hepside olabilir cünkü ben hepsinden cok mutsuzum..yani akıl almak da degil belki dertleşmek ne yapmam gerektigine karar vermek..
Aşk bitmişse devam eden evlilikler bana göre klasikleşmiştir öylesine devam eden evliliktir cevremde cok var böyle evlilik kadın ev gezmelerinde koca kendi keyfinde adı da evlilik birbirinden kopuk eşler herkez kendi keyfinde olamaz yani eee senin aşkın bitmiş canım üstelik daha iki senelik evlisin cok yazık sevmiyorsan kesinlikle boşan düzelir filan hiç bekleme ask bittiyse biter uzatma bence mutsuz oldugun biriyle evli kalma yıllarını verme cogu kadının yaptıgı hatayı yapma derim şans verdikce affettikce kadın cok daha üzülüyor keşke bende hiç affetmeseydim hiç sans vermeseydim yıllarımı düzelir diye vermeseydim bende boşucamO evde yok diye uyuyamiuordum ben o isten gelirken 10 dakka gec kalsa odum kopuyordu basina bisey mi geldi diye bu kadar buyuk aski heder etti benim aska olan inancimi yitirmeme neden oldu resmen
muhakkak zor ama pasif direnisin etki tepki yaratamayacagi anlar vardir, bu durum da boyle bir sey. aldatma ihtimaline karsilik sadece birkac gun kusmek ise tepkiniz, yasayacak daha cok muskulunuz olacak demektir.Ya gercekten cok zor bi durum.. İcerik olarakda sadece bi kac gun kustum ozur diledi ve bu kadar.
Tmm özür dilemiş ve affermişsin ama sen bu olayı unutamayıp yenememişsin yani sen affedememişsin baksana hala kafanda şiddet var beynini yiyiyodur bu durum anlıyorum bi kadın olarak yaşınız kaç ?Ya gercekten cok zor bi durum.. İcerik olarakda sadece bi kac gun kustum ozur diledi ve bu kadar.
Evet ama madem simdiremiyosunuz aşkta bitmiş bu durumda en sevmediğim şeyi söylemek zorundayım boşanacaksınız inanınki üzülerek söylüyorum bu yaşadıklarınız yeni mi ? Yani üzerinden ne kadar süre gecti bi kadın aşık oldugu adamdan beklemediği şeyleri duyunca görünce gercekten sindiremiyo haklısınız iyice düşünün tasının kendinize birax zaman verin duygularınızı tartın yinede sanırım kafasız biraz karışık deprosyon geciri olabilirsiniz gururunuz cok kırılmış ve malesef ka29 yasindayim 30 olcam bi kac ay sonra ama kolay sindirilmiuo bole seyler heleko cok karsiysan ve bole bisey uasarsam bosarim ederim diyip somrada bisey yapmadiysan..
Kesinlikle şiddetin nedeni , gerekçesi olamaz. Alkol kullanıyor mu ? Yani birdaha yapmamış ama insan şüphede kalıyor seni anlıyorum üzerinden baya zaman geçmiş sanırım hala unutamamışsınız ya tabi alkollüuken insanlar daha düşüncesiz daha kaba ve sinirli olsbiliyor ama dediğiniz gibi bu eşinizi haklı cıkartmıyo sizin kafanız gercekten iyi değil acaba biraz ailenizin yanına tatile gidip hava değişimi yapsanız iyi gelir daha saglıklı düşünürsünüz belki böyle bi şansınız var mı ?malesef ole bosansaydim su an daha mi mutlu olurdum ikinci sansi vermekle iyimi ettim bi daha olmadi ama beni asil uzen bana bunu bi kere yapti ya bi daha yaparsa kavga edersek ya yaniden yasarsam nolur diye dusunuyorum zaten iki yillik evliyim ve evliligimin ilk aylarinda oldu zaten sole biseyde var alkolluydu siddet olayini yasadigimizda ve ben gercekten onu yaka paca disariya atmaya calistim uzerine gittjm falan ama bunu hak etmedim kesinlikle hakli cikarmiyo yani onu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?