evlilik hikayeleri yupppi

canım mrb kimse girmeyince bende ilgilenemiyorum o kadar yogunum ki iş güç bitmiyor

nereye gitceksizniz tatile ??

buara bendede is güc bitmiyo vallahi.. Sabah evin isine bi basladim ardindan yemekti suydu buydu derken demin oturdum vallaha :KK43:
Nasip olursa Alanya'ya gidecegiz 10 günlügüne insallah canim :))
Senin okul nasil gidiyor?

birisi sorunca 9.yılılık evli olduğumuzu hatırlıyoruz ne çok zaman geçmiş.
1999 yılında ben lise sondayken eşimle tanıştım.ilk aşkım ilk sevgilim.elini tuttuğum gözüne baktığım ilk erkek :)) öyle aşık olmuştum ki erimiştim vala ne yalan diyim.çok tatlı dillli ilgili falanda filanda işte.6.ayımızda yani okul bittikten sonra aile içinde nişanlandık.onun askerliği vardı önünde benimde üniversite hayallerim.ama hayal ettiğim gibi olmadı babam nişanlı olduğum için beni ünversiteye göndermeye yanaşmadı bende meslek kursuna gittim hemde 4 yıl :)) eşim o zamanlar içimde kaldı diye evlendikten sonra okursun demişti.
18 ay asker yolu bekledim.neyse ki 3 ayda bir geliyor hasret gideriyorduk.ailesi yok gibiydi onun için nişanlandıktan sonra benim ailem onun ailesi oldu.bizde kalırdı asker izinlerinde.
askerden döndü işe başladı düğün için masraflar falan tabi hepsini yalnız yapacak kolay mı? bende bir çok hayalimden ve isteğimden vaz geçtim.onu zorlamak istemedim.
2003'te düğünü bizim tarafta yaptık onun köyünde hiç bir şey yapılmadı.annesi vefat etmiş yıllar önce.babası ile görüşmüyordu kimsesiz gibiydi aşkım.ailemin desteği ile evlendik.hiç borcumuz yoktu.çok şükür her şeyimde vardı hemde en iyisinden.yıllarca beklemiştik ama rahat bir şekilde yuvamızı kurmuştuk.açık havada o döneme göre güzel bir düğünle evledik.ne çok oynamıştık :))) ben 21 o 23 yaşındaydı :))
sonra evliliğimiz ilk zamları biraz sorun yaşadık yalan değil.insanın beklentileri farklı gördüğü farklı olunca sorun kaçınılmaz oluyor demek ki.ama aştık sorunları zamanla kabullendik bir çok şeyi.
üniversite konusuna gelince bana öyle olmaz açık öğretim okuyabilirsin dedi :KK43: bende denedim iyi puan almama rağmen açıktan kayıt oldum ama devam etmedim.
eşim işkoliktir varı yoğu iş.bazen bu konu beni çok üzüyor ve tabi 1999 yılında bana söz verip bırakmadığı evlendikten sonrada ben bunu bırakmam dediği sigarası beni çok üzüyor ama bu konular dışında harika bir kocadır kendisi:)))
aşk kolay bulunan bir şey değil onun için bulunca sahip çıkmak gerekiyor.
evladımız yok bizim ,meleklerimi kaybettim.ve artık pekte hevesli değilim.olmazsa da olur ALLAH büyük o neyi nasip ederse onu yaşarız.ama eşim istiyor evladımız olsun diye bilmiyorum.ben yıpranmak istemiyorum.neyse işte benim evliliğimin hikayesi bu.ayrıntılar çok ama özeti bu kadarmış.

birisi sorunca 9.yılılık evli olduğumuzu hatırlıyoruz ne çok zaman geçmiş.
1999 yılında ben lise sondayken eşimle tanıştım.ilk aşkım ilk sevgilim.elini tuttuğum gözüne baktığım ilk erkek :)) öyle aşık olmuştum ki erimiştim vala ne yalan diyim.çok tatlı dillli ilgili falanda filanda işte.6.ayımızda yani okul bittikten sonra aile içinde nişanlandık.onun askerliği vardı önünde benimde üniversite hayallerim.ama hayal ettiğim gibi olmadı babam nişanlı olduğum için beni ünversiteye göndermeye yanaşmadı bende meslek kursuna gittim hemde 4 yıl :)) eşim o zamanlar içimde kaldı diye evlendikten sonra okursun demişti.
18 ay asker yolu bekledim.neyse ki 3 ayda bir geliyor hasret gideriyorduk.ailesi yok gibiydi onun için nişanlandıktan sonra benim ailem onun ailesi oldu.bizde kalırdı asker izinlerinde.
askerden döndü işe başladı düğün için masraflar falan tabi hepsini yalnız yapacak kolay mı? bende bir çok hayalimden ve isteğimden vaz geçtim.onu zorlamak istemedim.
2003'te düğünü bizim tarafta yaptık onun köyünde hiç bir şey yapılmadı.annesi vefat etmiş yıllar önce.babası ile görüşmüyordu kimsesiz gibiydi aşkım.ailemin desteği ile evlendik.hiç borcumuz yoktu.çok şükür her şeyimde vardı hemde en iyisinden.yıllarca beklemiştik ama rahat bir şekilde yuvamızı kurmuştuk.açık havada o döneme göre güzel bir düğünle evledik.ne çok oynamıştık :))) ben 21 o 23 yaşındaydı :))
sonra evliliğimiz ilk zamları biraz sorun yaşadık yalan değil.insanın beklentileri farklı gördüğü farklı olunca sorun kaçınılmaz oluyor demek ki.ama aştık sorunları zamanla kabullendik bir çok şeyi.
üniversite konusuna gelince bana öyle olmaz açık öğretim okuyabilirsin dedi :KK43: bende denedim iyi puan almama rağmen açıktan kayıt oldum ama devam etmedim.
eşim işkoliktir varı yoğu iş.bazen bu konu beni çok üzüyor ve tabi 1999 yılında bana söz verip bırakmadığı evlendikten sonrada ben bunu bırakmam dediği sigarası beni çok üzüyor ama bu konular dışında harika bir kocadır kendisi:)))
aşk kolay bulunan bir şey değil onun için bulunca sahip çıkmak gerekiyor.
evladımız yok bizim ,meleklerimi kaybettim.ve artık pekte hevesli değilim.olmazsa da olur ALLAH büyük o neyi nasip ederse onu yaşarız.ama eşim istiyor evladımız olsun diye bilmiyorum.ben yıpranmak istemiyorum.neyse işte benim evliliğimin hikayesi bu.ayrıntılar çok ama özeti bu kadarmış.

ah canım benim ne güzel yazmışsın sıcak ve samimi
inaşallahhh rabbim hemencikte bir bebiş nasip ederde bu mutlu yuvanız şenlenir
hayırlısı ne ise rabbim onu nasip etsin inşallah tatlımmmmm Allah yardımcın olsun

mrb kızlar ben bir türlü kendimi toplayıp ilgilenemedim sizlerle birde bir topikte yasadıgım olayın hala etkisindeyim birisi birşey dese aklıma geliyor şimdi kendileride ben gibi olsada anlamazlar işlerine gelmez neyse

sizler nasılsınız yeni birileri yazmış hoşgelmişler ?

niye hic kimse yok yaa??? :KK43: geliyorum gidiyorum kimse yazmamis ... nerelerdesiniz? neler yapiyorsunuz?

mrb kızlar ben bir türlü kendimi toplayıp ilgilenemedim sizlerle birde bir topikte yasadıgım olayın hala etkisindeyim birisi birşey dese aklıma geliyor şimdi kendileride ben gibi olsada anlamazlar işlerine gelmez neyse

sizler nasılsınız yeni birileri yazmış hoşgelmişler ?

canim ne oldu ya? kim ne yazmis, ne olmus? merak ettim bak simdi...

28.04.2011 de kocam bana asık oldugunu ıtıraf ettı gecenın bır koru msjla benımde ona sevgım vardı sabah yanına gıttım senı ıstıycem dedı bende olarrrrrrr dedım :KK9: neyse 02.05.2011de bana tektas yuzuk alıp guzel bır evlenme teklıfı ettı ben aynı gunu gecesı aıleme acıkladım kıyamet koptu olmaz dendı tam 15 gun gardıyan dıktıler kardeslerımı basıma evdende cıkamadım 17.05.2011de kocamı kacırdım(o oyle dıyo) 26.05.2011de nıkahımız oldu 19.06.2012de oglumuz ruzgar dogdu alısma donemı kavgaları ve kocamın bır odun oldugu gercegıyle yuzlesme asamasındayım :KK9:

Kızlar bende geziniyordum buraya bi uğrayım kahvenizi içeyim dedim :KK1: Nasılsınızzz ? :) Kızlar ya çoğunuz yeni evlisiniz veya evleneceksiniz.. Nasıl bi duygu ? Ben sanki o günleri hiç göremicekmişim gibi geliyo yaa .. Hep hayal olarak kalcak gibime geliyo .. Sizede öyle geliyormuydu ? Yoksa bendemi bi gariplik var :) ?

Düşündüm de evlenene kadar ne zor günler geçirmişim neler yaşamışım dedim ki tek ben değilim evlenen yada evlilik yolunda ilerleyen hadi paylaşalım nasıl evlendiniz ?:KK4::KK4: vee düğünden nişandan memnun muydunuz yoksa keşkeleriniz oldumu???

NİCKYAŞtanışma yılınişan yılıevlilik yılı
bebiş:nazar:şehir
pusatbebek2227.03.200508.08.200901.08.2010düşünüyorAnkara
eylül252328.08.200816.11.200825.09.2009düşünmüyorBursa
brc88242006200904.06.2011düşünmüyorİstanbul
18eylul
24
16.03.2010
07.05.2011
18.09.2011
düşünüyor
ayşeekrem200927.06.201030.07.2011düşünmüyorKıbrıs
zammbak2613.11.200912.06.201026.06.2011hamile:nazar:Iğdır
snur4223200720072008bir oğlu var:nazar:Konya
sehker25ağustos 200912.02.2010nişanlı haziran:KK1:Aydın
gelinim23mayıs 201016.07.2011nişanlı
temmuz
:KK1:Kocaeli
burcu192319.06.200916.01.201025.09.2010düşünmüyoryurtdışı
suzan66382402.200828.03.200808.08.08düşünüyorKayseri

tanışma 20.01.2010 nişan 26.11.2011 nikah 31.05.2012

Kızlar bende geziniyordum buraya bi uğrayım kahvenizi içeyim dedim :KK1: Nasılsınızzz ? :) Kızlar ya çoğunuz yeni evlisiniz veya evleneceksiniz.. Nasıl bi duygu ? Ben sanki o günleri hiç göremicekmişim gibi geliyo yaa .. Hep hayal olarak kalcak gibime geliyo .. Sizede öyle geliyormuydu ? Yoksa bendemi bi gariplik var :) ?

Merhaba :) öncelikle aramiza hosgeldin, biraz gec oldu kusura bakma ama uzun zamandir giremedim :)
Ben 2,5 yillik Evliyim ve Esimle tanismadan önce bende senin gibi karamsardim... hic birzaman dogru kisiyi bulup Evlenecegimi sanmiyordum... veya Evlenecegim kisinin nasil biri oldugunu cok merak ederdim hep. Ama herkes derdiki, o gün geldiginde mutlaka anliyacaksin... sadece sabretmen gerekiyor, bu 1 haftada olabilir 1 yilda....
Ama mutlaka mutluluga ulasacaksindir :)) emin ol...

beni de ekler misiniz
yaş 27 :KK43:
tanışma 24.10.2010
nişan 15.07.2011
evlilik 23.06.2012
çocuk kısmına da kocası istemiyor :KK43:
şehir kocaeli

Son düzenleme:
X