- 7 Kasım 2014
- 6.916
- 10.642
6 ay yeni evlenen insanın evine gidilmez mi? Siz hangi çağdan kalmasınız acaba? Annenizin sağlık sorunu sizinle mi ilgili bilmiyorum ama sınavım sınavım diyorsanız şuanda da yanında olmayın. Ben anlamadım gerçekten ya beyazdır ya siyah nedir yani bu kadar arada kalmanın manası... Her gün zırt pırt evinize giren sizden hizmet bekleyen yok. Sizi doğurup büyüten, bu kadar emek veren insanlara 1-2 gün ayırıp rızalarını kazanmak neden bu kadar zor anlayamıyorum. Bazı şeyler gönül kazanılarak yapılır, yıkarak değil...Ben çalışıyorum. Nöbetli bir hayatım var. Eşimin de aynı şekilde. 2 hafta sonu o, 2 hafta sonu ben nöbet tutuyorum. Evliliğim oturana kadar yalnız kalmak istemek hakkım olduğunu düşünüyorum. Ayrıca 6 ay yeni evlenen insanın evine hiç gidilmez, 1 sene yatıya kalınmaz zorunlu haller dışında. Annemin şu an yaşadığı sağlık problemi nedeni ile onunla ilgilenirken böyle üstten bakmalı mesaj çok sinir bozucu oluyor.
Ayrıca eşinize sormadan ailenize eşim sizi gezdirir diyebilme cüretine de sahipsiniz fakat eşiniz size sormadan ailesine tamam bile diyemiyor.