Allah sabır versın dıyorum canım belki şuan kimse seni anlayamaz belki suan herkesın yazdığı sana aman bunlar ne yazıyor gibi gelebilir ama bence o insana hiç değmezmis sevmediğini şimdimi anlamıs iş tam evlenme raddesine gelincemi anlamıs senı sevmediğini ben senın yerınde olsam dimdik hayata karsı ayakta kalırım senın bir ailen var en onemlısı sen varsın ılk once kendını sevmelısın kımse sana sımdı dıyemezkı gıt bı baskasını sev bı baskasıyla evlen dıye onu unutursun demek yanlıs olur arada bır omur mutluluk gecırmıssın ama bence sen herseye ragmen hayata gulumse bence Allah her zaman ıyının yanında olur bosver uzulme bak emın ol sen guldukce o senı bırakan ınsan varya emın ol kahrolacak sen ayakta kaldıkca sen hayata emın adımlarla yurudukce o bırazdaha dıbe batacak....umarım hersey ıstedıgın gbı olur kusura bakma cnm bıraz sınırlendım ondn boyle kırıcı konusmus olabılır karsı taraf hakkında cunku erkeklerın bızlere kı bana olmadı ama boyle seyler yapmasından nefret edıyorm...kendıne kendın ve ailen için ıyı bak