- 3 Şubat 2012
- 4.218
- 693
benimde ailem çok yardımcı oldu ama eşimin ailesi sadece 4bin lira verdiler onada seç beğen al yani
cnm ben istanbulluyum istanbulda doğdum şuan iş sebebiyle şehirdışındayım evim burda haftanın 5 günü burdayım 2 günde istanbuldayım buarada kimler ev hanımı kimler iş kadını ben 4 yıldır kurumsal bi firmada çalışıorum 1 yıl önce terfi ettim üst düzey yönetici oldum şirketim bana özel ofis tahsis etti :)) işimde çok başarılıyım hatta hayatımdan çok ödün veriorum işim için mesala kına gecemde akşam 5e kadar çalıştım napim işlerm çok youndu o dönembalayından snra eve uğramadan bavullarımla gttim ofisime:)) eşim 2 hafta dnlendi bn çalıştım :)) işkolğim braz çok kızıorum bu konuda kendime ama napim 1 haftalık balayını bile işim yznden 4 gn yaptık dediğim gibi uçaktan indiğim gibide işime geldim şaka gbi dimi
eşimin ailesi sadece kına salonu,takılar,gelinlik ve gelin arabası
bu masrafları karsıladılar bütün esyaları eşimle aldık ödedik zorlandığımız zamanlar oldu ama herseye ragmen
mutluyuz binlerce kez şükürler olsun
kk da neler okuyoruz milletin ne dertleri var rabbim herkesin yardımcısı olsun
eşimin ailesi zaten sıfırdan bir hayata başlıyorsunuz bir de üstünüze borç yüklenirse geçiminiz zor olur dedi biz sadece fotoğrafcımızın ve balayımızın parasını ödemiş olduk.
eşimin ailesi sadece kına salonu,takılar,gelinlik ve gelin arabası
bu masrafları karsıladılar bütün esyaları eşimle aldık ödedik zorlandığımız zamanlar oldu ama herseye ragmen
mutluyuz binlerce kez şükürler olsun
kk da neler okuyoruz milletin ne dertleri var rabbim herkesin yardımcısı olsun
haha ender rastlanan kişilerdensin canım maşallah :))
ama emeğinin karşılığı almışsın terfi ile inşallah daha iyi yerlere gelirsin
bende iş yüzünden balayımı erteledim ama değdi iyiki diyorum şimdi :))
3 yılım dolucak hem evlilikte hemde bu iş yerimde
ondan öncede 1,5 yıl bi yerde çalıştım
toplam 4,5 yıldır bir fiil muhasebeci yardımcı olarak çalışıyorum
sende istikrarlısın cnm ne gzl kaç yaşındasın bn 24 yaşındayım 11 aylık evliyim bebiş flan varmı???
aman ne güzel maşallah canım anlayışlı olmak lazım tabiki
o konuda çok anlayışlıydılar ama giyeceği gelinliğe karışmaya çalıştılar ben de müdahele ettirmedim düşündüklerimi anlattım konuştuk bir şekilde tatlıya bağlandı ama o sürede çok üzüldüm nerdeyse ağlamadığım gün yoktu delirmiş miydim neydim
brc88 çok işkolikmişsin kına gecesi olduğu gün bile 5 e kadar çalışmak ne demekben çeyizlerimin gideceği ctesi günü iş yerimde ekstrem bir durum olduğu için yarım gün bulunmak zorunda kalmıştım anneler kafayı yiyeceklerdi
kızlar liste??????????
ben yarım saate gelicem canlarım kaçmayın daha konuşcak nelerimiz var
bn buralardayım ama kmse liste işi için bişi demedi canımmm :S
Bende burdayım
liste için hangi bilgiler lazım canım
ee doğum yern anne kızlık soyadın tc kimlik numaran :)))) tamam tamam şaka:))))
kaç yaşındasın ne zaman evlendin bebiş varmı galiba sorular bunlar listeyi yapacak arkadas gelince daha detaylı öğrenirz cnm:))