evlilik hikayeleri yupppi

ben de eylül 2010 da evlendim kasım 2009 da nişanlanmıştım eşimi de şubat 2009 da tanıdım baya hızlı oldu yani. Düğünden yana içimizde hiç bir ukte kalmadı ama nişanı biz büyütmek istmedik ama illa akrabalar komşular çağrılacak abartılacak dedi eşimin ailesi öyle olunca da babamın çalışıtığı kurumun sosyal tesisinde yapmak zorunda kaldık

Eşim,annemin 14 yıllık arkadaşının oğluydu,aileler çok sık görüşürlerdi ama biz hiç tanışmamıştık:))
Kayınvalidem tanışmamızı çok istedi bense yeni mezun olmuşum ve işe yeni başlamıştım
kafamda belirlediğim planlarım vardı hazır değildim henüz.
annemle çok mücadele etmeme rağmen sonunda pes ettim tamm dedim tanışalım bakalım
Herşey çok güzel ilerliyordu birbirimizi tanıdıkça doğru karar verdiğimize emindik
Söz nişan bir arada oldu.Olaylar bir anda gelişti ve düğün tarihimiz nikah tarimiz bile belli old.
Herşeyin büyüsü mobilya alışverişende bozuldu.Aralar açıldı aileler arasında
çok sıkıntılar yaşandı ama biz birbirimizi kırmamaya çalıştık.iki tarafada yapıcı olmaya çalıştık
aileler arasında kalmamıza rağmen kendi aramızı açacak hiç bir davranışta bulunmadık
çok şükür ki birbirimize saygımızı kaybetmeden yaptık herşeyimizi
düğünümüz kınamız nikahımız herşeyimiz çok güzel old her nekadar gelinlikte,kına alışverişinde prüzler çıksada...
unutamayacağımız bir kına ve düğün old çünkü biz birbirimize söz vermiştik eşimle...
Taakii evliliğimiz ilk aylarında yine ailelerin arasında kalıncaya kadar güzeldi herşey.
artık bizde patlama noktasına gelmiştik yıpranmaya başlamıştık, birikimdi belki bilmiyorum
ama çok şükür uzun sürmeden bunuda atlamayı başardık
Çünkü aramızdaki sevgi ve saygıyı asla yok etmedik
O günler gülerek hatırlayacağımız kadar geride kaldı
aileler görüşmüyor birbirleri ile ama biz iki aileyede gereken saygımızı yapıyoruz
aradaki dengeyi çok güzel kurduk eşimle birlikte,çok şükür güzel gidiyor evliliğimiz..

valla ben cok zoe evlendim anlatsam ansiklopedi olurrr
ama yıldır evliyim herşey cookk güzel bide bebe olsa.....

beylikdüzündeyiz,tüp bebek tedavisi mi?

yok canım iki aşılamam oldu başarısız sonrasında iltihap kapmışım martta 15 gün yattım hastanede şimdilik bıraktım tedaviyi bir sorunumuz yok sadece bende çift rahim var ama oda engel degilmiş hayırlısı

malesef ne macera oldu birde alışverişe gittik elbiseyi aldık bu seferde kuaföre gitme acelemiz var demezmi eşimin amcası o zaman elbiseyide sen giyersin dedim tabiki gittim kuaförede ama aceleden hiçde istemediğim gibi oldu hatta resmimi yükleyecektim ama nedense yükleyemedim ya
sende bendensin yani

evet ne güzel hızlı ve kolay ama sanırım nişanda güzel olmuş

ne kadar güzel birbirinizer bağlanmanız ama ailelere üzüldüm zor bir durum benim de ailem istememişti ama eşimin ailesi çok anlayışlıydı alttan girdiler üstten girdiler tabi eşimle benim aşkımda galip geldi ama şimdi ailelerde iyi anlaşıyorlar belkide uzak die bilemiyorum ama kayınvalidem çok anlayışlı benide çok sever onun etkisi büyük annemde öyle ama evlenene kadar az çektirmedi bize yani

Aileler için bizde çok üzüldük ama alıştık zamanla sonuçta bu onların kendi seçimiydi
Hemde görüşmüyor olmaları sanırım daha iyi birbirleri kırma fırsatı olmuyor bizde arada kalmıyoruz eşimle
Bizimkisi tamamen kısmet diyorum..Ben neredeyse kayınvalidemin elinde büyüdüm
ilk okula bile gitmiyordum tanıştığımızda ozamanalarda gelinim diye severdi beni öylede oldu:))
Tabi eşimle hiç karşılamamıştık aramızda 6 yaş old için sanırım birde o erkek çocuğu öyle kadın toplantılarında olmazdı :))
Eşimin aileside sever beni , benim ailemde eşimi sever
Onlar istedikleri için tanıştık iyiki tanışmışız ben şimdi mutluyum eşimlee

Sizinde mutluluğunuz daim olsun inşallah zorluklar çekilsede sonu güzel olmuş ne mutlu

Son düzenleme:
benim düğünümde bir ayrı iki düğün iki kına oldu bizim ayrı memleketlerde olunca ankarada önce düğün akşamına kına ertesi günde gelin çıktım cma günü oldu ankarada cumartesi kayseride kına oldu pazarda düğün ama olay şu

eşimin ailesi 1 hafta önceden geldi çeyizler gitti eve alışveriş tamamlandı gidecekler eşim ankaradaydı zaten işi burda oldugu için nişandan 3 ay sonra burda işe girdi şükürki neyse ailesi eşimin oda gelsin düğünde beraber geliriz demezmi siniz oldum olduu dedim burdaki işleride benim babam halletsin dedim neyse eşim gitmedi düğün günü geldi sabah eşim beni kuaföre götürdü her işi kendisi yapacak araba süslemesi hazırlanması felan neyse onları halletti bende kuaföre tek gittim bu arada annem misafirlerle ilgilendi ee kız kardeşimde yok hala teyze desen hayır yok eşimin aileside ortalıkta yok neyse biz işimizi hallettik fotoğrafıda çekildik düğüne 2 saat var halaa eşimin ailesi yok arkkadaşları binmiş otobüse gelmiş sadıçları felan aile yok ama eşim aradı nerdesiniz daha yoldalar cuma namazından sonra cıkmışlar misafir gibi neyse düğün saati geldi daha gelemediler bizde gidemiyoruz salona konvoyu beklioruz en son artık gidelim dedik neyse babası geldi babannesi birde amcası çocukları kayınvalide yok o başka arabadaymış neyse salona girdik herkez gelmiş ama daha eşimin tarafı yok rezzillikti bir saat sonra geldiler ama tabi bizim moral sıfırdı

evet ne güzel hızlı ve kolay ama sanırım nişanda güzel olmuş

evet hızlı oldu ama kolay olmuyor hazırlıkları yapmaya çalışmak
bi de ben öyle aman şöyle nişanım olsun şöyle giyineyim vs pek aklımın işi bile değildi; şimdi bakıyorum da istemeye gelirken bile kızlar üzerlerine özel kıyafet alıyorlar
ben çok çaylakmışım

Hoşbuldum bende Bende zorlukla evlenenlerdenim ama her şey yolunda şükür 25 yaşındayım İstanbuldayım

senin neden zor oldu ailelermi?? aman maşallah

evet ailelerin arasında kalmak çok zor neyse siz iyi 0lunda dediğin gibi kendi seçimleri
çocuk varmı ne zman evlendini?z

ben bile bir senede yetiştiremedim hatta gelinliğiminn çiçegini unutmuştum son gün hatırladım o derece yani

evet bende çok çaylakmışım şimdiki aklım olsaymış

Aile çerçevesini daraltıp kaynana diyelim

Ama sizin gibi olay filan yaşanmadı gereksiz stres yarattı bizde sadece maalesef

eşinle birbirinizi sevdikten sonra herşey bahane bizim de annem evlenene kadar çook olaylar yaşşattı saolsun hiç istemiyordu ama şimdide damadını pek sever

senin neden zor oldu ailelermi?? aman maşallah

evet ailelerin arasında kalmak çok zor neyse siz iyi 0lunda dediğin gibi kendi seçimleri
çocuk varmı ne zman evlendini?z

eylül 2009 evlendik çocuk henüz yok canım
ev ödememiz var o bitince allahın izni ile ozaman düşünüyoruz
yani 1 2 yıl kadar daha bekleyeceğiz.
evlililiğimin ve kocamın tadını çıkarıyorum şuanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…