evlilik hikayeleri yupppi

iyi düşünmüşsün canım sen yap listeyi isteyen olursa eklersin sonradanda

ee kızlar peki çeyiz olayını nasıl atlattınız olaylımıydı oda

ben çeyiz sermeyi düşünmüyordum fakat etrafın baskısıyla sermek zorunda kaldık 5 gün durdu sonra eşimin ailesi geldi sandık gidecek kendi evimize bizde sandığı erkek tarafı götürür çıkartır yani eşimin babası da bilet almış haberimiz yok gidecekler zar zor yetişdirdik hemen sandığı eve bıraktılar da

Son düzenleme:

ben çeyiz serildiğinde iş için şehir dışındaydım annem sermiş gstermiş ne gerek varsa:)) geldiğimde hersey kurdaleli bekliodu :)) temzlik olayı çok sıkıntılı oldu yaa evim çok büyük bn çalıştığım için arada ablamlar arada kayınvaliem annem falan gelip yaptılar saolsunlar herşeyimi onlar yerleştirdi ben sadece seçtim beğendim o kadar:))

oh iyimiş seninki benim temizlik zor değildi annem birilerini tutmuş saolsun yaptı onlar tertemiz

ceyiz sermesi yapmadık canım
ben düğünden 2 gün sonra işe başlayacağım için onları toplamakla uğraşmak istemedim
Temizlik ev sıfır olduğu için inşaat pisliği vardı kayınpederim temizletmiş kaba pisliğini
ince temizliğide teyzem annem kayınvalide anneannem kuzen ben hep birlikte yaptık
Çeyizleri kurdeleledi annem en ufak bi eşya bile kurdelesiz değildi:))
çeyiz almaya kayınvalidem kayınpederim ve eşim geldi
ertesi günüde ev yerleştirmeye gittik
annem tanıdıkları samimi ark çağırdı kalabalıktık baya
kayınvalidem kız kızdeşleri ile birlikte istanbulda olması gerekiyordu
ramazanda yaklaştığı için başka güne erteleyemedik
görümcelerimde çalıştıkları için geç geldiler bitek eşim vardı :))
biz kız tarafı olarak yerleştirdik
çok şükür ki bi sorun çıkmadı ama eşimin tarafından kimsenin olmaması biraz sıktı canımı
ama öyle denk geldi yapcak bişey yoktu

yine kolay olmuş ALLAHTAN biz sadece annem eşim ben yerleştirdik evi çok zordu tabiki

kızlar ben çıkıyorum mesaim bitti akşam evde girebilirsem görüşürüz iyi akşamlar hepinizee :))

NİCKyaştanışma yılınişan yılıevlilik yılıçocukşehir
pusatbebek2227.03.200508.08.200901.08.2010düşünüyorankara
eylül252325.09.2009düşünmüyorbursa
brc88
242006200904.06.2011düşünmüyoristanbul
esencan
24
2008
2009
17.07.2011
düşünmüyor
istanbul

Son düzenleme:
benide ekle tanısma 2008 nişan 2009 evlilik 17.07.2011 istanbul cocuk düşünmüyor

yaş 24

Son düzenleme:
bende 2011 de evlendim 23 ocakta :)) allahıma bin şükür mutluyum kocamı cok seviyorum Allah herkeze eşim gibi eş nasip etsin .. bende arnavutum gerci bilmeyebilirsiniz bazıları arnavut deyince sasırıyor :) .. eşim Bursalı :) öyle yeni :)

bende ekledim kendimi:)

bizde 22.05.2008 de tanıştık
15.06.2008 de niaşnlandık
06.07.2009 dada evlendik
nişanım evde olduğu için biraz üzülmüştüm
birde şimdi yeni yeni çıkan şeyleri görünce ne kadar erken evlenmişim keşke bende bunlardan yaptırsaydım diyorum

şu anda 3 senelik evliyim 2 yaşında kızım var çok mutluyum şükür

hoşgeldin arnavut kızısın yani bilirim canım bilirim bursada yaşıyorsun yani?
bende ekledim kendimi:)
ii yapmışsın canım
tamam canım senide ekleyeyim ben mutluluklar
bnide eklermisin tanışma 22.05.2008
nişan 15.06.2008
düğün 06.07.2009
kayseri
çocuk düşünmüyorum
çocugun varmış ya canımcım bu arada kayseri merkezde misin?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…