagi bir kadın. Neden bu ona külfet olsun ki. Tam tersi hayatına renk gelir evlenirse.
Ayrıca aşkolsun, elle insanı nasıl bir tutarsın 😅 yok artık. Cinselliğin kendisi kadar güzel olan kısmı o yakınlaşma anı, o tatlı sözler, heyecanlı onsevisme kısmıdır zaten.
Kendi kendine ne diyeceksin 😅 istediğin oyuncağı al, hiç erkek yerine geçer mi?

Günümüzün aldatma ve boşanma oranları maalesef aile kurumu çok bastleştiriyor
Bu günümüzün meselesi değil aksine boşanma oranı artmışsa o ülkede kadınlar ayaklanmış, artık her şeye eyvallah çekmiyor, güçleniyor demektir.
Niye sizi rahatsız etti ki, ebediyen mutsuz mu olunsun?

Evliliği hizmet ve cinsellikten ibaret görmeyip en yakın arkadaşınla evlenmiş gibi hissedersen belki farklı olabilir elbette herkesin sorunu var ve benimde pişmanlığım olmustu evlendiğime ama sanırım her şey zamanla oturuyor ve sevgi büyüyor . Umarım sana da mutluluğuna ortak olacak insan nasip olur zatenn tek mutlu olamayan insan başkasını da mutlu edemez önemli olan mutluluğu paylaşmak.

Evliliği hizmet ve cinsellikten ibaret görmeyip en yakın arkadaşınla evlenmiş gibi hissedersen belki farklı olabilir elbette herkesin sorunu var ve benimde pişmanlığım olmustu evlendiğime ama sanırım her şey zamanla oturuyor ve sevgi büyüyor . Umarım sana da mutluluğuna ortak olacak insan nasip olur zatenn tek mutlu olamayan insan başkasını da mutlu edemez önemli olan mutluluğu paylaşmak.
Söylediğiniz doğru olabilir. Ama sürekli kötü örneklerle karşılaşınca geri çekiliyorum . Birde ben özgürlüğüne aşırı düşkün biriyim.

Bu günümüzün meselesi değil aksine boşanma oranı artmışsa o ülkede kadınlar ayaklanmış, artık her şeye eyvallah çekmiyor, güçleniyor demektir.
Niye sizi rahatsız etti ki, ebediyen mutsuz mu olunsun?
Boşanma oranları beni rahatsız etmiyor. Sadece iki cinsiyet için de evliliğin gereksiz olduğunu söylüyorum.

Back