eylül 2009 evlendik çocuk henüz yok canım
ev ödememiz var o bitince allahın izni ile ozaman düşünüyoruz
yani 1 2 yıl kadar daha bekleyeceğiz.
evlililiğimin ve kocamın tadını çıkarıyorum şuanda
bayya bi düşünmemiş oluyorsunuz sanırım bizde bir senedir düşünüyoruz işte aslında yaşımız genç ama genç anne olmakta güzel birşeydir
Aslında biz hemen düşünüyoruz tam vakti ikimiz içinde
ama işte ev ödemesi bu düşüncemizi erteletiyor
hayırlısı ile evimizin tapusunu alalım kimse tutamaz bizi artık
aslında bizde siz gibi 3 yıl düşünmüyoruz kendimizi toplayalım diye düşünüyorduk doktora gitmiştim böbreklerim için ama çift rahimlisin dediler bende korktum olmaz diye bıraktım korunmayı ama olmadı
slm kızlarrrrr bzde eşimle 2006da tanıştık 2008de sözlendik 2009de nişanlandık 2011de evlendik sonunda :)) yani 5 senelik beraberlik sonunda evlendik şuan 11 aylık evliyz bebek falan yok henz erken diorz size düğün günü başıma gelenleri anltiimda gülelim hep beraber ha ne dersinz:))
4 haziran 2011 düğün günüm sabah 8de kalktım bi güzel duşumu aldm kahvaltıya oturdum ki telefon çaldı arayan patronum buarada patronum nikah şahidim neyse açtım ''kızım benm şehir dışında acil toplantım çıktı muhtemelen akşama yetişemem düğünün sonlarına dğru gelirim'' dedi... haydaaaa neyse yapcak bişi yok patronun yeğeni var ablam gbi sevrim onada söz vermiştim patron olmazsa sen olursn die onu aradm hallettm saat 11de kuafr rand var heyecandan yermde duramıorum bari dedim gdiyim erkenden derken telefon çaldı açtım arabayı kiraladığm yer arıyo neymiş efendim arabayı bağlamışlar başka araç yollıcaklarmış asla olmaz ddim bn o arabayı 6 ay önceden tuttum ödedim istediğim arabada pemde eski arabalardan üstü açık olanlarda illa o olcak ddim ama mümkn değil diolar araç en erken p.tesi çıkar ben başladım ağlamaya ama nası ağlamak bi taraftanda düğünü iptal ettim die arkadaşlarımı aradım hepsi toplandı başıma bişi önmli oldu sanmışlar:)) gzlerm oldu japon balığı gbi hala ağlıorum buarada arabayı çıkartmak için polis emniyet müdürü herkesi araya soktuk ı ıh yok kmse çıkaramıo en son patronu aradm keşke önce onu arasaydm adam 5 dk snra çıkattırdı arabayı... he burada saat 3 e gelio bn hala evdeym fotoğrafçı kuafre gtmiş beklio beni adamında haber yetiştimesi lazmmış acele edin dio bn gttim kuafre nası yetişcem die panik haldeyim o sırada saçım sarıldı bi braz beklemm lazım dedm bari bi sgara içiim oteldeydi kuafrüm bara gttm sigara içmeye ordaki kız bana bi kokteyl hazırladı içtim onu varya dünya umrumda diil nası yetişcem die panik olan ben amaaaan evde kalcak diilm ya demeye başladım :))))) derken saçım makyajım oldu son aşama için gelinliğimi gydirip rtüş yapcaklar gydim gelinliğimi ojeler sürüldü tastamam oldum fotoğrafçı kurtlandı hadi hadi die buarada saat 5 ve çekimden snra eve gdip evden çıkmam lazım neyse panik hali yne sardı tüm bedenimi :) eşime baktım daha gynmemiş bni seyretmekten :) neyse o hazırlansn hemen çıkcaz dedik saçı falan yapılmştı derkeennnnnnn damatlık kılıfını bi açtık aman oda ne babasının takım elbisesi çıkmasınmı içinden :))) tabi damatlıkta babasında:)) allahhh arkadası koştura kostura gtti aldı geldi gyndi çıktık ama saat 6 oldu varya fotoğraf çekilio ama bnm beynmde neler var anlatamam annemler arıo abim arıyo düğün yernden arıyolar kendi düğünümze geç kalcaz nerdeyse:) eve gttk belime kuşak bağlanmadan ağlamaya başladım stresten millette ne duygusal demiştr:))))) düğünümüze resmen yorgun gttik yaaa:))) ama işte sonuç:)))
geçmiş olsun canım rabbim nasip etsin inşallah
Tedaviye görüyormusun dr falan ne diyor
ben bile bir senede yetiştiremedim hatta gelinliğiminn çiçegini unutmuştum son gün hatırladım o derece yani
evet bende çok çaylakmışım şimdiki aklım olsaymış
öncelikle mutluluklar
sende bayaa bi sorun etmişsin kız arabayı dogrusu sana diyen bende aynıyım düğünden önceki gece aynı şeyler başıma geldi araba hazırdı ama bi aksilik oldu o araba olmadı ama saolsun benim canım babacım aynı arabadan buldu da rahatladım birdee o gün eşim dediki dur ben bi salona gidiim son kez adamla düğün hakkında konuşayım dedi eşim gitti geldi dediki düğün salonunda karışıklık olmuş iki kişiye aynı saati yazmışlar o şanlıda biz yani neyse onuda zooorla hallettik yani eee ne zo şey düğün ya
yoo ben düğünüme dair yapmak istediğim her şeyi yaptım sadece biizm balayına çıkmamız biraz problemli oldu biz cruise gemisiyle seyahat satın almıştık düğün cumartesi oldu salı sabah ist a geçecez çarşamba da tatilimiz başlayacak ptsi akşam üzeri turdan aradılar üzgünüz size bilet yok satın aldığınız elemanımız italyayı arayıp konfirmasyonu yapmamış diye. Çok üzüldük yıprandık vs ama bir şekilde o gemiye binebildik tabi turun yarısında oda değiştirmek zorunda kaldık filan
çift rahim engel değilmiş hamiş olmaya ama aşılama yaptırdım iki tane olmadı ikincisi tuttu daha doğrusu ben ögrendim iki gün sonra düşürdüm hemde ikiz ama bu konu beni çok geriyor zor birşey o yüzden bahsetmek zor geliyor yani
hadi yaa snnkide sıkıntıymış ama anı oldu bak simdi ay bnmki bukadarla kalsa yne iyi balayına yetişemeioduk ay çok uzun hikaye oda:)))) ama baksana yaa arabam için ağlamaya değmezmi cnm çok gzl diilmi bde tepede oturduk varyaa o mutluluğu anlatamam herkes bzmle konvoya katıldı herkes bze el sallıyo müthişti yaa:))
kızlar eğerki isteyenleriniz olursa bir tablo yapmak istiyorum evilik yılı yaş ve zorluk dereci giibiii
Anladım canım içini ferah tutu dua et bol bol rabbim zamanını kararlaştırmıştır onun kavuşturacaktır bebişini sana
hem hamile olmanada engel deilmiş çok şükür..
kesinlikle güzel araban ama benim bmv takıntım var illaha o olacak dedim birde üstü açıktan korktum biraz hani makyaj saç felan dogrusu ben kapalıyım ama anladın işte türban felan yani
nereye gittiniz balayına?
biz balayında sorun yaşamadık kuşadasına gitmiştik
pazar evlendik salı günü akşam yola cıktık
otelden de memnun kaldık