- 12 Kasım 2008
- 16.853
- 11.093
ayy güzeldir amaa
benimde balayım bayramda olmak zorunda kaldı çünkü evlendik bir hafta sonra ramazan başladıbizde bayramda gittik biz didime gittik
slm kızlar nasılsınız.benimde çok aksilik olmuştu sağolsun kayınvaldem birsürü aksilikler çıkarmıştı:)) çok zor bu işle ama allahıma şükür şuan eşimle çok mutluyum..
hoşgeldin ne zaman evlendin ?? ahh şu kayınvalideler ahslm kızlar nasılsınız.benimde çok aksilik olmuştu sağolsun kayınvaldem birsürü aksilikler çıkarmıştı:)) çok zor bu işle ama allahıma şükür şuan eşimle çok mutluyum..
canım ben 01.08.2010 22 yaş yoksa uçağımı kacırıyordunuzbnm nişan arabam bmvydi bembeyaz oda gzldi ama bu apayrı kıbrısa gttik cnm balayına buarada geçmişi çok okuyamadım sn ne kadarlık evlisin kaç yaşındasn
ama evimizdeki eşyalara filan baktığımızda her şeyin bir hikayesi var aklımıza geldikçe kıkır kıkır gülüyoruz hala
ayy güzeldir amaa
benimde balayım bayramda olmak zorunda kaldı çünkü evlendik bir hafta sonra ramazan başladıbizde bayramda gittik biz didime gittik
öyle canım saolasın hayırlısı
eee sen nereye gittin balayına
slm kızlar nasılsınız.benimde çok aksilik olmuştu sağolsun kayınvaldem birsürü aksilikler çıkarmıştı:)) çok zor bu işle ama allahıma şükür şuan eşimle çok mutluyum..
slm cnm:)) allah mutluğunu daim etsn sen ne kadarlık evlisn yaş kaç?? arkadaş liste yapabilirde:)))
ayy eşya almak daha bi ayrı dert ama güzel hatırlyorsanız iyiymiş
senin içinde zor olmuş iki gün sonra işe başlamak zordur eminimbizde didime gittik canım balayına :)))
aslında bizimde bal ayı geçikmeli oldu
düğünden 2 gün sonra işe başlamam gerekti
iş değişikli yapmıştım ve hemen başlamalıydım işide kaçırmak istemediğim için..
bizde o senenin yaz ayında gittik yani 10 ay falan geçikmeli oldu ama güzel oldu
ee nedemişler geç olsundagüç olmasın
evet tatilimiz sorunsuz başlayınca ve güzel devam edince unuttuk gittik ama o iki günlük süreç bizi çok yıprattı düşünün ben balayı için alışveriş yapacam diye plan yapmışım ama elimde hala kınalarım var ağlıyorum bir yandan da avukatlara danışıyorum filan.şimdi gülerek anlatıyoruz ama o zaman gerçekten çok kötüydü
yok ben o konuda haklarını yiyemem; ne düşündüysek hiç bizim cebimizden beş kuruş çıkmadan iki taraf da her istediğimizi yaptı; çoğu akranım fiyat vs bakarken ben direk kendi takıntım haline gelen şeylere baktım durdum.
senin içinde zor olmuş iki gün sonra işe başlamak zordur eminim
didimi beğendin mi canım?? benim otel iyiydide ne bilim didimi pek sevmedim oteldende cıkmadım
aynen canım didimden bizde memnun kalmadık
akşamları eğlence yeri bulmadık döndük otele hep
turistler için yapılmış sanki heryr :)
sadece tekne turuna çıktık o çok harika geçmişti
onun dışında umduğumuz gibi değildi
Ay birazdan çıkıcam yazamadım doğru düzgün yarın gelirim aboneliklere ekledim yarın gelicem
canım sordum bende liste için ama pekde yanıt alamadım kızlardan hani herkez tanısın birbirini diye dedim bu arada sen nerde oturuyorsun?
canım sordum bende liste için ama pekde yanıt alamadım kızlardan hani herkez tanısın birbirini diye dedim bu arada sen nerde oturuyorsun?