nem hanım teşeküler ,aybettiğini böyleleri gerçekten anlar mı ? yani gerçekten öğrenmek istiyorum[/QUOTE
Sen şimdi seni kaybettiği için üzülmesini istiyorsun önemseme bence bunu, ama emin ol allah bir yerden çıkaracaktır.Bende Terkedildim üstelik sevdiğini ama uyuşmadığımızı söyleyerek terk etti beni.Üstelik aynı işyerinde çalışırken, hergün yüzyüze bakarken yaşadım terkedilmenin acısını, üstelik bir sürü tacizine boyun eğmek zorunda kaldım, üstelik benim babamın içini yaptırıdığı oturacağımız gelin evime ailem evi kiraya vermek istemediği için biz taşındık, çeyizliklerimi anneme verdim, o kullandı, çok canım yandı, tek dileğim iş değiştirmekti.Özel Sektörde çalışırken, bir anda kpss ile atamam oldu ve iş değiştirdim.Allaha binlerce şükrettim o iş yerinden ayrıldığım için.Bu bir mucizeydi.
Hala özlüyorum bazen, oda özlüyor üzülüyor biliyorum, ama kendi çekti bu ilişkinin pimini şimdi oda ben de unutmaya çalışıyoruz.
Bitiş sebebi ise bana göre onun sorumsuz ailesi, ona göre ise benim dikbaşlılığım mış...Çözemedik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?