evlilik hikayeleri yupppi

eşimin ailesi sadece kına salonu,takılar,gelinlik ve gelin arabası
bu masrafları karsıladılar bütün esyaları eşimle aldık ödedik zorlandığımız zamanlar oldu ama herseye ragmen
mutluyuz binlerce kez şükürler olsun
kk da neler okuyoruz milletin ne dertleri var rabbim herkesin yardımcısı olsun

kızlar sayfa yok anacım

ohh bee görebiliyorum

bana neler yazdınız ben göremedim ya 8. sayfayı

Son düzenleme:
benimde ailem çok yardımcı oldu ama eşimin ailesi sadece 4bin lira verdiler onada seç beğen al yani

eşimin ailesi zaten sıfırdan bir hayata başlıyorsunuz bir de üstünüze borç yüklenirse geçiminiz zor olur dedi biz sadece fotoğrafcımızın ve balayımızın parasını ödemiş olduk.

haha ender rastlanan kişilerdensin canım maşallah :))
ama emeğinin karşılığı almışsın terfi ile inşallah daha iyi yerlere gelirsin
bende iş yüzünden balayımı erteledim ama değdi iyiki diyorum şimdi :))
3 yılım dolucak hem evlilikte hemde bu iş yerimde
ondan öncede 1,5 yıl bi yerde çalıştım
toplam 4,5 yıldır bir fiil muhasebeci yardımcı olarak çalışıyorum

Son düzenleme:

benim eşimin ailesi sadece toplamda 9bin lira verdiler 4bin eşya iin 5binde amcası ev için verdi gerisini herşeyi biz yaptık haa birde gelinliğimin parasının yarısını

ama şükür ki atlattık herşeyimizde var şükür bu yaşta RABBİM yardımcımız olsun

aynen canım neler neler okuyorz gerçekten şükürler olsun
eşimin ailesinde benim ailemde bize çok destek oldular
hala olmaya devam ediyorlar allah razı olsun onlardan
kendileri anlaşamadılar biraz bizi üzdüler ama desteklerini hiç esirgemediler

sende istikrarlısın cnm ne gzl kaç yaşındasın bn 24 yaşındayım 11 aylık evliyim bebiş flan varmı???

ben evlenmeden önce bir şirkette çağrı merkezi yöneticisi olarak çalıştım evlendim haziran ayında tekrar işe girdim ama uzun sürmedi ayrıldım aslında işim güzel şükürki iiyide biliyorum ama çocuk meselesi yüzünden bıraktım birde hem iş hem eş zor geldi

aman ne güzel maşallah canım anlayışlı olmak lazım tabiki

o konuda çok anlayışlıydılar ama giyeceği gelinliğe karışmaya çalıştılar ben de müdahele ettirmedim düşündüklerimi anlattım konuştuk bir şekilde tatlıya bağlandı ama o sürede çok üzüldüm nerdeyse ağlamadığım gün yoktu delirmiş miydim neydim

brc88 çok işkolikmişsin kına gecesi olduğu gün bile 5 e kadar çalışmak ne demek ben çeyizlerimin gideceği ctesi günü iş yerimde ekstrem bir durum olduğu için yarım gün bulunmak zorunda kalmıştım anneler kafayı yiyeceklerdi

kızlar liste??????????

ben yarım saate gelicem canlarım kaçmayın daha konuşcak nelerimiz var

Son düzenleme:

valla çalıştım hatta patronum dalga geçiodu 'zaten kafana bişi örtcekler karanlık olcak kardeşini oturturlar bişi olmaz die:))) ay bde şölede bişi var kınam çarş. oldu düğün c.tesi bn perş. cumada çalıştım :)) gelinliğimi cuma akşam aldık:)) ilerde çocuk olunca hemen doğduğu gün ofise götürürsün die dalga geçio ailem :))

23 yaşındayım 21 yaşında evlendim(25.09.2009) bebiş henüz yok.. :)))

pusat bebek gelsinde yapsın listemizi:))
bari geldiğinde aramasın bnm bilgilerimi tekrar yaziimmm :)
2006da tanıştık
2008de sözlendik
2009da nişanlandık
04.06.2011 EVLENDİK:))))) 5 .yılımzda evlenmiş olduk yani:))

24 yaşındayım bebek yok şuan düşünmüorz:)

kızlar listeye koyacagımız bilgiler hakkında fikri olan varmı??
ben evlilik yılı yaş şehir ve isterseniz çocuk bunları düşündüm hani herkez bakınca tanısın diye bişr daha bir daha sormayalım haa birde tanışma yılı nişan yılı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…