Evlilik öncesi aldatılıyor muyum ???Acil fikre ihtiyacim var!

Ya o da doğru ama çaldırıyordur belki, whatsapptan konuşup siliyordur. Böyle gergin anlarda bazı erkekler eskorta gidiyor akıllarınca “rahatlamak için”. Çok saçma biliyorum ama nedense böyle geldi aklıma
Üniversite okuduğu şehirden profili inceledim hiç o şehre de gitmedi biz birlikteyken
Bi eskort için de 5 6 saat yol gidilmez bence

Ya bence artık açık açık sor çünkü başka çıkar yol yok.

Üniversite zamanı eski sevdiğiydi herhalde
Ben de eskorttan çok gönül ilişkisi diye düşündüm eskortu niye Nisan öncesi sonrası aradın ki

Bir kaç fikri birleştirdim.Gogsune yatıp normal bir şekilde soracağım xxx kim yorum yapmış bi ara takip atıp çekmişti arama kaydında da gördüm merak ettim hiç senden simidi duymadım diye

Böyle bir uygulama var. O telefon numarasının başkalarının rehberinde nasıl kayıtlı olduğunu görebilirsiniz. Buradan kızın numarasıyla sevgilinizin numaranızı kontrol etsenize. Belki işe yarar bir şey çıkar.

Böyle bir uygulama var. O telefon numarasının başkalarının rehberinde nasıl kayıtlı olduğunu görebilirsiniz. Buradan kızın numarasıyla sevgilinizin numaranızı kontrol etsenize. Belki işe yarar bir şey çıkar.
Sevgilimde isim soy isimle kayıtlı ama sevgilim için bakabilirim bi

Emin değilim gün içinde 40 dk kadar diye kalmış aklımda
40 dakika mı :O bana çok saçma geldi. Öyle kırk dakika konuşacak kadar samimilerse tanırdınız bence. Ama kadını aramak da olmaz. Alakasız biri çıkarsa nişanlınızı rezil etmiş gibi olursunuz. Sağlam bir stalk ve wp konuşmalarına erişmeniz lazım bence. Ama wp’den yazışacaklarını da sanmıyorum. İnstagramın ayarlar bölümünün orada bir yer var neredeyse tüm eylemlere ulaşabiliyorsunuz. Neler aratılmış hangi linklere tıklanmış falan. Oradan da bir şeylere ulaşabilirsiniz belki.

40 dakika mı :O bana çok saçma geldi. Öyle kırk dakika konuşacak kadar samimilerse tanırdınız bence. Ama kadını aramak da olmaz. Alakasız biri çıkarsa nişanlınızı rezil etmiş gibi olursunuz. Sağlam bir stalk ve wp konuşmalarına erişmeniz lazım bence. Ama wp’den yazışacaklarını da sanmıyorum. İnstagramın ayarlar bölümünün orada bir yer var neredeyse tüm eylemlere ulaşabiliyorsunuz. Neler aratılmış hangi linklere tıklanmış falan. Oradan da bir şeylere ulaşabilirsiniz belki.
Emin değilim ama sanki uzundu konuşma.Rezil olmakta var sonunda instagramdan birsey çıkmadı.WhatsApp tan da çıkmadı.

X