Evlilik konusunda kararsızım Nişanıma da az kaldı ne yapacağım bilmiyorum...

Eşime aşık olarak evlendim. İnanın aşık olup sevmesem evli kalmazdım. Yani bence birine tahammül etmek sadece mantığa uyarak olmuyor bence. Benım fikrim bu. Evlılık cok baska bısey. Inanın cok fedakarlık özveri gerektırıyor. Sevgi gerektıyor. Ben olsam evlenmıs olmak ıcın evlenmezdım.

Ben katilıyorum, konu sahibesinin tek motifi daha iyisini bulamama korkusu. Adam mutlu mu mutsuz mu kimsenin umrunda değil.
Evet ben çok üzüldüm. Çünkü 25 yaşındayken tamam düşünemeyip yanlış karar veriliyor bence . Ama 32 yaşında öyle olmuyor daha mantıklı olunuyor şuan ben 33 yaşındayım ayaklarım daha yere basıyor . Konu sahibi de böyle olmalı

Bence de bende aynen aşık olarak evlendim ve evlilik sadece mantık değil

Sakın evlenme. Hayatına kötü biri filan da girmez, öyle olumsuz mesajlar gönderip durma evrene. Evlilik vicdan ile yapılacak şey değil. Bir süre sonra dokunmak dahi istemeyeceksin bu adama. Ne zekasıyla ne fiziği ile ne mesleği ile ne başarısı ile seni etkileyecek. Çekmeyecek. Ağzı koksa teri koksa yere tüyü düşse nefret edeceksin. İç çamaşırlarına dokunup makineye atasın bile gelmeyecek. Sürekli ite-kaka diyet yap spor yap kitap oku sorumluluklarını bil diyeceksin ve bir yerden sonra tükeneceksin. Hiçbir demeyip içine kapanacaksın bu noktada ya boşacaksın ya da hayatın mahvolacak. Bu ilişkiyi bitirmedikçe hayatına yeni insanlar giremez ve sen de 2 sene 3 sene 4 sene oldukça daha fazla bir vicdan yükü altına gireceksin.

İnsani yönden iyi biri die evlenilmez .
Fiziki olarak begenmedıginiz birini yanınızda gezdırmekte aynı yatağı paylaşmak da size mutsuzluk verir .
Mantık kadar aşkta lazım evlenmek için

Üstelik bahsettiğiniz kişi sözlerinin arkasında durmayan biri bence bu yönü bile düşündürmeli sizi

Acıma duygusuysa yapmayın sonra kendınıze acımaya başlarsınız - yaşım gecıyor evleneyım konu kapansın derdindeysenız hıc hıc hıc yapmayın

Bu iş olmaz.

Evlenirden max 12 ay sonra boşanırsın. Bu kulağına küpe olsun. Boşanmaktansa şimdi ayrılmak daha iyi.

Duyguların asla değişmeyecek. Onu sevmeyeceksin. Çooooook pişman olursun evlenirsen. Ah vah da para etmez. Hislerine güven. Ayrıl.

Lovelola, adamı hiç sevmiyorsunuz. Ne kişiliğini ne de dış görünüşünü beğeniyorsunuz. Sadece kazancı iyi diye evlenilir mi?
Beğenmediğimiz adamı değiştirmeye çalışmak yerine, beğendiğimizi bulmaya odaklanmalıyız.
Sizin adamı bu kadar zorlamaya hakkınız yok bence. Böyle görmüşsünüz böyle kabul etmişsiniz adamı. Brad Pitt değilmiş ki hiçbir zaman.
O zaman adamın vaktini boşuna almayın derim ben açıkçası.

Neden bu yola girdiniz o halde? Fiziksel beğenmiyorsun, eğitim seviyesi kelime dağarcığı kişisel bakımı vs vs ilişkiye başlarkenki motivasyon tam olarak neydi acaba? Karşındaki kişiye haksızlık ettiğini düşünüyorum. Senin kariyerini de merak ettim hangi bölümden mezunsun çalışıyor musun? Olumlu söylediğin tek şey kazancı iyi. Parası için mi başladın yalnız kalma korkusundan mı?

Yaşım geçiyor, iyi birisi yok diye evlilik yapılmaz. Bir ömür boyu aynı evde yaşamayı düşündüğün birinin tabi ki de dış görünüşü de önemlidir. Siz hem fiziksel hem de kültürel olarak uyumlu değilsiniz. Nişan olmadan tamamen bitirin bence

Eşimle benim durumum sizinkiyle çok benzer. Ben üni mezunuyum o lise mezunu kendi işini yapan bi esnaf ama biz ortak bi noktada buluşabiliyoruz. Eşim oldukça yoğun çalışıyor ama bana vakit ayırmasında bugüne kadar hiç sıkıntı çıkmadı ne istesem yapar her hafta sonu bi yere gideriz tatil desen aynı şekilde nereye gidelim desem geçte olsa gitmişizdir. Hayat arkadaşınla ortak noktan olmayınca vakit nasıl geçer bilemiyorum. Benim bi plan yaparken aklıma hep ilk önce eşimle yapmak gelir bu şekilde olmasa evli kalmak oldukça zor olurdu muhtemelen. Sizin yerinizde olsam ve aramızda bariz olarak bu kadar fark olsa ciddi bi adım atmadan önce enine boyuna iyice düşünürdüm.

İki ayrı dünyanın insanlarısınız . Uyumlu değilsiniz. İnsanlar bazen çok sevdiği eşine bile tahammül edemiyor sorun yaşıyor . Siz bu adamı sevmiyorsunuz, dış görünüşünü beğenmiyorsunuz. Daha önce aldatılıp terk edilmişsiniz. Bu adamın ilgisi size iyi geldiği için devam ediyorsunuz konuşmaya. Evlenirseniz mutsuz olur boşanırsınız. Bence şimdiden ayrılın. Karşınıza size , düşüncelerinize önem veren, sizin ittirmenizle ilerlemeyecek birisi çıkar elbet bir gün .

Bence sız arkadaştan ayrılın. Bariz sevmıyorsunuz adamı. Boşuna vakıt kaybı

Sorun saç ektirmek de değil ki valla öyle kel erkekler var oldukça karizmatik asıl sorun siz bu adamı sevmiyorsunuz tamamen zıt karakterlersiniz ayrılın henüz nişan da olmamış

Siz bu adamı sevmiyorsunuz ki. Bütün negatif cümlelerinizin özü bu. Sakın evlenmeyin. Sevmediğiniz insanla ömür geçmez. Gün gelir iyiliği bile batar.

2023 yılındaki konunuzu okudum ilişkileriniz sorunlu neden illa ki hayatınıza biri girsin diye zorluyorsunuz size uygun biri denk geldiğinde girse olmaz mı nedir aceleniz veya zorlamalarınız bundan önceki ilişki de berbatmış yani

Bir insan ile evlenmek için evlenmeyin lütfen biliyorum yalnız kalmak zor sizi birisi anlasın sevsin yanınızda olsun istiyorsunuz ama bence bu adamı sevmiyorsunuz çünkü sevseydiniz etraftakiler sizi yakıstırmamıs mı kilolu mu gözünüz görmezdi diye düşünüyorum onun dışında tahsil farkından dolayı çok sıkıntı yaşarsanız erkekelr zaten sınırlı ve kendilerine yatırım yapmayan insanlar sizi geriye çeker ilişkiler sizi geliştirmeli de aynı zamanda. Yasınız genc umarım verdiginiz kararda mutlu olursunuz

Adamı öyle gömmüşsünüz ki kafamda halilişkonun babası gibi bir şey canlandı

Sevmediğiniz belli, evlenmek için evlenmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…