Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E ayrılın. Evlenmeniz için hiçbir sebep yok şuanda. Niye ayrıpmıyirsunuzkiMerhaba öncelikle bütün hemcinslerimin kadınlar gününü kutlarım... işin içinden çıkamadığım için burada arıyorum cevabımı. Yardımcı olursanız çok sevinirim... Yaklaşık 2 yıldır devam eden bir ilişkim var ve 32 yaşıma gireceğim bu yıl. Evlilik konusunda emin değilim. Fiziksel olarak farklıyız. Ben üniversite mezunuyum o lise. Kendi işini yapıyor. Fiziksel olarak beğenmiyorum maalesef.. Yan yana hiç iyi durmuyoruz bunu etraftaki insanlarda söylüyor. Kendisi de beğenmiyor ki daha yeni yeni konuşmaya başladığımız zamanlar durup dururken '' ben kilo versem saç ektirsem çok iyi olur'' vs demişti. Bende '' tabi ki insanın kendine bakması çok güzel bir şey'' falan demiştim. 2 senede uğraştım. Kilo ver, Saç ektir, Laszere git diye sürekli söylendim. Spora başladı 3 5 ders sonra bıraktı. Diyetisyene gitti 21 gün detoks yapıcaktı parada ödedi. 1 2 hafta denedi sonra bıraktı. Et ürünü tüketmemesi gerekiyordu ama dikkat etmedi... Kitap okuyalım dedim ben esnafın yoruluyorum dedi okuyacağım dedi ama başlamadı. Hep yapıcam edicem diye diye 2 sene sonu geldi.
Bu zamana kadar durmamın sebebi vicdan yapıyor oluşum, Sadık olması, Beni sevmesi, Alttan alıyor olması (o kadar lafıma karşı) ve daha önce düzgün birinin karşıma çıkmamış olması.. Çok kötü şeyler yaşadım aldatıldım terkedildim falan bunlardan dolayı bana bi dinlenmişlik hissi verdi..
Ama biz farklıyız baya.. Ben mesela yurtdışına çıkmak gezmek isterim onun böyle çok hayali yok. Tayland'a gitmek isterdim derim oraya gidilmez pislik orası der. (ladyboylar geliyor hemen aklına sanki başka bir şey yokmuş gibi) Sonra mısıra gidelim derim(kuzeni karısıyla gitmişti kokuyor falan demişti geldiklerinde) hemen onlardan etkilenip kokuyormuş ne yapıcaz orda diyor.
Hep alttan alıyor bazen sinirleniyor ama ben üzerine gidince susuyor. Bazı huyları beni itiyor. Bir ara ayrılmıştım. Yüzüğünü bütün hediyelerini vermiştim. Yüzük haricinde gitmiş bana aldığı bütün hediyeleri sobaya atmış. Ayrılmak istediğimi söylediğimde başka biri mi var demişti sonra arabayla almaya geldi. Sinirlenince arabanın içinde telefonunu attı yere. Ertesi gün 3 4 gün boyunca aradı ağladı görüşelim ne dediysem yapıcam falan dedi kıyamadım görüştüm bana yüzüğü kolyeyi yeniden verdi kutuda duruyor ama o günden sonra hiç takmadım onları.
Hepte kızdı neden takmıyorsun diye bana söz verdiğin şeyleri yap ondan sonra takarım dedim. iyi takma bir daha söylemicem zaten dedi ertesi gün yine yüzük mevzusu gündeme geldi.
Aslında iyi bir insan ama kendisine bakmaz işkoliktir. yeni yeni saç ektirmeye gitmeye başladı. lazer falan... Ama bu kadar senelerce aylarca başının etini yedim çok mu zordu başlamak... Ben ise tam tersiyim uzun boylu zayıf fönsüz makyajsız çıkmayan etrafta çok beğenilen biriyim. Kimse yakıştırmıyor. Onu da geçtim bazen bir şeyi on kere söylüyor piyasa kötü piyasa kötü. Şükür iyide kazanıyor gibi ama bütün arkadaşlarım ve annem bu konudan müzdarip kelime dağarcığı yok ne zaman görüşsek bu konu açılıyor yine falan diye.
Korkum hayatıma kötü bir insan girer mi biz ayrılınca. Yine eski günlere dönersem. Ama evlenirsem de ki evlenecek kadar sevmiyorum. Aklım allak bullak...
Teşekkür ederim cevabınız için. 2 senedir uğraşıyorum en başta evlilik olsun diye görüştüm. Değer veriyor iyi biri üzmez diye. Birde kendine daha çok bakacağını söyleyince heveslendim. Kendisi en yakın arkadaşlarımdan birinin kuzeni 5 sene önce görmüş beni beğenmiş hep aklındaymışım. Bende diyorum 5 sene düşündüysen beni benimde nelerden muzdarip olduğum belli kendi de bunu söylemiş şunu şunu yapsam daha iyi olacak diye neden 2 sene oyalayıp da en son zaman yapmaya kalkarsın ki. Ben bir ara sinirlenip kitap okusan ne olur kültürüm artar diye mi korkuyorsun vs şeyler söylüyordum. Bana sonradan sen tabi güzelsin kültürlüsün ben tipsiz kültürsüz elleri ayıpençesi gibi olan biriyim diye saydırıyor kendine. Dün biraz tartıştık Konser vardı şubattaydı 2 hafta ertelenmişti neyse dün ben unutmuşum arkadaşım hatırlattı.En baştan beri ayrı dünyaların insanları olduğunuz apaçık ortadaymış ki..
Lise mezunu esnaf birinin bu hayallerinizi gerçekleştireceğini hiç sanmıyorum. Ya hayallerinizden vazgeçip sıradan esnaf eşleri gibi rutin hayatı seçeceksiniz ya da ayrılacaksınız. Yazık iki taraf için de yıpratıcı bir durum.
(Ben adamı değiştiririm benimle gezer bana ayak uydurur kör kütük aşık derseniz bilemem tabi.)
Yok hayır hep böyleyi benden sonra biraz giyinişi değişti sadece. Konuda da yazdığım gibi durup dururken ilk kendisi söylemişti. Ben kendime biraz bakayım saç ektireyim kilo vereyim vs vs şeyler söylemişti. Bende kendi kendime ''beni bu kadar seviyorsa değişir elbet biraz zaman tanıyayım'' demiştim. O konuşmadan aylar geçti yapmadı bu sefer ben sinirlenip laf söylemeye başlamıştım. Sürekli kavga ettik yapıcam yapmıcam demiyorum dedi her defasında. Anneme kadar söz verdi teyze sana söz 1 ayda tığ gibi olacağım falan dedi ki annem ondan söz falan istememişti. Mutlu olun oğlumm siz falan dedi hatta ben kilosuna laf söylediğim için annem beni azarladı ben güveniyorum yapar dediğini üstüne gitme kızım falan dedi. O verdiğini sözden sonra 1 yıl geçti ve aynı değişen bir şey yok. Aslında çok üzülüyorum ya gözünü seveyimlütfen konuşalım falan demesi üzüyor beni.Benim anlamadığım adamın dış görünüşü sonradan mı değişti ? Bu kadar beğenmediğiniz biriyle neden uzun süredir birliktesiniz ki ? Tuhaf.
Yani şöyle diyeyim nişanlıyken rahatsız olunan şeyler evlenince maalesef değişmiyor. Üzerine daha çok ekleniyor. Olmayacağını düşünüyorsanız uzatmadan bitirin. Evlenince gözünüze daha çok batacak çünkü.Yok hayır hep böyleyi benden sonra biraz giyinişi değişti sadece. Konuda da yazdığım gibi durup dururken ilk kendisi söylemişti. Ben kendime biraz bakayım saç ektireyim kilo vereyim vs vs şeyler söylemişti. Bende kendi kendime ''beni bu kadar seviyorsa değişir elbet biraz zaman tanıyayım'' demiştim. O konuşmadan aylar geçti yapmadı bu sefer ben sinirlenip laf söylemeye başlamıştım. Sürekli kavga ettik yapıcam yapmıcam demiyorum dedi her defasında. Anneme kadar söz verdi teyze sana söz 1 ayda tığ gibi olacağım falan dedi ki annem ondan söz falan istememişti. Mutlu olun oğlumm siz falan dedi hatta ben kilosuna laf söylediğim için annem beni azarladı ben güveniyorum yapar dediğini üstüne gitme kızım falan dedi. O verdiğini sözden sonra 1 yıl geçti ve aynı değişen bir şey yok. Aslında çok üzülüyorum ya gözünü seveyimlütfen konuşalım falan demesi üzüyor beni.
Birkaç ay üzülürsünüz sonra geçer. Evlenmiş olmak için evlenmeyin, adama da yazık. O da kendine beklentilerinin örtüştüğü birini bulsun. Daha ortada nişan bile yokken bu kadar probleminiz varsa ilerisi hiç yürümez. Kilo alınır verilir, saç ekilir dökülür çözümü bir şekilde var. Ama 30 küsür yaşındaki insanın kelime dağarcığını genişletmek, bir müzik zevki aşılamak, okuma alışkanlığı kazandırmak, farklı kültürleri/ülkeleri tanımayı sevdirebilmek hiç hiç kolay değil. Bu adam da anlattığınız kadarıyla bu kadar efora "sizin açınızdan" değmiyor. İki taraf da uzun vadede üzüleceğine bir kez üzülün ve konuyu kapatın.Aslında çok üzülüyorum ya gözünü seveyimlütfen konuşalım falan demesi üzüyor beni.
Doğru söylüyorsunuz haklısınız. Çok üzüyor bu durum beni önceki ilişkilerimi düşündükçe beni gerçekten seven bir insan bulmuştum beni kabul eden… önceki açtığım konuya bakarsanız anlarsınız.. ben daha önce beni seven birini bu şekilde terketmedim. Evlilikte kolay bir şey değil eminde değilim. Vicdanımdan da vurmaya çalışıyor dün 2 saat konuştuk ben elektrikçiyim kafam dalgın olur elektrk çarpar falan dedi dedim Allah korusun suçlusu ben miyim dedim. Giydiğime karışmaya çalışıyor azarlanınca susuyor ki öncesinde demiştim kıyafetime karışılmasından hoşlanmıyorum ben ne giyeceğimi bilirim diye tabiki kaç yaşında insansın diyordu şimdide etek giymişsin biz evlenmeyi düşünüyoruz biraz dikkat et hareketlerine falan diyor azarı yiyince susuyor.Yani şöyle diyeyim nişanlıyken rahatsız olunan şeyler evlenince maalesef değişmiyor. Üzerine daha çok ekleniyor. Olmayacağını düşünüyorsanız uzatmadan bitirin. Evlenince gözünüze daha çok batacak çünkü
doğru haklısınız. Ama değişir diye ummuştumm bakmayın o da beni değiştirmeye çalışıyor. Önce sen ne giyeceğini bilirsin diyor sonra etek giydim diye söyleniyor azarlayınca da tamam bir şey demedim diyor aylar sonra yine bak evlenicez biz biraz giyinişine hal ve hareketlerine dikkat et diyor. Sonra tekrar ben altta kalmayınca ben ona kızmadım şuna kısdım vs başka şeyler söylüyor özür diliyor. Dün olmuyor mutlu olamayız evlilik ciddi bir iş sen a noktasısın ben b. Hiç bir dediğimi yapmadın yaparım dedin 1 buçuk yılın sonunda yapmaya başladın. madem sende kendini beğenmiyorsun bir şeyler yapsaydın kaç kere dil döktüm sana değer miydi dedim sinirlendik hem alttan aldı hem sinirlendi. Gözünü seveyim seviyuorum ben seni falan diye ağladı. Ben elktrk işi yapıyorum kafam dolu olur yanlış gider iş çarpılırım falan dedi ee dediüm allah korusunda bu benim suçum mu dedim artıkEvlenmek için evlenme.
Evlilik uzun bir yol. Şimdi gözüne batanlar iyice çekilmez olur.
Mutsuz bir evliliktense mutlu bir bekarlığı tercih ederdim ben. Belli ki beğenmiyorsun da sevmiyorsun da evlenip boşansan daha mı iyi
Olacak
Sevmiyorsunuz ki evlenseniz daha kötü olur bunca zaman da keske zamanini calmasaydiniz adaminMerhaba öncelikle bütün hemcinslerimin kadınlar gününü kutlarım... işin içinden çıkamadığım için burada arıyorum cevabımı. Yardımcı olursanız çok sevinirim... Yaklaşık 2 yıldır devam eden bir ilişkim var ve 32 yaşıma gireceğim bu yıl. Evlilik konusunda emin değilim. Fiziksel olarak farklıyız. Ben üniversite mezunuyum o lise. Kendi işini yapıyor. Fiziksel olarak beğenmiyorum maalesef.. Yan yana hiç iyi durmuyoruz bunu etraftaki insanlarda söylüyor. Kendisi de beğenmiyor ki daha yeni yeni konuşmaya başladığımız zamanlar durup dururken '' ben kilo versem saç ektirsem çok iyi olur'' vs demişti. Bende '' tabi ki insanın kendine bakması çok güzel bir şey'' falan demiştim. 2 senede uğraştım. Kilo ver, Saç ektir, Laszere git diye sürekli söylendim. Spora başladı 3 5 ders sonra bıraktı. Diyetisyene gitti 21 gün detoks yapıcaktı parada ödedi. 1 2 hafta denedi sonra bıraktı. Et ürünü tüketmemesi gerekiyordu ama dikkat etmedi... Kitap okuyalım dedim ben esnafın yoruluyorum dedi okuyacağım dedi ama başlamadı. Hep yapıcam edicem diye diye 2 sene sonu geldi.
Bu zamana kadar durmamın sebebi vicdan yapıyor oluşum, Sadık olması, Beni sevmesi, Alttan alıyor olması (o kadar lafıma karşı) ve daha önce düzgün birinin karşıma çıkmamış olması.. Çok kötü şeyler yaşadım aldatıldım terkedildim falan bunlardan dolayı bana bi dinlenmişlik hissi verdi..
Ama biz farklıyız baya.. Ben mesela yurtdışına çıkmak gezmek isterim onun böyle çok hayali yok. Tayland'a gitmek isterdim derim oraya gidilmez pislik orası der. (ladyboylar geliyor hemen aklına sanki başka bir şey yokmuş gibi) Sonra mısıra gidelim derim(kuzeni karısıyla gitmişti kokuyor falan demişti geldiklerinde) hemen onlardan etkilenip kokuyormuş ne yapıcaz orda diyor.
Hep alttan alıyor bazen sinirleniyor ama ben üzerine gidince susuyor. Bazı huyları beni itiyor. Bir ara ayrılmıştım. Yüzüğünü bütün hediyelerini vermiştim. Yüzük haricinde gitmiş bana aldığı bütün hediyeleri sobaya atmış. Ayrılmak istediğimi söylediğimde başka biri mi var demişti sonra arabayla almaya geldi. Sinirlenince arabanın içinde telefonunu attı yere. Ertesi gün 3 4 gün boyunca aradı ağladı görüşelim ne dediysem yapıcam falan dedi kıyamadım görüştüm bana yüzüğü kolyeyi yeniden verdi kutuda duruyor ama o günden sonra hiç takmadım onları.
Hepte kızdı neden takmıyorsun diye bana söz verdiğin şeyleri yap ondan sonra takarım dedim. iyi takma bir daha söylemicem zaten dedi ertesi gün yine yüzük mevzusu gündeme geldi.
Aslında iyi bir insan ama kendisine bakmaz işkoliktir. yeni yeni saç ektirmeye gitmeye başladı. lazer falan... Ama bu kadar senelerce aylarca başının etini yedim çok mu zordu başlamak... Ben ise tam tersiyim uzun boylu zayıf fönsüz makyajsız çıkmayan etrafta çok beğenilen biriyim. Kimse yakıştırmıyor. Onu da geçtim bazen bir şeyi on kere söylüyor piyasa kötü piyasa kötü. Şükür iyide kazanıyor gibi ama bütün arkadaşlarım ve annem bu konudan müzdarip kelime dağarcığı yok ne zaman görüşsek bu konu açılıyor yine falan diye.
Korkum hayatıma kötü bir insan girer mi biz ayrılınca. Yine eski günlere dönersem. Ama evlenirsem de ki evlenecek kadar sevmiyorum. Aklım allak bullak...
Şimdi susar ama evlendikten sonra asla susmaz.Doğru söylüyorsunuz haklısınız. Çok üzüyor bu durum beni önceki ilişkilerimi düşündükçe beni gerçekten seven bir insan bulmuştum beni kabul eden… önceki açtığım konuya bakarsanız anlarsınız.. ben daha önce beni seven birini bu şekilde terketmedim. Evlilikte kolay bir şey değil eminde değilim. Vicdanımdan da vurmaya çalışıyor dün 2 saat konuştuk ben elektrikçiyim kafam dalgın olur elektrk çarpar falan dedi dedim Allah korusun suçlusu ben miyim dedim. Giydiğime karışmaya çalışıyor azarlanınca susuyor ki öncesinde demiştim kıyafetime karışılmasından hoşlanmıyorum ben ne giyeceğimi bilirim diye tabiki kaç yaşında insansın diyordu şimdide etek giymişsin biz evlenmeyi düşünüyoruz biraz dikkat et hareketlerine falan diyor azarı yiyince susuyor.