Ben bu tarz hayatın sillesini yemiş, en acı hallerini deneyimlemiş insanların çocuk isteğine bir türlü anlam veremiyorum.güzelsiniz, akıllısınız, kültürlüsünüz, eğitimlisiniz kendinize denk, yakışan birini bulamıyorsunuz.istediğiniz bir erkekle seks yapıp, ilişki yaşayamıyorsunuz.üstelik bundan sonra yaşar mısınız yaşayamaz mısınız o da muamma.sokakta denk gelse selam vermeye tenezzül etmeyeceğiniz adamla evlenmeye kalkacak kadar zavallı hallere düşmüşsünüz. Eee bu kadar hayatın kazığını yedikten sonra buraya yeni bir kurban getirme fikri nasıl bir mantıktır benim aklım almıyor.Doğru söylüyorsunuz bende öyle hissediyorum. Denk değiliz yani farklıyız farklı şeylerden hoşlanıyoruz müzik zevkimiz bile bambaşka. Bu zamana kadar olmasının sebebi kimsenin beni bu kadar sevmemesi , değerli hissettirmemesi. Tabi ki başlarda hiç böyle değillerdi sonradan değişiyorlardı. Artık bende de takıntılık başlamıştı ya bir daha terkedilirsem yok bir daha aldatılırsam? diye. düşünsenize 30 yaşınıza kadar ilişkileriniz hep böyle olmuş kafayı yer insan ya. Aileniz bütün arkadaşlarınızda biliyor sürekli üzülen siz olmuşsunuz.. Beni bırakmaz beni gerçekten seviyor sadık diye düşündüğüm bir bu oldu. Ama ben diğerlerini sevdiğim gibi sevemedim. Bu durum beni üzdü baya. Yanlış anlaşılmasın çok yakışıklı vs değillerdi 2 kişi dışında diğerleri de öyle iyi değildi. Tipsizler daha çok aldattı resmen. Bende diyorum ilişki dinamiğim mi şaştı artık nankörleşiyor muyum diye düşündüm kimse anlamıyor bu durumu.
Bugün aradı bir kaç kez sonra döndüm sesimi duyunca yutkundu ağladı. Üzüldüm kendimi gördüm onda. Arama beni bitti diyorum sana laftan anla diyemedim. Empati yapınca kötü hissettim kendimi. Bozmadan konuşmaya çalıştım. İşte yapsaydın keşke benim dediklerimi bizden olmaz farklıyız bunu konuştuk sen bana beddua ettin falan dedim hı mı diye kaldım öyle. Annemde yanımdaydı. Sen parmağında oynatıyorsun bizi falan diyor: Düzgünce arama beni desene diyor dedim çocuk ağlıyor yaa ağlıyor diyorum. Yok senin gönlün var diyor. Benide kaybettin diyor yok baban arayı benim bozduğumu düşünüyor yok işte o sizi barıştırmaya çalışıyor. O senin neyden rahatsız olduğunu anlamaz erkek o. Sanıyor ki erkeği ne yaparsa yapsın evine bakıyorsa aldatmıyorsa seviyorsa olay bitiyor zannediyor senin istediklerini anlamaz o falan dedi. Kavga ettik şimdi. Ben demedim ki babama git konuş diye. Sadece üzülmesin istiyorum. O da hala seviyorum hayatım canım cicim özür dilerim eşeklik bende modunda. Annesi üzülmüş onu diyor. Kapatıyorum diyorum kapatma dur işte yine sevgi sözcükleri. Kendimi gördüm diyorum ya ben bu kadar aramazdım bir süre sonra bırakırdım uğraşmazdım üzüntümü yaşardım doya doya... Gerçi aldatıldığım için çabuk soğurdu içim.
O yüzden strese girdim. Bazen çok üstüme geliyor annem. Korkuyorum da erken menopoza girerim diye annem çok erken girmiş çünkü... Kızım evlen çocuğun olsun yaşın geçiyor menopoza girersen allah korusun falan diye söylenirdi bir ara.
İyice strese giriyorum o zamanda.
Çocuğu olanlar da gençliğim çocuk bakarak geçti, hiç kendi hayatımı yaşayamadım, hep başkalari için yaşadım, hiç göremedim, geçiremedim diye pişman olup, üzülüyorlar.insan böyle bir canlı yani.olsaydı başka şekilde üzülmeyeceğini nereden biliyorsun yani? Her seçimin bir bedeli vardır.hem 60 yaşından sonra bir şeye pişman olsam ne olmasam ne yani? Kalmış şunun şurasında 3,5 sene.onda da evde çay içeceğiz yani.Bugün aradı ağladı bi sesimi duyunca. Kötü oldum ailemde biz bi konuşalım diyorlar yok diyorum ama adam gibi konuşalım ondan sonra siz karar verin ne istediğinize ama o çocuk evine bakar sadık seni seviyor belli mutlu olmanı çok isteriz falan dediler çok yakın akrabamız öğrenmen. Evlenmemiş bir sürü insan çıkmış hepsine bir bahane bulmuş şimdi de 60 yaşını geçik. Tabi çocuğu falanda olmamış. Şimdi tek başına yaşıyormuş parası var herşeyi var dünyayı gezdi bir sürü ülkeye gitti geçenlerde çocuğum olsa iyi okurdu demiş üzülmüş. Onu örnek verdiler..dedim çok fevri hareket ediyor bizim olmaz sadece ağlamasına üzüldüm dedim . İftardan sonra babam konuşacakmış.
O da araya girmemişti sadece söyledi. Diğer kuzeniylede arkadaşız bu kuzeniyle olduğu gibi olmasada o da tanır beni baya. O vesile olmuştu. Bizi ortama soktu hep. Kendilerince kız çok çekti diğer sevgililerinden bizim oğlanda seviyor üzmez bunlar olur kafasında olmuşlardır. Geçen 3 müz konuştuk demiştim ya o arkadaşım bana siz kafa yönünden farklısınız diye düşünmüştük seni çok sevdiğini görünce ittire kaktıra bir şeyler olur diye düşündük demişti.Siz bu yakın arkadaşım dediğiniz kişiyle tüm iletişiminizi kesin bence. Yakın arkadaşım dediğimiz kişiler bizi tanır, beklentilerimizi bilir, nasıl tiplerden hoslaniriz, kime denk oluruz az çok bilirler. Biri yakın arkadaşı biri kuzeni olarak ikinizi de tanıyor hatta belli konularda kefil olacak kadar sizleri tanıyan biri sizin uyumsuzlugunuzu en baştan beri nasıl ongoremeyip tanismaniza aracılık ediyor anlayamadım. Zaten size şu videoyu atan biri de yakın arkadaşınız olamaz, olmamalı bence.
Love, ben endişelendim çok histerik davranıyor adam.O da araya girmemişti sadece söyledi. Diğer kuzeniylede arkadaşız bu kuzeniyle olduğu gibi olmasada o da tanır beni baya. O vesile olmuştu. Bizi ortama soktu hep. Kendilerince kız çok çekti diğer sevgililerinden bizim oğlanda seviyor üzmez bunlar olur kafasında olmuşlardır. Geçen 3 müz konuştuk demiştim ya o arkadaşım bana siz kafa yönünden farklısınız diye düşünmüştük seni çok sevdiğini görünce ittire kaktıra bir şeyler olur diye düşündük demişti.
Bugünde arayıp duruyor. Lütfen akşam konuşalım diye dedm arkadaşımla iftar yapıcaz ne zamandır görüşmüyoruz muhabbet edicez yok yarın konuşuruz eşyalarını veririm diyorum.
Yalvarıyor lütfen akşam seni arkadaşından sonra alayım görüşelim bak kan ter içinde kaldım arabada. çalışıyorum da bugün bir sürü işim var lütfen nolur gözünü seveyim diyor yok diyorum anlamıyor evde silah var kafama mı sıkayım sonunda o olacak çok üzülüyorum ben diye ağlamaya başladı bi konuşalım ne dersen yaparım 1 ay ver bana ben seninle evlenicem 5 sene seni düşünmüşüm 2 sene çıkmışız 7 seneyi ben nasıl unutayım şimdi gözünü seveyim özür dilerim bütün aldıklarını yakmadım 1 2 tanesini sadece istersen göstereyim özür dilerim sinirden videoya aldım çektim attım falan diyor.
Hayatımda hiç böyle ne ikilemde kaldım ne de vicdanım bu kadar yerle yeksan oldu. Büyük ihtimal ailesi de istiyor beni.
Biz anlaşamıyoruz diyorum anlamıyor. Hayatımda kimse ısrar etmedi bu kadar. Dünde diyor ki Kitap fuarı varmış ona gidelim artık değişicem seni seviyorum çünkü lütfen şans ver deyip özür diliyor ısrarla arıyor.. Ne yapacağımı şaştım ya
Adamin psikolojisi iyi değil. Kendisine zarar vermekle tehdit eden size de zarar verebilir.O da araya girmemişti sadece söyledi. Diğer kuzeniylede arkadaşız bu kuzeniyle olduğu gibi olmasada o da tanır beni baya. O vesile olmuştu. Bizi ortama soktu hep. Kendilerince kız çok çekti diğer sevgililerinden bizim oğlanda seviyor üzmez bunlar olur kafasında olmuşlardır. Geçen 3 müz konuştuk demiştim ya o arkadaşım bana siz kafa yönünden farklısınız diye düşünmüştük seni çok sevdiğini görünce ittire kaktıra bir şeyler olur diye düşündük demişti.
Bugünde arayıp duruyor. Lütfen akşam konuşalım diye dedm arkadaşımla iftar yapıcaz ne zamandır görüşmüyoruz muhabbet edicez yok yarın konuşuruz eşyalarını veririm diyorum.
Yalvarıyor lütfen akşam seni arkadaşından sonra alayım görüşelim bak kan ter içinde kaldım arabada. çalışıyorum da bugün bir sürü işim var lütfen nolur gözünü seveyim diyor yok diyorum anlamıyor evde silah var kafama mı sıkayım sonunda o olacak çok üzülüyorum ben diye ağlamaya başladı bi konuşalım ne dersen yaparım 1 ay ver bana ben seninle evlenicem 5 sene seni düşünmüşüm 2 sene çıkmışız 7 seneyi ben nasıl unutayım şimdi gözünü seveyim özür dilerim bütün aldıklarını yakmadım 1 2 tanesini sadece istersen göstereyim özür dilerim sinirden videoya aldım çektim attım falan diyor.
Hayatımda hiç böyle ne ikilemde kaldım ne de vicdanım bu kadar yerle yeksan oldu. Büyük ihtimal ailesi de istiyor beni.
Biz anlaşamıyoruz diyorum anlamıyor. Hayatımda kimse ısrar etmedi bu kadar. Dünde diyor ki Kitap fuarı varmış ona gidelim artık değişicem seni seviyorum çünkü lütfen şans ver deyip özür diliyor ısrarla arıyor.. Ne yapacağımı şaştım ya
Ya büyük ihtimal babam umut verdi bilmiyorum da ne konuştuklarını. Ailem diyordu pazartesi eşyalarını verirsin ya barışırsın ya da sen bilirsin dedi babam çocuk kötü biri değil bir şey görmemiş büyük ihtimal ilk çıktığı da sensin senide seviyor baya üzülüyor ama en son kararı sen vereceksin dedi.Love, ben endişelendim çok histerik davranıyor adam.
Lütfen görüşmeyin, çağırsa da gitmeyin bence. Geçen gün kızın birini son kez görüşelim diye çağırmış eski sevgilisi, kız öldü.
Sizin canınıza bir şey olsun asla istemem. Ben hemcinsiniz olarak negatif bir şey hissettim, yazmak zorunda hissettim. Tabi siz bilirsiniz, karar sizin.
Köşeye sıkışmış, kaybedecek başka bir şeyi olmayan insanlardan geri durmak gerekir bence.Adamin psikolojisi iyi değil. Kendisine zarar vermekle tehdit eden size de zarar verebilir.
Ne olur tedbiri elden bırakmayın.Ya büyük ihtimal babam umut verdi bilmiyorum da ne konuştuklarını. Ailem diyordu pazartesi eşyalarını verirsin ya barışırsın ya da sen bilirsin dedi babam çocuk kötü biri değil bir şey görmemiş büyük ihtimal ilk çıktığı da sensin senide seviyor baya üzülüyor ama en son kararı sen vereceksin dedi.
Teşekkür ederim biliyorum kadın cinayetlerini izliyorum. Şimdi o yapmaz diyeceğim ama yazık o ölen kadınların çoğu da bu düşüncedeydi.
dediğim gibi babamın gidip konuşması ümit verdi herhalde o da konuşursak barışırız diye düşünüyor büyük ihtimal. Bir de herkese söyledik şu gün evleneceğiz falan diye tabi ben demedim bunu kendisine sorulduğunda haziranın sonu gibi düşünüyoruz demişti bana bakıp bende cevap vermiyordum.
Kötü bir şey yapacağını inanın düşünmüyorum. Çok histerik evet. O şimdi beni kaybettiği için baya tedirgin üzgün. Etrafa da dedim diye düşünüyordur. İhtimalde var barışmak için diye düşünüp ısrar ediyor.
Geçen yorumda da elektrik işiyle ugrastigini kafası dalgın olup elektrik çarpıp ölebilecegini söylemişti yanlış hatırlamıyorsam. Şimdi de silahı alıp kafasına mi sikayim demiş. Bunun bı ileri noktası konu sahibine de zarar vermek olabilir. Ve dediğiniz gibi ayrılığı bu derece kabullenemeyen biri çok korkutucu. Kendi halinde acısını çeker, depresyona girer anlarım ama bu yaptığı normal değil, ürkütücü.Köşeye sıkışmış, kaybedecek başka bir şeyi olmayan insanlardan geri durmak gerekir bence.
Ayrılığı bu derece kabullenememek, biri ölmüş gibi yıkılmak beni korkutur açıkçası.
Psikolojik sağlık bozulduğu anda o kişiyi önceki haliyle değerlendirmek yanlış. Adam önceki kişi değil artık çünkü.Geçen yorumda da elektrik işiyle ugrastigini kafası dalgın olup elektrik çarpıp ölebilecegini söylemişti yanlış hatırlamıyorsam. Şimdi de silahı alıp kafasına mi sikayim demiş. Bunun bı ileri noktası konu sahibine de zarar vermek olabilir. Ve dediğiniz gibi ayrılığı bu derece kabullenemeyen biri çok korkutucu. Kendi halinde acısını çeker, depresyona girer anlarım ama bu yaptığı normal değil, ürkütücü.
Sadık olması, Beni sevmesi, Alttan alıyor olması (o kadar lafıma karşı) ve daha önce düzgün birinin karşıma çıkmamış olması.. Ço
Sizi cok kez arayip aglayacak .benden iyisini mi bulacaksin diyevek sizde baskasi olmazsa belki icinizden acaba diyeceksiniz ama sakin ha sakin umut vermeyin bir uyenin yazdigi gibi meziyeti yokki capkinlik yapsin .Çirkini opmemisler ben namusluyik demis o hesap.disarda capkinlik yapmayan esine sadik bir çok kisi var .Sacida olsa , kiloda verse temelde arzulamadiginiz biriyle mutlu olamazsiniz . Birbiriyle mutlu olanlar cok iyi insanlar olduklari icin degil aralarinda tutku oldugu ve birbirine nazlari geçtiği icin mutlular.Ya büyük ihtimal babam umut verdi bilmiyorum da ne konuştuklarını. Ailem diyordu pazartesi eşyalarını verirsin ya barışırsın ya da sen bilirsin dedi babam çocuk kötü biri değil bir şey görmemiş büyük ihtimal ilk çıktığı da sensin senide seviyor baya üzülüyor ama en son kararı sen vereceksin dedi.
Teşekkür ederim biliyorum kadın cinayetlerini izliyorum. Şimdi o yapmaz diyeceğim ama yazık o ölen kadınların çoğu da bu düşüncedeydi.
dediğim gibi babamın gidip konuşması ümit verdi herhalde o da konuşursak barışırız diye düşünüyor büyük ihtimal. Bir de herkese söyledik şu gün evleneceğiz falan diye tabi ben demedim bunu kendisine sorulduğunda haziranın sonu gibi düşünüyoruz demişti bana bakıp bende cevap vermiyordum.
Kötü bir şey yapacağını inanın düşünmüyorum. Çok histerik evet. O şimdi beni kaybettiği için baya tedirgin üzgün. Etrafa da dedim diye düşünüyordur. İhtimalde var barışmak için diye düşünüp ısrar ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?