evlilik öncesi terkedildim ölmek istiyorum

handan090

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2010
33
1
36
Aydın
binlerce kez teşekkürler,sorunumu okuyup bana destek olduzunuz,ARTIK SİLME VAKTİ GELDİ

biraz sakinleştim
AMA YARAM KAPANMIYOR,KAPANMAYACAKTA..

Son düzenleme:
polislerin hemen ataması oluyor bi kere polisin ataması olmadıda ne demek :umursamaz:
nişanlıdan ayrıldı gözüyle bakıyorlar demissiniz o zaman evlenip ayrılanlar daha kötü oluyor hani siz kötüsünüz ya
geri dönsede seni sevemiyorum diyen adamı kabul etmezdim

bence öyle düşünme sen utanacak bişey yapmadın kim ne derse desin.
çok üzüldüm
nasıl seni sevememiş çocuk oyuncağımı bu
bütün hazırlıklar bitmiş ve sevemedim diyo ne bencilce bişey ya
ben olsam senin gibi üzülürdüm evet ama bi daha da affetmezdim
şimdi bunu yapan evlenince neler yapmaz bi düşün istersen

atamamsı olmamış diyosun burda ama

Bu karakterde biri için ölmek mi istiyorsun yani?Sence mantıklı mı ? guclubacismile

E pes ya yeni mi anlıyor sevmediğini? Aklı nerdeymiş daha önce? Ne kadardır birlikteydiniz canım? İsteme, söz, nişan tümüne evet demişte evliliğe gelince mi sevmediğini anlamış vay gerizekalı. Kusura bakma ama çok sinirlendim. Sakın üzülme değmezmiş.

hayırlısı böyleymiş, üzülme demek bize kolay gelebilir ama sen çok üzülüyosun illaki, ama geri dönerse onu affetmek bence yaptığın en büyük hata olur.... ben affetmezdim böyle bir insanı, önüme bakardım...

benim kardeşim düğüne günler kala ayrıldı nişanlısından, ev düzüldü, herşey hazırlandı, perdeler dikildi, gelinlik hazırdı daha ne sayayım sana, kardeşim okulunu bitirdi devam etmeden askere gitti, kim için nişanlısı için sevdiği için.. ama düğüne günler kala olmadı olamadı.....

sensiz yapamam sensiz olamama çok şükür allaha diyordu hep,sevgisi ilgisi hayallerimiz,çoğu kişi bile aşkımıza imreniyordu,şoktayım kendime zarar vermekten korkuyorum

yaşınızı merak ediyorum ve onun yaşını.. geçmişinizi ne kadar sürede bunlar oldu.. ne zamandır hayatınızda.. allah yarddımcınız olsun diyeceğim öncelikle.
ama şu var ki evli çiftelr bile boşanabiliyor ayrılık her daim karşımıza çıkabilecek bir durum.. ya kendimiz karışımızdakinden ötürü ya da hatalardan doğan sonuçlardan ötürü.. öyle veya böyle geliyor işte birden ayrrılık.. ama bu dünyanın sonu değil evet emekleriniz çok büyük ve takdir edilesi ama şu an gerçekle yüzleşiyorsunuz değermiymiş? malesef.. işte şimdi güçlü olma zamanı. her birimiz öyle böyle geçiyoruz bu zorlu sınavlardan bir an önce güçlü bir şekilde ayağı kalmalısınız! söylenenleri düşünülenleri umursamayın! bu dünyanın sonu değil. küçük bi geçmiş var sanırım geride bıraktığınız ama önünüzdeki kocaman gelecek varken "ölmek istiyorum" ne kadar yanlış.. tam da kendinizi bulma gücünüze güç katma dönmendeyken durumun farkına varmanızı umarım. bir daha asla o kişiye dair hayaller kurmayın o dönse de siz bu hatayı yapmayın. içinde "çekip giden" ruhu olan bir adammış bu bugün olmasa yarın evlenip boşanmanıza hatta belki çocuklarınızın babasız büyümesine vesile olacaktı.. şükredin ki gerçekler ortaya çıktı..

Öncelikle aklını başına almanı öneriyorum. bu hayatı heleki bir erkek için kendinden vazgeçmeye değermi? seni seven kişi zaten sana böle yapmazdı değilmi? haklısın, hayallerin vardı, seviyordun, umutluydun ama bu kişi oyun oynayıp başından beri rol yaptığı ortada canım benim. Bu kişnin yoluna bakmaya bana geri dönermi demeye hatta düşünmeye bile değmezz..artık güçlü olacaksın, başın dik ve gururlu..ağla istediğin kadar ama asla boynunu ona eğme..

hayırlısı böyleymiş demek ki..belki evlenince daha kötü olacaktı..bu bi işaretti belki sizin için her şerde bir hayır vardır...bu tarafından bakın..ama şayet geri dönerse sizde ona cevap vermeyin,postalayın...hayırlısı olur umarım hakkınızda...

Allah kimsenin başına vermesin çok zor bir durum. Biz sana burdan ne kadar konuşursak konuşalım acını hafifletmez yine üzülürsün ama geri dönmek isterse sakın dönme canım. Köpekler gibi pişman olsa, ölüp bitsede dönme. Herşey geçer, dil yarası geçmez. Sevmiyorum demiş bunu unutabilecek misin? Ve sana ne kadardır birlikte olduğunuzu sordum ama cevap alamadım.

böyle ani ayrılmalar bende nedense büyü yapıldığı şüphesini uyandırıyor hep.
anlattığınız gibi sebepsiz ve saçma bi ayrılışsa bu, aklınızda bulunsun derim.

ay aman sakın geri ararsa affetme, ne hakkı varki sana bunu yapmaya, madem niyeti gezip tozmakmış, neden evlilik vaadi vermiş sana, ben daha evlilik düşünmüyorum falan diyebilirdi
eşyalarınıda güle güle kullan valla, değmicek bi insanmış, allaha havale et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…