• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik öncesi terkedildim ölmek istiyorum

merhaba sevgili arkadaşlarım,inanılmaz derecede canım yanıyor biricik nişanlım gözümün bebeği herşeyim evlenmemize az bir süre kala bana beni sevemediğini zorla olmayacağını söyledi hemde gülerek,şaka yapmayı sever ben şaka yapyor sandım
kendisi polis olacaktı,ben kız başıma çok utanarak söylüyorum tüm eşyalarımı aldım onun için milyarlar harcadım borç batağına girdim...canım çok yanıyor..hep onu bekledim ...onunla el ele şehrimde gezdim herkese ilan ettik aşkımızı..bana karşı mükemmel davranıyordu..her şey bir anda oldu..
Işisz bir öğretmenim nerde nasıl iş bulurum...ne işim var ne de eşim...ona çok ama çok güveniyordum..canımı bile vermeye hazırdım...bir evi donattım..o eşyaları nasıl kullanırım.ne yaparım ağlamaktan psikolojim bozuldu
bu bir sınav mıydı..şimdi herkes bana o nişanlandı ayrıldı gözü ile bakıyor,ailemin yüzüne bakamıyorum....
Beni asla arama seni sevemiyorum dedi gün gelirde dönerse siz affeder miyidiniz..
Allahım bu bir rüya mı...ölmek istiyorum

hayata tekrar dönmek güçlü olmak istiyorum....sağolun şimdiden

ahh be arkadaşım buna mı ölmek istiyorsun hayatta ne dertler var sen biliyomusun
milletin evladı tecavüze uğruyo, eşi aldatıyo , kötürüm kalıyo, eşinden dayak yiyenler vs vs ne dertleri varken bence sen çok şanslısın .
Ya bunu evlenince deseydi asıl ölmek ozaman isterdin ne kadar zor bunu eşinden duymak.evlenip ayrılmak ozaman daha zorlaşacaktı herşey. Nişanlanıp ayrılmak ayıp mı günah mı...bence asla affetmeyi düşünme borç değilmi elbet ödenir zaman gerçer bu yaşadıklarına bile güleceksin bi gün ama toparlanman zaman alır. Dilerim rabbim feraha çıkarır seni.allah sabır versin..

Back