Evlilik konusunda kararsızım Nişanıma da az kaldı ne yapacağım bilmiyorum...

Tehdit etmiş seni. Benden ayrılırda başkasıyla evlenecek olursan gider o adama otelde buluştuğumuzu, birlikte olduğumuzu anlatırım demek istemiş. Hala barışma ihtimaliniz olduğu için açık açıkta söyleyemiyor, ben birşey yapmam ama mahkemede çıkar ortaya diye saçmalıyor.

Aslında ben bunu kimseye demem ve diyeceğim erkeği de almam hayatıma. Çok hoşlanıp da tamam konuşalım demedim. Öyle başlamadım bildiğiniz üzere. Kendi de değişeceğim gibilerinden onları söyleyince sürekli yüzüne vurdum..
Ben hep böyle beni seven birini istemiştim. Sonradan değişmesin ilk günkü gibi olsun diye.. Zira her gelen değişti gitti...
Ama o otel mevzusundan sonra içime kurt düştü. Acaba birilerine özel durumumu söyler mi diye? beklemiyorum ama bilemiyorum da. Kuşkucu bir insanımdır özümde...
Annemde işimiz olmadı diye üzgün. Neden istemiyorsun biz babanla konuştuk bu zamana kadar seni kimse öyle sevmedi. İyi düşün yine aynı şeyleri söylüyor.

şu işaretlediğim yerde güldüm kusura bakmayın
ağır saçmalamış
yani gülüyorum ama

şimdi mi aklına gelmiş kitap bilmemne tabiki göz boyamak için
kararlı ve dik olun bitti mi bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…