• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik saçmalık değil mi

bakın yine aynı şeyi yapıyorsunuz. aslında düştüğünüz en büyük hata genelleme yapmak. kaç tane severek evlenen insan tanıyorsunuz 10 mu, 100 mü? peki bu sayının yarısı mutsuz diye hepsi mutsuz olarak kabul edilebilir mi?
insanı mutsuz eden evlilik mi beklenti mi?
bütün bunları geçtim, şahsi hayatınızda hergün her an mutlu musunuz?
Çok şükür tek başına daha rahat ve mutlu bir hayat sürüyorum.

Boşuna laf anlatmayın hanımlar açtığı diger konuyu gorunce ben kendisine hak verdim. Evlenmek cocuk yapmak bunlardan uzak durmali kendisi

Çok şükür tek başına daha rahat ve mutlu bir hayat sürüyorum.
demekki doğru insan karşınıza çıkmamış. tekrar söylüyorum herkes evlenmek zorunda değil zaten. anlatmaya çalıştığım meşru, gayrimeşru olayı falan da değil. sadece çok yönlü bakabilmek. herşey yerinde, dozunda güzel.
insan çoğunluklu dertli anlarını paylaşır. bakın burada bile bir derdin var diye bölüm var fakat bir mutluluğum var diye bir bölüm yok. siz size evliliğinden dert yanan insanları göz önünde bulundurup kendinize ön yargı oluşturmayın. hayatın içinde herşey var. mutlulukta hüzünde... önemli olan herşeyi beraber atlatabilecek biri ile yolların kesişmesi... insan her zaman aynı yerde kalmaz bazen bahar bazen kış yaşar. evlenmek, ayrılmak, sevgililik genelleyecek olursak ilişkiler yerinde birleşip, yerinde bitirilebildiğinde, saygı ile ilerlediğinde güzel.
ön yargılarınızı kırmanizi dilerim.

Bu konuyu görmemişim:kahve:

Back