evlilik öncesi terkedildim ölmek istiyorum

Canım geçmiş olsun öncelikle... Yaşadığın gerçekten de zor bi durum... Bırak evlilik öncesi durumu insan sevgiliyken bile ayrıldığında sanki dünyası yıkılmış gibi oluyor... Ama sonradan bir bakıyorki kaybettiği sandığı o kişi değilmiş adam değilmiş bunu farkına varıyor...

Tatlım elbette üzülmen yaşadığını atlatman zor olur ama bi de hayırlısı böyleymiş diye düşünmeye bak... Toparla kendini bi zaman sonra seni gerçekten seven biri ile tanışacaksın o zaman arkana dönüp baktığında niye bu kadar üzüldüm ki diyeceksin....

hay Allah üzücü bir durum ama daha hayırlı olmuş inan,doğru birisi değil çünkü evlenmek için..
bunca hazırlıktan sonra mı söylenir yani bu..
nişanlandı ayrıldı diye bir şey yok,sana öyle geliyor öyle derlerse diye düşündüğün için..
karşına iyi birisi çıkacak ve bunlar geliip geçicek..
bu gibi durumlardan ders almayı öğrenmeli insan..

Uzucu bır durum sıkma kendını arkadasım. zamanla dımdık ayakta kalıcaksın. eskısınden dahada guclu hemde.
hayat bu. tatlı tecrubelerın yanında acısınıda yasayarak ogrenecegız.
Ama bugun, ama yarın, cıkar o asagılık adamdan mutlaka yaptıklarının acısı.
sen ıcını ferah tut.
Kımsenın ahı yerde kalmaz. UNUTMA...

yasadiklariniza üzüldüm. size simdi ne kadar teselli vermeye calissamda bos gelir, acinizi kendiniz yasiyorsunuz , ama inanin hicbir aci unutulmaz degildir zaman gelir gecer ve siz unutursunuz arkaniza baktiginizda sadece bir burukluk olur ama o kadar sadece , sizi bu sekilde birakip giden birisini bu kadar aci veren birisini affetmemelisiniz. Umarim en kisa zamanda toparlanirsiniz

allah razı olsun selayhus hanım,,,haklısınız affetmemek lazım,karşıma bir daha seveceğim insan çıkmayacak gibi geliyo..ya da sevmeden de evlenirim diyorum ama sevmeden evlilik nasıl olur onuda bilmiyorum
sırtımdaki yük kamburumu çıkardı....

En unutulmaz diye düşündüklerin bile gün gelir unutuluyor Yıllar sonra baktığında ben bu insanımı sevmişim Bunun için mi üzülmüşüm diyor insan.O vazgeçemeyeceğini sandığın insan bir yabancı oluyor sana.sadece biraz zaman diyorum arkadaşım geçmiş olsun.

rica ederim ne demek ilk mesajimi sizli bizli yazdim tanimadigim icin sadece selayhusda diyebilirsin canim, bende diger arkadaslara uyup sen diye hitab ediyorum.inanki bunlar su anki düsüncelerin bunlar yasin kac bilmiyorum ama tekrardan seversin niye sevmiyesin ,karsina deger verren kiymet bilen birisi cikar sende seversin hic tahmin etmedigin bir anda olur bunlar ... o yüzden ne kadar az yasadiklarini düsünürsen senin icin daha saglikli olur, birde hayata kiymak ne demek böyle kiymet bilmeyen birisi icinmi , canina yazik , cekip gidenin arkasindan aglamak ? göz yasina yazik . Yasamak cok güzel bugun olmazsa yarin Güzel

Oncellikle allah sabir versin diyorum canim ya.. Inan geciyor. Simdi duvarlar ustune ustune geliyor gibide olsa, bu gunler unutuluyor. Ben affet yada affet demiycem.. cunku kalp ile mantik ayri yerde yurumuyor biliyoruz. Yalnis canina kiymak gibi laflar sakin aklinda gecirme.. Boyle bir insana degmez.. O senin kiymetini bilememis.. bilen birisi elbet cikarrr!

bence sinirle kızgınlıkla ve ortada utanılıcak bır durum olmamamsına ragmen cevrendekılerden utandıgın ıcın tum bu sözlerın arkadasım sevılcek bırını bulamazmıssın san oyle gelıyor karsılastırma yapmadıgın surece mutlaka bırını bulursun işin yokmuş tek sen mısın koskoca turkıyede işsiz ögretmen yada ışsiz insan Allah Allah olmıycagı varmıs bitmiş bitmeseydıde ewlenıp mutsuz olsaydın ya da ewlendıkten sonra ayrılsaydın daha mı ıyıydı valla su koskoca dunyada ölümden başka her seyın ama her seyın caresı var her üzüntüden sonra yaşanıcak bır mutlulugun oldugu gıbı he adam haklı mı dıye sorcaksın sen sımdı bu dedıklerımden tabıkı degıl Allaha havale et gec belkı gercekten sevmıyodur yenı anlamıstır olabılır bunu sende ona yapabılırdın Allah hayırlısını yazsın kaderıne

iş evliliğe gelmeden ayrılmak varken yüz üstü bırakmış seni resmen unutursun borçların kapanır neler neler geçer ama allah unutmaz çıkarır acısını ondan kat kat bin pişman edicek onu amaaaaa ne fayda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…