Evlilik konusunda kararsızım Nişanıma da az kaldı ne yapacağım bilmiyorum...

Mahkemede eskiyi niye arastirsinlar sacmalamis. Siz hala nicin gorusmeye devam ediyorsunuz onu da anlamadim bitiremediniz mi kendi icinizde bu iliskiyi? Olurunuz yok bence gorusmeyi birakin. Manipule etmeye calisiyor sizi.

seni salak yerine koyduğu gelirdi aklıma

Saçmalamış iyice. Ergen gibi davranıyor yalan söylüyor ayrıca otel meselesinde manipüle etmeye çalışmış seni. Affetme inanma ona. Boşanma durumlarında evlilik öncesi başkasıyla yaşanan ilişki için otel araştırması yapılmaz. O kadar kişi otele gidiyor fuhuşculuk gibi durumlar olmadığı sürece bakmıyorlar. Gtunden uydurmasın.

Zorla çiçek verip özür dilemeler, elini öpmeler, seni çok seviyorum biz gayet iyi anlaşıyoruz demeler hepsi palavra. Seni ikna edebilmek için bir de araya otel meselesini katmış. Hem yalancı hem ezik birisi. Gelme bu oyunlara. Onunla yeniden görüşmen hata zaten.

Mesela hic cinsellik yasadiniz mi, arzuluyormusunuz onu, heycanlaniyormusunuz? Onun bu yönde tavirlari ne? Bu gercekden cok önemli
Ben daha önce yaşamıştım. Maalesef hiç olmayacak bir insanla... 30 yaşına kadar bekledikten sonra hiç olmayacak biriyle olması ve sonrasında aldatılmak çok koymuştu bana... Daha ilişkimiz başlamadan önce açıkça söylemiştim ona böyle böyle bir şey yaşadım maalesef sana dürüst olmak istiyorum eğer istemezsen bir daha görüşmeyelim şimdi sorun etmeyip ilerde konusunu açarsan başıma kakarsan olmaz biter bu ilişki diye. O da önce saniyelik bozuldu sonra sorun değil demişti. sonraları açar gibi oldu konuyu ben çok üzerine geldiğim için bazı şeylerde konudada belirttiğim gibi. Sonra sustu çok konuşamadı. Neyse ilk başlarda o kötü ilişkimden dolayı kötü olduğum için dedim bu çocuk beni seviyor bırakmaz da evleniriz şunu bunu yapıcam da diyor kendisini değiştirmeye de hazır oluruz ya biz falan dedim. Sonraları yapmayınca kavgalarımız başladı.
Evet onunla da yaşadık acaba dedim kötü bir ilişkiden dolayı mı arzu olmuyor ondan dolayı mı ilişkiden soğudum diye çok düşündüm. Bir de evlenmeyi düşünüyoruz daha önce de hiç kimseyle yaşamadığını sadece benimle yaşadığını söylüyor kız olsa inanırsın ama erkek diyince birde 33 yaşında bu adam öyle düşünürken acaba bu konuda bir rahatsızlığımı var diye düşündüm. Hani evlenmeyi düşünüyoruz bu da evlilikte önemli bir şey eğer sorunu varsa hani düzgünce şimdiden söylesin de bir önlem alalım diye düşündüm.
Yani birazda sorunu var gibiydi. Bende belki dediği gibi ilktir ondandır dedim.

Tehdit etmiş sizi pis herif

seni salak yerine koyduğu gelirdi aklıma
Aslında kendisi de o kadar akıllı sayılmaz. Bakılmadığını bende biliyorum. Sadece ne amaçla söyledi ki bunu diye düşünüyorum. İkna böyle olmaz çünkü arada kendi dediklerini de unutuyor. Yani ne alaka o kadar sevgili tatillere gidiyor. Ben ilk değilim yani aynı oda da kalan...

33 yaşında bir erkeğin bu yaşa kadar cinsellik yaşamadığına inanmam açıkçası. Ya aşırı muhafazakar ,evlilik öncesi cinselliğe karşı birisidir ya da iktidarsızdır, cinsel sorunu vardır. Ama kesinlikle cinsellik olmadığına inanmıyorum.

gerçekten salak zannettiği için bunu söyledi çünkü bu zaman kadar iletişim kurduğunuz partneriniz böyle bir tehditle ürküp ona geri döneceğinizi düşünebilecek kadar salak bir adam. kendi muhatabınız olamayacak bir seviyede bir insan ile uzun süreli iletişim kurmakta ısrarcı olursanız en sonunda sizi kendi seviyesinde sanmaya başlar.

Bence gözdağı veriyor. İğrenç geldi ya, evlilik dışı ilişki yaşadık, sen önceden yaşamışsın diye aba altından sopa gösteriyor.
Valla ben gidip saklamadım. düzgünce söyledim söylemesem anlayamazdı belki de kandırmadım da. Çünkü bende daha önce yaşadığımdan ötürü pişman oldum. 30 yaşına kadar bekleyip hiç olmayacak bir insanla olması kendime yaptığım en büyük kötülüktü başka kimseye zararı yok bu durumun en büyük zarar kendimeydi.
O daha önce yaşamamış hep bunu diyor daha önce kimseyi öpmemiş sevdiğine saklamış kendini bana saklamış... Benden önce çıktığı olmamış. Konuştuğu karşıdan hoşlandığı olmuş ama hiç istememiş başka şeyler öyle diyor.

Ben ilk defa seninle öpüştüm seninle yaşadım her şeyi sana adadım kendimi dedi. Kimseyi öpmek istemedim falan dedi. Ben sana sakladım öyle hiçbir şey istemedim falan diyor.

Bu cümleleri okudukça gülüyorum ya kendisini sana saklamış ilk kez öpüşmüş tabi canım tabi. Ufak atsın da civcivler yesin.

Bazı insanlar aran iyiyken bazı şeyleri sorun etmiyor gibi gözükür Love. Ama bir kere anlaşmazlık çıktı mı hemen eteklerindeki taşı dökerler.
33 yaşına kadar kimseyle çıkmamış, sevişmemiş bir adamı ben istemem şahsen. Muhafazakar değilse o yaşa kadar ne yapmış derim.

Kesinlikle. Kendisi suzme bir salak, konu sahibini de daha da salak zannediyor.

Konu sahibi, aba altından sopa göstermek diye buna derler. Bana mecbursun manipulesi yapiyor, çok bariz. Sigrid hanim haklı, sizi kendi seviyesine çekmeye başlamış bile.

Onunla opusmek isteyen cikmamistir belki. Zaten cinselligide problemliymis sanirim

E peki simdi durum nasil? Arzuluyormusunuz birbirinizi. Yani nasil desem mesela yirmi yillik kocamla bu hafta iki gece basbasa cocuk olmadan tatile cikicaz, simdiden heycanlaniyorum bildigin ergen gibi. Oda ayni sekilde. Anlatabildim mi bilmiyorum ama bu duygu cok önemli.

Sanmakla kalmaz getirir de sanki. Konu sahibi olabilir mi acaba diye düşünmüş baksana.

Aklıma gelen tek şey delinin teki olduğu. Zorla senle evlenme derdinde. Gerekirse bak benle otelde kaldın, evlensen sana sorun olur noktasına bile getiriyor konuyu. Manyağın teki.

Aklıma gelen tek şey delinin teki olduğu. Zorla senle evlenme derdinde. Gerekirse bak benle otelde kaldın, evlensen sana sorun olur noktasına bile getiriyor konuyu. Manyağın teki.
Bu arada benimle otele geldi diye Love'ın ailesine bile bir şeyler anlatabilir. Mecbur hissederse benimle evlenir kafası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…