Evlilik konusunda kararsızım Nişanıma da az kaldı ne yapacağım bilmiyorum...

Benim anladığım sırf yaşım geçiyor, biriyle evlenmem lazım diye düşündüğünüz için bu adamla devam etmişsiniz. Ama bence beğenmediğiniz, sevmediğiniz biriyle kesinlikle evlenmeyin çünkü eninde sonunda boşanırsınız. Yazık adamın da daha fazla vaktini almayın bence o da yoluma baksın siz de bakın illa ki bir gün gönlünüze hitap eden biri çıkar.

Öncelikle şunu bilmelisiniz kimseyi değiştiremezsiniz.Oldugu gibi kabul edemiyorsanız olmuyordur.Fazla zorlamaya gerek yok Şimdi beğenmediğinizi evlendikten sonra hiç begenmezsiniz.Cunku evlendikten sonra erkekler kendilerini saliyorlar.Her şey daha kotu oluyor

Kararsızsan anında bu işten vazgeç . Hayatınızı mahvetmeyiniz .

Kotuler cok disarida. Bircogumuzun esi filinta gibi.boylu poslu. Benimde dahil. Yuzu gozu gayet iyidir hatta benden daha iyi. Ama aklima hepbne gelir biliuoumusunuz gevmiste kuzenim sayesinde gorucu usulu tanistirildigim tam tamına 108 kilo siyah ama az sacli gayet zengin asla cimri olmayan surekli hediyeler gönderip gonul yapan derdimi dinleyen kosturan cevresinde saygılı o insan aklima gelir. Sevglli olmadik ama anlayabiliyosun insanlardan duyuuosun karakterini. Evli olanlar artik tipe bakmiyor. Bende 20 li yaslarda tipini kilosunu begenmedim diye reddettim..simdiki aklim olsa asla git demezdim.evet gönlün isinmadiysa tabiki olmaz. Ama inan anlayis hosgoru merhamet ilk tercihin olsun.tip duzelir

Muhtemelen kendinize denk gördüğünüz adamlar size değer vermedi ki öyle yazmışsınız; sevgilinizin peşinizde koşması size iyi gelmis, o yüzden başlamışsınız çünkü belli hem sevmiyor hem beğeniyorsunuz. Bence erkek arkadaşınız da sizi sevmiyor, onunda derdi güzel eğitimli bir kadını koluna takıp statüsünü arttırmak. Emin olun sizin bu adamın tamamen kişisel alanınına yaptığınız bence yersiz müdahlere bile o yüzden katlanıyor. Köprüyü geçene kadar, ancak evlenince hele bir de çocuk olursa o da size tahammül göstermeyecek, büyük ihtimal o sizi bırakacaktır. Zira kimse kendini sürekli aşagı gören beğenmeyip , eleştiren biri ile olmak istemez. Sizi hayatına katınca o kadar onun için değerli de olmazsiniz, ulaşilmiş bir amaç olursunuz.Evliliklerde tarafların saha ilişkinin başında kendine denk görmediği, zevk ve hobilerine anlayış göstermediği ilişkiler hep sağlıksızdır. Kırmızı oda diye bir dizi vardı orada bir çift vardı Recai ve Nazlı diye onların bölümlerini izleyin bence.
Bakın eşlerin tamamen birbirine denk olması gerekmez ancak sevmek karşılıklı saygıyı ve anlayışı getirir. Gerçekten sevip aşık olsaniz, ne siz adamın tipine , kültür seviyesine bu kadar takarsınız, ne erkek arkadaşınız sizin tatil anlayışınıza takar. Arkadasımın bir müvekkili vardı. Adam meslek lisesi mezunu, özel araba tamir servisi var, eşi uzman dis hekimiydi . müzik zevkleri dahil çok farklı insanlar olsa da birbirlerine anlayış gösteriyorlardı. Çok da mutlulardı. Önemli olan değiştirmeye çalışmadan hayatınıza kabul edebileceğiniz biri ile olabilmek zaten, diğer türlüsü çok saglıksız

Begenmediğin biriyle evlenme bence. Eğitimi de olsaydı kişisel zevkleriniz de aynı olsaydı yine aynısını söylerdim..
Begenmek lazım illa yakışıklı zayıf olsun demiyorum kel olur şişman olur kara olur upuzun ya da kısa olur sen begenmişsindir öyle olsa tamam ama maalesef nişan yapsan da devam edeceğini sanmam.
Adamın da vaktini almayın açık açık konuşun ben de 33 yaşındayım beni begenmeyen biri 2 sene oyalasa hakkımı helal etmezdim.

Ayni evliligi gecirmjs bir kadin olarak soyluyorum ki davul bile dengi dengine. Kulvarlariniz farkli. Lise mezunu esnaf bir adamla ne yapacaksin aklini kullan. Kendinj gelistirmeyecek. Cocugunuz olacak ilerde, cocugunun kitap okumayo sevmeyen bir bsbssi olmasini dusun cocuguna ne katacak o baba ? Adami sevmiyorsun zaten sevgi bu degil

Evlilikte denklik çok önemli canım. Siz bir şeyde de değil her konuda terssiniz. Evliliğede bi deniyim kafası ile adım atılmaz. Uygun olmadığınız belli. Meselq benim eşim gezmeyi sevmez. Uyuşmadığımız tek nokta bu. 4 yıllık evliyim dışarda bir kere yemek yedik. Piknik yaparız ara sıra ama ben istemesem hiç talep etmez. Başlarda zorlandım sonra konuşa konuşa bi orta yolu bulmaya çalıştık. Basit bi örnek bu ama bunun gibi örnekler çoğalsaydı evliliğimde mutsuz olurdum. İyice düşün taşın. Evlendikten sonra ayrılmaktansa yol yakınken ayrılmak daha mantıklı

Dış görünüşünüze laf yok ama içiniz boş ki size çok talip çıkmamış siz de manipüle edebileceğiniz birini parmağınızda oynatıyorsunuz.
Tek motivasyonunuz da evlenmek merak etmeyin evlenirsiniz. Bulmuşsunuz istediğinizi yapan adamı oynatır durursunuz. Bir gün o da uyanır bu duruma umarım.

Bu adamla sırf evlenmiş olmak için evleneceksin, ayrıca evlendikten sonra bir de aşağılık kompleksinin verdiği psikolojik şiddeti yaşayacaksın. Birbirinizle alakanız yokken bu evlenme arzusu ne ki. Böyle bir adamla evlenmeye kalktığına göre çalışmıyorsun da, evlenince kendine benzeteceğini umuyorsun sanırım ama yok öyle bir dünya. Adam bu beğenmiyorsan uzaklaş. Mutsuz bir evlilik istiyorsan sen bilirsin tabi. Evlilik gelinlik giyip ortalıkta süzülmekten ibaret değil ya hani hatırla bir istersen

Daha genceciksin.Artık karşıma düzgün biri çıkmaz düşüncesiyle sevmediğin ve seninle hiç uyuşmayan biriyle evlenirsen hayatının hatasını yaparsın.Bu kadar mı geçtin kendinden.Sana psikolojik baskı yapıp vicdan yaptırdığı için ayrılamıyorsun acıyorsun yani.Ama inan evlenince acınacak hale düşen sen olursun.Çünkü adam istediğini elde etmiş olacak ve asla senin istediğin gibi biri olmayacak.Ben severek evlenmeme rağmen bazen eşimin yüzüne bakmak istemiyorum küçük tartışmalarımız olduğunda.Evlilik çok başka bir sey iyi düşünüp tartmak lazım.

Kel göbekli dayıyı kendi haline bırakın.

Insan yeri geliyor askindan sevgisinden öldügü adami cekemiyor. Öyle onlar oluyor ki ölürmüsün öldürürmüsün diyorsun. Tabi ki her zaman olan biseyler degil ama iste olabiliyor. Sen sevmedigin biriyle böyle anlari nasil asacaksin

Evlenmek için evlenme. Mutsuz olursun. Hayallerini kendin gerçekleştir. Gerçekleştirirken karşına istediğin gibi biri çıkar belki. Onunla devam edersin yoluna. Kendini mahkum etme.

Hayata bakışınız ve beklentileriniz çok farklı.
Aile yapınız da çok farklı.
Sevmiyorsunuz da
Sohbet edemiyorsunuz
Size çekici gelmiyor .
Beğenmiyorsunuz

Siz böyle bir evlilik yapıp mutlu olabilir misiniz ?
Hem kendinize hem adama kötülük böyle bir evlilik.
İki tarafta mutsuz olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…