Ben 29 yaşındayım, erkek arkadaşım 31 yaşında. Bir erkeği tanımanın en güzel yolları nelerdir sizce?

Anlaşmalı boşanma dava dilekçesi klasik aynıdır. Taraflar anlaşamıyor, kültür farkı var, birbirlerinden uzaklaştılar, evlilik çekilmez hale geldi gibi. Detay verilmez hiç. Protokol eklenir biter gider.
Detay verilmiyorsa o zaman benim bu sebebi erkek arkadaşımdan öğrenmem zor görünüyor.

Merhabalar öncelikle yaşım size akıl vermek ya da şöyle yapın diye yönlendirmek için yeterli olmasa da benimde bir kaç düşüncem var kendimde de uygulamaya çalıştığım.
Bence hiç kimseyi tam anlamıyla tanıyamayız kaldı ki kendimizi dahi tanımadığımız "Yaa ben bunu yapmazdım, ya da ben de şurada şöyle yapabilirdim" diyeceğimiz pek çok durum yaşamışızdır bu sebeple bir insan için 10 kriterim varsa temel durumları saygı sevgi sadakat güven bunları da karşılıyor ve 10 kriterden 6 7 sinde tamam ise devam ederim, ediyorum.
İnsanız beşer şaşarız önemli olan niyettir, bence bu bağlamda temel hususlar sağlam ise orada bir çatırdama yok ise yola devam edilir önümüze çıkan pürüzleri de bir şekilde aşabiliriz.

Merhaba hanımlar, başlıkta yazdığım gibi ben 29 yaşındayım boşandım 9 aylık evlilik geçti başımdan. Erkek arkadaşım da boşanmış 1 yıl evlilik yaşamış. İkimizin de çocuğu yok. Tüyo alabilir miyim lütfen tecrübeli arkadaşlardan?

(Güncelleme yapmak istiyorum. Öncelikle yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Ailem muhafazakâr yapıda ama ben o kadar muhafazakâr değilim. Tatile çıkın ya da ayrı evde beraber yaşayın yazan kişiler için bunu belirtmek istedim. Yani bu seçeneklerin olması zor. Sadece bu erkek arkadaşımın değil de genel olarak erkekleri tanımanın yolları nelerdir onu merak ediyorum.)
Birlikte yemek ye, gez. Gezerken veya yemek yerken tavırları nasıl dikkat et, ufak ipuçları verir. Gezerken ne tarz yerleri tercih ediyor, veya birşey alırken para hesabı yapıyor mu, dışarıda senin yanında başkasına karşı konuşması nasıl, ailesiyle konuşma şekli filan bir çok şey var ya..

Eğer eşinden kendi aşırı kıskançlığından boşandıysa (erkek aşırı kıskanç ise) mümkünse uzak dur. Çünkü aşırı kıskanç erkekler kafalarında senaryo üretmeye, takip etmeye çok meyillidir. Mutlu olamazsın

Eğer eşinden kendi aşırı kıskançlığından boşandıysa (erkek aşırı kıskanç ise) mümkünse uzak dur. Çünkü aşırı kıskanç erkekler kafalarında senaryo üretmeye, takip etmeye çok meyillidir. Mutlu olamazsın
Kendisi değil eski eşi kiskançmış dediğine göre. Onu tanımak için zamana ihtiyacım var.

Evet tam olarak eski eşim de böyleydi. Kafasında senaryo kuran birisiydi.

Merhabalar öncelikle yaşım size akıl vermek ya da şöyle yapın diye yönlendirmek için yeterli olmasa da benimde bir kaç düşüncem var kendimde de uygulamaya çalıştığım.
Bence hiç kimseyi tam anlamıyla tanıyamayız kaldı ki kendimizi dahi tanımadığımız "Yaa ben bunu yapmazdım, ya da ben de şurada şöyle yapabilirdim" diyeceğimiz pek çok durum yaşamışızdır bu sebeple bir insan için 10 kriterim varsa temel durumları saygı sevgi sadakat güven bunları da karşılıyor ve 10 kriterden 6 7 sinde tamam ise devam ederim, ediyorum.
İnsanız beşer şaşarız önemli olan niyettir, bence bu bağlamda temel hususlar sağlam ise orada bir çatırdama yok ise yola devam edilir önümüze çıkan pürüzleri de bir şekilde aşabiliriz.
Evet çok haklısınız benim de bazen fikirlerim değişiyor. Geçen yılki ben ile şimdiki ben aynı fikirde değiliz mesela. Daha önceden yaptığım ama şimdi düşününce bana saçma gelen şeyler var.

Merhaba hanımlar, başlıkta yazdığım gibi ben 29 yaşındayım boşandım 9 aylık evlilik geçti başımdan. Erkek arkadaşım da boşanmış 1 yıl evlilik yaşamış. İkimizin de çocuğu yok. Tüyo alabilir miyim lütfen tecrübeli arkadaşlardan?

(Güncelleme yapmak istiyorum. Öncelikle yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Ailem muhafazakâr yapıda ama ben o kadar muhafazakâr değilim. Tatile çıkın ya da ayrı evde beraber yaşayın yazan kişiler için bunu belirtmek istedim. Yani bu seçeneklerin olması zor. Sadece bu erkek arkadaşımın değil de genel olarak erkekleri tanımanın yolları nelerdir onu merak ediyorum.
Siz 1 evlilik yapmış bir kadınsınız tecrübeli olmanız gerekmez mi? Böyle bir soruyu hiç sevgilisi olmamış tecrübesiz biri sorar genelde.

Siz 1 evlilik yapmış bir kadınsınız tecrübeli olmanız gerekmez mi? Böyle bir soruyu hiç sevgilisi olmamış tecrübesiz biri sorar genelde.
Tecrübeliyim tabiki boşanma sonrası da sevgililerim oldu fakat 2. Kez evlenen, benden daha tecrübeli olan hanımlar belki daha güzel yorumlar yapar diye konu açmak istedim.

Ne yaparsan yap aynı evin içine girmeden asla tam olarak tanıyamazsın 😎
Eski eşle 2 yıl sevgililik , 6 ay nişan süreci geçirdik gerçekten çok zor bir karar bu. Evlilik için 1-2 yıl tanışma süreci iyi bana göre ve gözü açık, uyanık birisi olmak lazım. Bazı erkekler de çok iyi oyunculuk sergiliyor. Biraz da şans,nasip,kısmet bu işler.

Eski eşle 2 yıl sevgililik , 6 ay nişan süreci geçirdik gerçekten çok zor bir karar bu. Evlilik için 1-2 yıl tanışma süreci iyi bana göre ve gözü açık, uyanık birisi olmak lazım. Bazı erkekler de çok iyi oyunculuk sergiliyor. Biraz da şans,nasip,kısmet bu işler.
Benim ilk eşimin ikinci evliliği, eski eşine sorsan dünyanın en boktan insanıdır belki ona göre. Ama benim için dünya iyisi muhteşem bir adam.
Yani demek istediğim eski eşini övecek çok az insan vardır dürüstçe olanı biteni anlatabilecek.
Ha bu arada bi yorum gördüm her gün cinsellik olmadıgı için boşanmış vs. Peki sen kaldırabilecek misin her gün fiki fiki

Tecrübeliyim tabiki boşanma sonrası da sevgililerim oldu fakat 2. Kez evlenen, benden daha tecrübeli olan hanımlar belki daha güzel yorumlar yapar diye konu açmak istedim.
Anladım, bende okudum yorumları hepsi kendince haklı hanımların. Özellikle bir şöyle bir yorum gördüm çok aynısını yaşadım. Asla kendisini nasıl anlattığına bakmayın onun anlattıklarına göre ona değer biçmeyin.

Anladım, bende okudum yorumları hepsi kendince haklı hanımların. Özellikle bir şöyle bir yorum gördüm çok aynısını yaşadım. Asla kendisini nasıl anlattığına bakmayın onun anlattıklarına göre ona değer biçmeyin.
Tabiki söylediklerine değil de tavırlarına bakıcam.

Kendisi değil eski eşi kiskançmış dediğine göre. Onu tanımak için zamana ihtiyacım var.
Kadın neden kıskanıyordu acaba. Bazı erkekler kadınlarla içli dışlı olabiliyor. Öyle bi tip değildir umarım. Sınır çizemeyen bir tip mi? İş ortamı nasıl? Siz onu doğal ortamında da görün derim.

Benim ilk eşimin ikinci evliliği, eski eşine sorsan dünyanın en boktan insanıdır belki ona göre. Ama benim için dünya iyisi muhteşem bir adam.
Yani demek istediğim eski eşini övecek çok az insan vardır dürüstçe olanı biteni anlatabilecek.
Ha bu arada bi yorum gördüm her gün cinsellik olmadıgı için boşanmış vs. Peki sen kaldırabilecek misin her gün fiki fiki
Evet kimse eski eşi övmez haklısınız. Onun boşanma sebebi sadece cinsellik değil aynı zamanda eşinin aşırı kıskanç olması dediğine göre. Ama iki taraflı bir dinlemek lazım. Eski eşine sorulsa o farklı şeyler söyler muhtemelen. (Libidom çok yüksek her gün cinsellik olsa sıkılmam benim için çok iyi olur hatta 😍😍😄😄)

Back