Evlilik konusunda kararsızım Nişanıma da az kaldı ne yapacağım bilmiyorum...

Gerçekten öyle bu arada. Yakınında olsam konu sahibini omuzlarından tutup sarsacağım valla.
Evet bir de düşüneyim demiş en son, sümsüğe hak veriyorum umut etmeyin ne yapsın kim olsa açık kapı var der. Liginin çok üstünde birini bulmuş, kendine göre rasyonel davranıyor elinden kaçırmak istemiyor. Erkeklerde kafa ben bunu elde ettim şeklinde çalışıyor bizim gibi ama beni beğenmiyor ühü ühü olayı yok onlarda.

Gerçekten öyle bu arada. Yakınında olsam konu sahibini omuzlarından tutup sarsacağım valla.
Art niyetli, capkin falan olabilmek icin belirli bir ozguven gerekiyor .Adamin ovundugu ve adamin oven kisilerin soyedigi seyler sadece iyi biri .Cocuk gibi iyisin .bir erkegi çekici gosteren seyler iyilik ve masumiyet degildir .
konu sahibide bunun farkinda .Çirkini opmemisler ben namusluyum demis o hesap .Sanki capkinlik yapacak karizma varda yapmamis gibi anlatiyor omrunda baska bir kadinla bile iletisime gecekemis konu sahibinide kaçirirsa başka birini bulamayacak .Ozguven yok ,tip yok .
Ciks olmaz .Konu sahibi ozgu enki bakimli cekici bir kadin belli .Kendine dengini bulur .

Herif başkasının arkasında sunlarla otele gitmiş diyor. Seninde arkandan benimle otele gitti ama benimle evlenmedi diye düşünecek. Zihniyeti bu.

Herif başkasının arkasında sunlarla otele gitmiş diyor. Seninde arkandan benimle otele gitti ama benimle evlenmedi diye düşünecek. Zihniyeti bu.
Ya adam otele bile goturememis kış kardeşiyle goturmus .Bu bile vasat bence .Sevgilimle otele giderken kizkardesinin ne isi var .

Sadece bir kere mi yakinlastiniz devaminda da ayni sekilde mi oldu ? 30 yasinda adam duramamasi lazim yerinde .

Adamin kotu niyete bile akli yetmiyor .Bikere otele gitmekle konu sahibinin başkası ile evlenirse bosanmasi durumunda dezavantajli olacagini saniyor .okadar cahil .
Böyle ciddi ciddi arabada bana döndü ellerimi tutuyor o arada. İşte ben kimseyi öpmedim senin dudaklarından başka dudak değmedi buraya sen benim buramdasın dedi kalbini göstererek. İşte ben kimseyi böyle sevmedim. Bak o kadar şey yaşadık seninle benim ilk bu hep sana sakladım kendimi dedi sonrada. Biz otele gittik. Yarın bir gün evlensen olduuu anlaşamadınız boşanmak istediniz mahkeme de hep bunlar çıkar hakim sorarsa bu kim diye falan diyor eee dedim ne diyeceksin gibilerinden bir şeyler daha dedi orasını anlamadım. Yok işte ayrılsak anıları nasıl unutacaksın bir mekanda senin yanında bir başkası benim yanımda bir başkası olsa ne yapacağız mekanda karşılaşsak falan diyor. Ben yapıcı konuşuyorum sonra pişman olmayalım hayatım diyor

Biri demiş birde şans vermiş düşüneyim diye. Sabah annemin söyledikleri falan etkiledi beni. Yaşın kaç oldu doğru düzgün işin yok. Doğru düzgün biri girmedi hayatına iyi düşün. Bundan sonrada olmazsa ne yapıcaksın, yaşın geçiyor o çocuk seviyor seni gibi söylemleri kafamı karıştırdı. sonrada o otel mevzusunda takılı kaldım...

Herkes tarafından da çok sevilir herkese bir iyiliği dokunur yardımına koşar. İşini de çok iyi. Düzgün dürüst çalışır. Çocukları sever. Arkadaşlarının evine eli boş gitmez illa oyuncak vs alır çocukları için. Özel günleri de unutmaz illa kutlar. Kuzeni benimde arkadaşım demiştim o o gün konuşurken çocuk ne güzel önemli günleri kutluyor ben kutlamadım hiç eşimin kadınlar gününü çok önemsemedim. Ama bak önemsemiş sana çok değer veriyor belli demişti.
Böyle bir insan işte. Bende az çektirmedim ona. Aldatmak falan değil sadece söylenmek anlamında.

Benim zayıf noktamı bulmuş biliyor tabi yakın çevremiz aynı duymuştur onlarda. Ben aldatmadım bir günden bir güne yalan söylediğimi diğer karılara baktığımı gördün mü falan diyor.

Sadece bir kere mi yakinlastiniz devaminda da ayni sekilde mi oldu ? 30 yasinda adam duramamasi lazim yerinde .
Yok baya oldu. Tabi yerinde duramıyordu. Kokunu özledim dayanamıyorum falan filan sürekli istiyordu. Ama şu var ilk zamanlar çoğunlukla nasıl desem işte af edersiniz ereksiyon olamıyordu ve erken boşalma sorunu vardı. Heyecandan senin tenine dokununca ondan oluyor falan diyordu. Ya da birden ilişki sırasında gidiyordu ereksiyon. o p... takınca gidiyordu. Bende ilk bir şey demedim. Hani ilk yaşıyorsa ondandır diye. Sonra yine oldu öyle. Bende artık doktora git bi dedim baya söylendim. İnternetten baktı neden olmaz ki diye. İşte şeker hastalığı falanda yazıyordu. Dedim bundan olabilir mi senin ailenin hepsinde şeker var sende de çıkabilir istersen baktır dedim. 1 2 ay sonra gitti hastaneye şeker yokmuş öyle diyor. Bir de ürolojiye gitti doktor bir sorunu yok psikolojik demiş göndermiş. İlaç vermiş bir de onları kullanıyordu. Yani biz öyle çok yaşamadık yani demem o ki başladık ama sonu gelmedi bazen. Yani ben bir şey hissetmeden bitiyordu onun...

Valla annen bir omrunu gecirmeyecek bu adamla .heyecan yok ,tutku yok ,adami gozunde karizmatik bulmuyorsun .nasil gecireceksin bir omur ?sen hic gun yuzu görmemiş bir kadin degilsin .Daha once iliskilerin olmus .Gene olur .yasin cok genç .Ayrildin baktin olmuyor 1 sene sonra gene donersin adama ama evlenirsen geriye donmek cok zor .Adamin cinselligi sana yetersiz gelmis okumayi bile sokememis . Bence uygun gibi durmuyorsunuz , açık kapi birakmayin .

Ya adam otele bile goturememis kış kardeşiyle goturmus .Bu bile vasat bence .Sevgilimle otele giderken kizkardesinin ne isi var .
Şöyle ki ben dedim onu. annemler başka türlü izin vermezlerdi. Bende çalışıyordum o dönem ve bunalmıştım bir yerlere gitmek istiyordum. Ramazan bayramına denk gelmişti. O sırada da arkadaşlarım çoktan plan yaptıkları için benim bir anda oldu. Birlikte gidelim dedim. Dediğim gbii o da öyle işi bırakıp tatile giden bir insan değil. Öyle yüzme falanda bilmez. (gerçi bende bilmiyorum küçükken boğuldum o yüzden bende fobi oluştu) Böyle deniz olan yerlere gitmiştir ama iş için hep işini bitirir döner. Ben dedim kız kardeşinde gelsin madem annemler bir şey demez o zaman diye.

Son kez bu konuya yorum yapiyorum .Ten uyumunuz yok .Seni mutlu edemiyor .Annemin soylediklerinin etkisinde kaldim demissiniz .Afedersiniz evlenince anneniz degil siz adamla gece yataga gireveksiniz .Anneniz iliskinizin bu yonlerini bilmedigi icin aklinca saf temiz gordugu bir cocukla evlenmenizi istiyor .E bunca zaman sevgili olduklarina hore bizim kizda begeniyor olsun bitsin bu is diye bakiyor .Ayrilirsaniz hatali bir karar olacagini dusunuyor .Annenize onu hic yaniniza yakistiramadiginizfan bahsettiniz mi ? Yada cinsel olarak sizi tatmin edemediginden .bunlari bilse evlenme derdi .

Anneniz gibi ana da düşman başına valla. Oğlanda ilahi başka karılara baktığı mı gördün mü ne demektir. Seni bilmem ama onlar sana baksalar zaten yalvarmazdın muhtemelen diyeceksin.

Love cinsel sorunları bile bile evlenmek çok fena olurdu yalnız.
Cinsellik de doğru dürüst olmayacaksa niye evlenir ki bir insan? Ev arkadaşlığından farkı ne evliliğin?

Cinsellik olayında nasıl desem bir şey hissetmiyorum. Bir şey bilmiyor. Bazen bir şeyler hissediyor gibiyim bir anda gidiyor.
Bazı adamlar vardır çirkindir ama karizmatiktir Yılmaz Güney mesela karakterini sevmem çirkindir de ama karizmatik..
Size anlattığım kadarıyla karizmatikliği var mı? yok değil mi burdaki çoğu insan sümsük, cahil, sinsi vs demişler...
Ama ailem çocuk evet cahil sen eğiteceksin istiyorsan kızım çocuk iyi sadece hayatında çok görmemiş ezmişler seni de çok seviyor evine de dört dörtlük bakar. Gözü dışarda da olmaz. Bu saatten sonra karşına da kimse çıkmazsa eğer ya da çıkarsa diğerleri gibi olursa diyorlar. Ama ben birini eğitmek zorunda mıyım? Ben üst bir şey istemiyorum yanıma yakışsın durumu iyi olsun hani evde yatan erkekler vardır ya öyle olmasın çalışkan olsun ve benim gibi olsun kültürü düşünceler ve bu kadar yani..
Annem dün onun aldığı çiçeği odamdan almış vazoya koymuş. aa suya koymuşsun dedim aynen güzelim çiçekler solmuş sen önemsemiyorsun tabii önemsesen koyardın dedi. çiçeğin üstünde de toka var hani şu kelebek dokalar varya hareket eden onlar var aldı annem bunu çok beğendim söyle bir kaç tane daha alsın diyor gülerek. hı hı tabi tabi dedim. Hala barışcaz gibi düşünüyor ve beni layık gçrüyor ona...

Yok tabi ki cinselliği demedim anneme. Beğenmediğimi biliyor. Kilosunu vs laf ettiğimi biliyor. Ayrılmadığıma gelince daha iyisini bulamam belki diye ayrılmadığımı da biliyor. Kendisi de demişti kız içine sinmiyorsa ayrıl ama bulamayabilirsin doğru düzgün birini çünkü bu zamana kadar gördük neler yaşadınn.. İstersen bir rest çek belki senin dediklerini yapar demişti.
Ailem bir gün tanışmak istemişti onunla. Dışarda oturduk 4müz. Biz annemle gelmeden önce onlar babamla oturdular sonra biz gittik annemle yanlarına. Demiş ki hiç elimi bile tutmuyor dışarda mekana falanda girerken tutmuyor demiş.
Yani annemler el ele bile öyle çok tutuşmadığımızı biliyorlar.

Bana da zamanında durumu epey iyi bir görücü çıkmıştı. Evlenir evlenmez üstüme ev falan alınacak derecede durumu iyiydi.
Ama bir sorun vardı adam aşırı çirkindi, Allah yaratmış da yani yalan mı söyleyeyim şimdi? Bir aile büyüğüm mal gider maymun kalır Rosa ona göre bak demişti. Parası için evlenirsin, sonra da için almaz kızım demişti.
Aslında mevzu çirkinlik de değil. Ben birine çok aşığım, Brad Pitt değil. Göbeği de var, saçı da seyrek. Ama eğitimli, zeki, sevimli, vicdanlı ve iyi huylu. Bir de aşk büyülü bir şey, başkasında olsa sevimli bulmayacağım şeyleri sevimli bulduruyor bana. Miladım gibi bir şey oldu adam, ondan öncesini hatırlamıyorum, vücudumun uzantısı gibi, öyle seviyorum.
Ama aynı tipte bir sürü erkek var, geneli göbekli ve kel. Hepsine böyle düşüyor muyuz? İşte orada karakter devreye giriyor Love.

Anneniz gibi ana da düşman başına valla. Oğlanda ilahi başka karılara baktığı mı gördün mü ne demektir. Seni bilmem ama onlar sana baksalar zaten yalvarmazdın muhtemelen diyeceksin.
Anneme çok değer veririm. 2. evliliği şuan. Babamla ben çok küçükken boşanmışlar severek evlenmemiş zorla vermiş dedem. 20 21 yaşlarında boşanmış. Beni yanına almış ve hiçbir nafaka almadan tek başına beni büyüttü. 15 yaşlarımda da yeniden evlendi. Ne zaman annemin dediğini yapmasam başıma bir şey geldi. Belki de olacağı vardı. çok saygı da duyarım. Ama kötü huylarına gelirsek bazen çok kötü konuşabiliyor. Ben alınıyorum artık strese giriyorum. Bıçak gibi saplıyor. Sonra üzülüp özür diliyor. Ama bende kalıyor o sözler. Geleceğe umutla bakamıyorum.. Ya daha iyisi çıkan olmazsa ya karma işlerse bana diye diye sürdü bu ilişki. İçime sindi bazen. Bazen de soğudum. Evlilik teklifi ettiğinde kabul ettim ama ona da dedim ki bu kadar insan var o yüzden kabul ettim sen benim dediklerimi söz verdiğin şeyleri yapmadın dedim. Bunu başıma çok kakar sürekli söyler. Ben aylarca düşündüm teklif etmeyi parkalarda bi oraya bi buraya gittim düşündüm ya kabul etmezse diye. Sonra diz çöktüm teklif ettim sen bana ne diyorsun dedi. Bende dediğin şeyleri yapmadığın için öyle dedim. Teklifi kabul edince de hiç yapmazsın diye düşündüm havaya girme diye dedim dedim...

Bana gore karizmasi yok bir baskasina hore olabilir .Sizin karsiniza daha iyisi ciksa hemen birakirsiniz bu adami durust olun .Onun bunun fikrinin bir onemi yok .Sizin gozunuzde karizmasi yoksa karizmasi yoktur .ben evlenmeyecegim adamla .Acikcasi ben kendime denk yada daha ustun (kulturel ,sosyal ,bakis acisi olarak) biriyle birlikte olmak isterim .Cocuk gibi egitip ogretecegim degil .Cinsel olarakta sizi tatmin edememis belli .Adamin tek yeterliligi sumsuk , ozguvensiz oldugu icin sizi aldatamamasi ve elinin iyi kotu ekmek tutmasi .bu kadar icinize sinen baska hiç bir sey yok .

Doğru haklısınız. Bende ilk karakteri, iyi huyluluğu, aşkı, vicdanı bunlar beni çekmişti ona. Sevimlide buluyordum. Arkadaşlarım neyini seviyor diyorlardı iyi çocuk diyordum iyiyse cennete gitsin diyorlardı. Benimde çıktıklarım Brad Pitt değildi yakışanda vardı yakışmayanda vardı. Çoğunlukla karaktersizlerdi. sonradan gösterirlerdi kendilerini. Eğitimli ve zeki de elendim ben :) İşinde çok iyi ve zeki ama o işi... Manipülasyonun anlamını bilmezdi mesela sonradan benden duyunca öğrendi. Yani bedenen çalışmaktan başka bir şey yapmamış tabi arkadaşları var oturur muhabbet eder konuşur vs. Ama eksiklikler hissettim. Annem sabahta şey demişti bak aklıma geldi seni bu kadar sevdiği için şımardın mı acaba ondanda olabilir diye?
Sonra dedim şımardım mı sevgisinden? Daha önce bu kadar seven olmamıştı her şeyi de yaptı bırakmadı falan bu sefer kendi kendimi mi manipüle ediyorum? diye düşünüyorum.

Ama o otel olayı hiç oldu mu bunu demesi falan hiç hoş değil. O şunu istiyor herhalde kimse istemesin evlenmesin bana kalsın...
Bugünde dediğim gibi bana düşünme fırsatı mı versen dedim.. Aramadı bekliyordur şuan. Sabah annem onları diyince bir düşündüm çıkmadım normalde bugün yüzüğü kolyeyi falan verecektim..

doğru haklısınız. Piyasada düzgün erkek kalmadı kimin eli kimin cebinde belli değil. Öyle tipler olunca bir de sürekli kötü ilişkiler olunca insanın geçmişinde olay buna dönüyor.
O otel mevzusu çok canımı sıktı benim uzatmadı ama o konuyu açmadı daha sonra. Nerden duyduysa öyle bir şeyi kim dediyse doğru sanıp kalkıp bunu söylüyor bana.
Onu beğenmediğimi biliyor. Kendisi kalkıp demeseydi kilo vericem cart curt diye. Bende bu kadar büyütmezdim. O kendini beğenmemiş bunu söylüyor ben nasıl beğeneyim?
Alışkanlıkta var. Yaşanmışlıklar var. ama o otel mevzusu da beni bir düşündürdü o da bir soğuttu. Ondan böyle bir şeyde beklemiyordum inanın ki..

Bu bahsettiğim adam asla karşımda bu adam gibi yalvarır konuma düşmedi ama bak Love. Her zaman duruşunu korudu. Eğer fazla ağlak olup son şansım sensin tavırlarında olsaydı ben de soğurdum.
Böylesi denk gelmez bir daha modunda olup ne olursa olsun evleneyim, bana ne derse desin nasıl davranırsa davransın modunda olması zaten cringe olan.
Ben şimdi bu bahsettiğim adama illa zayıfla, yok işte saç ektir vs. desem hadi lan oradan beni böyle gördün, böyle beğendin der. Ezilmez karşımda.
Bence seni iten de bu Love. Bazı erkekler muhtaç kadın severler ama hiçbir kadın muhtaç erkek sevmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…