Aslında direkt anlatmadı. Birbirimize sorular sorarken konu boşanmaya geldi. Neden boşandın, cinsel sorun var mıydı diye sordu bana. Ben de hayır yoktu normaldi dedim. Senin peki var mıydı diye sorunca o da evet haftada 1 oluyordu ben her gün istiyordum dedi. Belki de bunu hiç sormamam gerekirdi bilmiyorum. Tabi onun da bu şekilde anlatması doğru değil. Yine de tanımaya devam edicem rahatsız edici bir anlaşmazlık olursa yol veririm.
şimdi konudaki mesajlari okuyabildim. bence adam komple ofsayt
ben de tanistin asik oldun da pitir pitirsin sanmistim.
internette yazip ilk günden cinsellikle ilgili konu acan, uzak mesafe adammis.
ne isin var boylesiyle?
safi zaman ve enerji israfı
belki böylesini tercih ettin, evden cikmadan iliski yurutebilirsin - sehrinden biri olsa beklentileri cok olur aksamlari cikip gec gelmen gerekir vs ailenle aran bozulur. böylesi daha konforlu diye mi düşündün bilmem ama uzak dur ya.
hem avmde kafede gezmekle insan taninmaz. adami ayda 2 gun göreceksin, o iki günde de zaten birbirinizi ozlemis olacaksiniz. neyini anlayacaksin ki o arada?
simdi uzak olmasi sana konforlu geliyor ama bugun gelir, oteki ay gelir sonra hakli olarak der ki "e ben haftada 5-6 gun calisiyorum, canim cikiyor. yine de yanina geliyorum onca saat, donup bir de ise gidiyorum. sen zaten evdesin vaktin bol bazen de sen gel"
ki gayet hakli bir cumle. e sen gidemeyeceksin bu sefer.
yani is sacma bir yere varacak. Hep tek taraflı o gelecek - bu sekilde de iliski olmaz.
ailem muhafazakar ona izin vermez buna izin vermez diyorsun. yani adamla bir gelecek cizseniz bile haliyle sen ankaraya tasinacaksin ama bir kere bile onu yerinde gormemis olacaksin. tamamen deplasmana gideceksin. ailesini söz möz olana kadar gormeyeceksin (sanmiyorum trde bir erkegin ailesi kizin ailesi de degil kendiyle tanismaya ayağına gitsin).
adam desen zaten eski karisinin bacak arasini hic tanımadığı bir kadina anlatmaktan utanmayacak karakterde bir adam.
mutlu olma ihtimalin bence sıfır.
hic bulusma bile, yol ver gitsin.