- 13 Ocak 2011
- 1.894
- 11
kızlar listeye koyacagımız bilgiler hakkında fikri olan varmı??
ben evlilik yılı yaş şehir ve isterseniz çocuk bunları düşündüm hani herkez bakınca tanısın diye bişr daha bir daha sormayalım
aynen bnce bu kadarı yeterli cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben evlilik yılı yaş şehir ve isterseniz çocuk bunları düşündüm hani herkez bakınca tanısın diye bişr daha bir daha sormayalım
ben evlilik yılı yaş şehir ve isterseniz çocuk bunları düşündüm hani herkez bakınca tanısın diye bişr daha bir daha sormayalım haa birde tanışma yılı nişan yılı
tamam o zamn anlaştık yapıcm listeyiaynen bnce bu kadarı yeterli cnm
iyi düşünmüşsün canım sen yap listeyi isteyen olursa eklersin sonradanda
ee kızlar peki çeyiz olayını nasıl atlattınız olaylımıydı oda
ben çeyiz sermeyi düşünmüyordum fakat etrafın baskısıyla sermek zorunda kaldık 5 gün durdu sonra eşimin ailesi geldi sandık gidecek kendi evimize bizde sandığı erkek tarafı götürür çıkartır yani eşimin babası da bilet almış haberimiz yok gidecekler zar zor yetişdirdik hemen sandığı eve bıraktılar da
ben çeyiz serildiğinde iş için şehir dışındaydım annem sermiş gstermiş ne gerek varsa:)) geldiğimde hersey kurdaleli bekliodu :)) temzlik olayı çok sıkıntılı oldu yaa evim çok büyük bn çalıştığım için arada ablamlar arada kayınvaliem annem falan gelip yaptılar saolsunlar herşeyimi onlar yerleştirdi ben sadece seçtim beğendim o kadar:))
ee kızlar peki çeyiz olayını nasıl atlattınız olaylımıydı oda
ben çeyiz sermeyi düşünmüyordum fakat etrafın baskısıyla sermek zorunda kaldık 5 gün durdu sonra eşimin ailesi geldi sandık gidecek kendi evimize bizde sandığı erkek tarafı götürür çıkartır yani eşimin babası da bilet almış haberimiz yok gidecekler zar zor yetişdirdik hemen sandığı eve bıraktılar da
ceyiz sermesi yapmadık canım
ben düğünden 2 gün sonra işe başlayacağım için onları toplamakla uğraşmak istemedim
Temizlik ev sıfır olduğu için inşaat pisliği vardı kayınpederim temizletmiş kaba pisliğini
ince temizliğide teyzem annem kayınvalide anneannem kuzen ben hep birlikte yaptık
Çeyizleri kurdeleledi annem en ufak bi eşya bile kurdelesiz değildi:))
çeyiz almaya kayınvalidem kayınpederim ve eşim geldi
ertesi günüde ev yerleştirmeye gittik
annem tanıdıkları samimi ark çağırdı kalabalıktık baya
kayınvalidem kız kızdeşleri ile birlikte istanbulda olması gerekiyordu
ramazanda yaklaştığı için başka güne erteleyemedik
görümcelerimde çalıştıkları için geç geldiler bitek eşim vardı :))
biz kız tarafı olarak yerleştirdik
çok şükür ki bi sorun çıkmadı ama eşimin tarafından kimsenin olmaması biraz sıktı canımı
ama öyle denk geldi yapcak bişey yoktu
kızlar ben çıkıyorum mesaim bitti akşam evde girebilirsem görüşürüz iyi akşamlar hepinizee :))
benide ekle tanısma 2008 nişan 2009 evlilik 17.07.2011 istanbul cocuk düşünmüyor
yaş 24
NİCK yaş tanışma yılı nişan yılı evlilik yılı çocuk şehir pusatbebek 22 27.03.2005 08.08.2009 01.08.2010 düşünüyor ankara eylül25 23 25.09.2009 düşünmüyor bursa brc88 24 2006 2009 04.06.2011 düşünmüyor istanbul esencan 24 2008 2009 17.07.2011 düşünmüyor istanbul ElifZehra_ 20 2010 2010 23.01.2011 DÜŞÜNÜYOR BURSA
hoşgeldin arnavut kızısın yani bilirim canım bilirim bursada yaşıyorsun yani?bende 2011 de evlendim 23 ocakta :)) allahıma bin şükür mutluyum kocamı cok seviyorum Allah herkeze eşim gibi eş nasip etsin .. bende arnavutum gerci bilmeyebilirsiniz bazıları arnavut deyince sasırıyor :) .. eşim Bursalı :) öyle yeni :)
ii yapmışsın canımbende ekledim kendimi:)
tamam canım senide ekleyeyim ben mutluluklarbizde 22.05.2008 de tanıştık
15.06.2008 de niaşnlandık
06.07.2009 dada evlendik
nişanım evde olduğu için biraz üzülmüştüm
birde şimdi yeni yeni çıkan şeyleri görünce ne kadar erken evlenmişim keşke bende bunlardan yaptırsaydım diyorum
şu anda 3 senelik evliyim 2 yaşında kızım var çok mutluyum şükür
çocugun varmış ya canımcım bu arada kayseri merkezde misin?bnide eklermisin tanışma 22.05.2008
nişan 15.06.2008
düğün 06.07.2009
kayseri
çocuk düşünmüyorum