Merhaba,
Bu konuyu açmak için üye oldum.
Konu benim için çok önemli çünkü haftaya nikah tarihi alacağız.İkimizde aynı yaştayız 1,5 yıllık sevgililik dönemi sonrasında bir kaç önce nişanlandık.
Sorun şu ki geçen geçen gün bi garip hisle telefonuna bakma ihtiyacı hissettim.En basindan beri telefonlarımız ortadır şifrelerimizi biliriz.Arama kaydında bir kadın ismi dikkatimi çekti.Arama saati ve tarih... Biz nikah tarihine karar verdikten 1 yada gün sonrası akşam 11 gibi aramış fakat cevap vermemiş karşı taraf.Sonra önceki aramalara baktığımda 4 kez aradığını fakat karşı tarafın cevap vermediğini gördüm. Can sıkıcı nokta nişan öncesi sonrası ve nikah tarihi konuştuğumuz günün sonrası olması.Ertesi gün ise arama kayıtları silinmişti. WhatsApp instagram vs yazmışma hiç bir şey bulamadım. Normalde kız arkadaşlarını bilirim bahseder şuradan buradan diye bu kişinin hiç adı geçmedi.Ama sonra hatırladım ki daha önce de arama kaydında görmüştüm.
Numarayı aldım telefonuma kaydettim.Şimdi ben nasıl emin olabilirim konusunda fikirlerinize ihtiyacım var.Kadini arasam bir şey söyler mi,ona haber verir mi,kendisine sorsam varsa da oldu diyecek hali yok sonuna kadar inkar eder.Kadini hiç bir şekilde suçlamam hem telefonları açmamış hemde bana sadakat duyması gereken kişi nişanlım.Bir şey varsa çok net bir şekilde bitireceğim.
Acilen bi çözüm bulmam lazım ki nikah tarihi almaya gitmeden bitireyim yada kafam rahat devam edeyim.
Fikirlerinizi söylerseniz sevinirim beynim durdu resmen napayim ben.