Evlilik için adım nasıl olmalı

Adam zamanı gelince olacak diyormuş zaten. Demek ki zamanı değil ona göre. Maddi manevi hazır hissettiğinizde atın o adımı, aile baskısıyla olacak iş değil. Zaten daha önce bir evlilik geçmiş başınızdan, temkinli olun bundan sonra.
güzel yorumunuz için teşekkür ederim

Merhabalar,
Ben 27 yaşında , görüştüğüm kişi 28 yaşında 1 yıldan fazladır beraberiz.
İkimizde ilk evliliğimizi erken yaşta yapmış olup ikimizde yaklaşık 4 yıl evvel evliliğimizi sonlandırdık. Yani ikimizinde ikinci evliliği.
Şimdiki görüştüğüm kişi bizim yan komşumuzun oğlu ikimizde ailemizle yaşıyoruz.
Güzel bir ilişkimiz var ikimizde mutluyuz ufak tefek sorunlar var onlarda her ilişkide olabilecek sorunlar.
Ama benim sorunum sonuçta ikimizin de ikinci evliliği ve 1 yıldır beraberiz tek bi ciddi adımımız yok ailem artık beni sıkıştırmaya başladı hani bi adım atın diye ayrıca bi adım atmak bende istiyorum ama karşıdan öyle bi talep yok ben konuyu açsam mı diyorum ne diyebilirim nasıl konuya girebilirim yada kendisinden mi adım beklemeliyim ?
Karşınistemiyor demekki. İstese derdi zaten

yav ben hemen yarın nikah kıyalım demiyorum ama en azında ailelerle tanışılsa çok mu şey istiyom :)
Sayın konu sahibi benim bir çocuğum var onun yok o yüzden ailesi beni istemiyor demiştiniz. Bu yüzden o yollara girişmiyordur istemeyen bir adamla ve ailesiyle zorla mı evleneceksiniz ?

evlilik için adım nasıl olmalı?
yani adın normal kendi adın olabilir, sadece münire ve selda adındaki kişiler için prosedür farklı. sen kendi adınla evlenebilirsin :KK53:
şaka şaka, başlığa istinaden soğuk espiri yapasım geldi bi an :bicak:

valla kanka adamdan adım atmasını beklersen belki de 5 sene sonra atacak, o zamana kadar bekleyecek misin?
senin yerinde olsam konuyu kendim açarım

evlilik için adım nasıl olmalı?
yani adın normal kendi adın olabilir, sadece münire ve selda adındaki kişiler için prosedür farklı. sen kendi adınla evlenebilirsin :KK53:
şaka şaka, başlığa istinaden soğuk espiri yapasım geldi bi an :bicak:

valla kanka adamdan adım atmasını beklersen belki de 5 sene sonra atacak, o zamana kadar bekleyecek misin?
senin yerinde olsam konuyu kendim açarım
Nasıl açabilirim peki

Ben yeteri kadar tanıdığımızı düşünüyorum açıkcası tamam 1 yıl beraberiz ama sık görüştük uzun vakit geçirdik

Zamanı ne zaman diye pat diye sorun. Bunu soramayacak kadar yakın değilseniz evlilik için erkendir. En nefret ettiğim şey niyet okumak.

Ailesi karışmıyor artık ama aynı mahallede olmamıza rağmen annesi beni görünce yüzünü çeviriyor tabi işte oyalıyorsa da anlamak istiyorum artık Bi adım atsın istiyorum konuya nasıl giricem bilmiyorum
Seni görünce yüzünü çeviren kadının oğluyla evlenebilecek misin? Evlensen bile mutlu olacak mısın?

X