Evlilik, mesafe ayarlamama, aile tam bir evli kadın sorunları ne yazık ki

6 ay yeni evlenen insanın evine gidilmez mi? Siz hangi çağdan kalmasınız acaba? Annenizin sağlık sorunu sizinle mi ilgili bilmiyorum ama sınavım sınavım diyorsanız şuanda da yanında olmayın. Ben anlamadım gerçekten ya beyazdır ya siyah nedir yani bu kadar arada kalmanın manası... Her gün zırt pırt evinize giren sizden hizmet bekleyen yok. Sizi doğurup büyüten, bu kadar emek veren insanlara 1-2 gün ayırıp rızalarını kazanmak neden bu kadar zor anlayamıyorum. Bazı şeyler gönül kazanılarak yapılır, yıkarak değil...
Ayrıca eşinize sormadan ailenize eşim sizi gezdirir diyebilme cüretine de sahipsiniz fakat eşiniz size sormadan ailesine tamam bile diyemiyor.

Nasıl başaracağım bilmiyorum. Anneme en ufak olumsuz bir şey söyledim zaman ayılıp bayılıyor nankör oluyorum hemen

Ayılıp bayılsın küssün kararlı davranırsan önünde sonunda onlar sana uymaya başlar.
Her dediklerine tamam demişsin birden hayır deyince seni yola getirmek için cezalandırmaya çalışacak. Sen umursamaz olursan mecbur geri adım atacak.
Aman annecim şöyle oldu falan diye suçluymuşsun gibi kendini açıklamaya da çalışma. Ders çalışıyorum anne sınavım yakın sınavdan sonra misafir edeyim bu kadar açıklama yeter.

Kusura bakmayın ama sınavdan sonra görüşelim demek azıcık bile üzülecek bir sebep değil.
Aileniz bu bayılma işini size karşı silah olarak kullanıyor manipüle ediyorlar.

Size tutup cevap vermekle uğraşamayacağım. Belki biraz olması gereken normları öğrenmenize yardımcı olur

Nasıl başaracağım bilmiyorum. Anneme en ufak olumsuz bir şey söyledim zaman ayılıp bayılıyor nankör oluyorum hemen
Anlatın, böyleyken böyle oldu sınavım diye eşimin ailesini iki defa çevirdim şimdi seni kabul edemem gibisinden. Ayrıca haklısınız yeni evlilerin evine hele çalışan insanların evine zırt zırt gidilmez. Ev oturmasını toptan çok doğru bulamıyorum herkesin özel alanı.

Size tutup cevap vermekle uğraşamayacağım. Belki biraz olması gereken normları öğrenmenize yardımcı olur
Her aile danışmanının dediğini yapıyor musunuz? Burada konu açacağınıza gidin ailenize ve eşinizin tarafına net bir şekilde sizinle görüşmek istemiyorum, kaynağımda bu videolar diyin olsun bitsin.

Her aile danışmanının dediğini yapıyor musunuz? Burada konu açacağınıza gidin ailenize ve eşinizin tarafına net bir şekilde sizinle görüşmek istemiyorum, kaynağımda bu videolar diyin olsun bitsin.
Olması gereken normlar vardır. Siz kendiniz ayda bir ailenizle görüşüyorsanız bu sizin tercihinizdir. Karşınızdaki insanları sizin gibi yaşamadıkları için çağa uygun olmamakla suçlayamazsınız. Sizin yaşayış tarzınız sizi bağlar. Normali oluşturan siz değilsiniz.

doktorlarin hayati boyle. doktor aile uyesi olanlar da bunu bilir zaten. garip olan annesinin anlamamasi.

Esinnbakli annene sivaim var demissin inatla geliyor .musait degiliz diyecektin ve acik acik soyleyecektin .senin annen seni hayirsiz evlat ilan ediyorsa ida ailesine hayir dediginde hayirsiz evlat ilan ediliyor . Esine hic kaf soyleme sıkınti senin annene mesafe koyamamanda

Bence büyük bir problem değil zor ve önemli bir sınav anneniz geldiğinde eşiniz onunla ilgilenirse aynı saygı ve özeni sizde rahata erince ona gösterirsiniz dert etmeyin mutlu olun tadını çıkarın sınavınızda da başarılar diliyorum hayat kısa küçük şeylere üzülmeyin

Eşinizin ailesini iki güncük ağırlamak çok ta bir şey kaybettirmezdi size. Ayıp etmişsiniz, adamlar kendi ağızlarıyla ve istekleriyle demişler kalalım diye. Siz ise onları geri çevirmişsiniz, kocaman insanları. Çok ayıp, hem de çok. Size kırılmakta ve eğer sizi artık sevmiyorlarsa çok haklılar. Düpedüz terbiyesizlik etmişsiniz, üstelik yeni gelinsiniz. Baştan kaybettiniz maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…