evlilik hikayeleri yupppi

ayy güzeldir amaa

benimde balayım bayramda olmak zorunda kaldı çünkü evlendik bir hafta sonra ramazan başladı bizde bayramda gittik biz didime gittik

evet tatilimiz sorunsuz başlayınca ve güzel devam edince unuttuk gittik ama o iki günlük süreç bizi çok yıprattı düşünün ben balayı için alışveriş yapacam diye plan yapmışım ama elimde hala kınalarım var ağlıyorum bir yandan da avukatlara danışıyorum filan. şimdi gülerek anlatıyoruz ama o zaman gerçekten çok kötüydü

slm kızlar nasılsınız.benimde çok aksilik olmuştu sağolsun kayınvaldem birsürü aksilikler çıkarmıştı:)) çok zor bu işle ama allahıma şükür şuan eşimle çok mutluyum..

slm cnm:)) allah mutluğunu daim etsn sen ne kadarlık evlisn yaş kaç?? arkadaş liste yapabilirde:)))

slm kızlar nasılsınız.benimde çok aksilik olmuştu sağolsun kayınvaldem birsürü aksilikler çıkarmıştı:)) çok zor bu işle ama allahıma şükür şuan eşimle çok mutluyum..
hoşgeldin ne zaman evlendin ?? ahh şu kayınvalideler ah

bnm nişan arabam bmvydi bembeyaz oda gzldi ama bu apayrı kıbrısa gttik cnm balayına buarada geçmişi çok okuyamadım sn ne kadarlık evlisin kaç yaşındasn
canım ben 01.08.2010 22 yaş yoksa uçağımı kacırıyordunuz
ama evimizdeki eşyalara filan baktığımızda her şeyin bir hikayesi var aklımıza geldikçe kıkır kıkır gülüyoruz hala

ayy eşya almak daha bi ayrı dert ama güzel hatırlyorsanız iyiymiş

ayy güzeldir amaa

benimde balayım bayramda olmak zorunda kaldı çünkü evlendik bir hafta sonra ramazan başladı bizde bayramda gittik biz didime gittik

öyle canım saolasın hayırlısı

eee sen nereye gittin balayına

bizde didime gittik canım balayına :)))
aslında bizimde bal ayı geçikmeli oldu
düğünden 2 gün sonra işe başlamam gerekti
iş değişikli yapmıştım ve hemen başlamalıydım işide kaçırmak istemediğim için..
bizde o senenin yaz ayında gittik yani 10 ay falan geçikmeli oldu ama güzel oldu
ee nedemişler geç olsundagüç olmasın

ben o ufak pürüzlei saymıyorum

minicik evim var kutu gibi 2+1 65 m2 filan eşimin de benim de ailem yaşadığım şehirde. Evimize aldığımız her şeyi ölçe biçe aldık aman sıkışık durmasın eşyalar üstümüze üstümüze gelmesin diye. Çeyizlerimin evime geleceği zaman k vaidem tutturdu ben özendim 6 tane yorgan yaptrdım diye dedim ben onları nereye sığdırayım 1 tane yeterli olur dediysem de o ara baya alınganlık yaptı filan bir şekilde halloldu ama tabi stres yaşandı yine de.

ayy eşya almak daha bi ayrı dert ama güzel hatırlyorsanız iyiymiş

yok ben o konuda haklarını yiyemem; ne düşündüysek hiç bizim cebimizden beş kuruş çıkmadan iki taraf da her istediğimizi yaptı; çoğu akranım fiyat vs bakarken ben direk kendi takıntım haline gelen şeylere baktım durdum.

senin içinde zor olmuş iki gün sonra işe başlamak zordur eminim
didimi beğendin mi canım?? benim otel iyiydide ne bilim didimi pek sevmedim oteldende cıkmadım

sonunda binebilmişsin gemiye ya o zman ki stresleri şimdi gülerek annlatabilmekde ayrıcalık yani

Ay birazdan çıkıcam yazamadım doğru düzgün yarın gelirim aboneliklere ekledim yarın gelicem

benimde ailem çok yardımcı oldu ama eşimin ailesi sadece 4bin lira verdiler onada seç beğen al yani

canım sordum bende liste için ama pekde yanıt alamadım kızlardan hani herkez tanısın birbirini diye dedim bu arada sen nerde oturuyorsun?

cnm ben istanbulluyum istanbulda doğdum şuan iş sebebiyle şehirdışındayım evim burda haftanın 5 günü burdayım 2 günde istanbuldayım buarada kimler ev hanımı kimler iş kadını ben 4 yıldır kurumsal bi firmada çalışıorum 1 yıl önce terfi ettim üst düzey yönetici oldum şirketim bana özel ofis tahsis etti :)) işimde çok başarılıyım hatta hayatımdan çok ödün veriorum işim için mesala kına gecemde akşam 5e kadar çalıştım napim işlerm çok youndu o dönem balayından snra eve uğramadan bavullarımla gttim ofisime:)) eşim 2 hafta dnlendi bn çalıştım :)) işkolğim braz çok kızıorum bu konuda kendime ama napim 1 haftalık balayını bile işim yznden 4 gn yaptık dediğim gibi uçaktan indiğim gibide işime geldim şaka gbi dimi

canım sordum bende liste için ama pekde yanıt alamadım kızlardan hani herkez tanısın birbirini diye dedim bu arada sen nerde oturuyorsun?

cnm ben istanbulluyum istanbulda doğdum şuan iş sebebiyle şehirdışındayım evim burda haftanın 5 günü burdayım 2 günde istanbuldayım buarada kimler ev hanımı kimler iş kadını ben 4 yıldır kurumsal bi firmada çalışıorum 1 yıl önce terfi ettim üst düzey yönetici oldum şirketim bana özel ofis tahsis etti :)) işimde çok başarılıyım hatta hayatımdan çok ödün veriorum işim için mesala kına gecemde akşam 5e kadar çalıştım napim işlerm çok youndu o dönem balayından snra eve uğramadan bavullarımla gttim ofisime:)) eşim 2 hafta dnlendi bn çalıştım :)) işkolğim braz çok kızıorum bu konuda kendime ama napim 1 haftalık balayını bile işim yznden 4 gn yaptık dediğim gibi uçaktan indiğim gibide işime geldim şaka gbi dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…