NİCK yaş tanışma yılı nişan yılı evlilik yılı çocuk şehir pusatbebek 22 27.03.2005 08.08.2009 01.08.2010 düşünüyor Ankara eylül25 23 25.09.2009 düşünmüyor Bursa brc88 24 2006 2009 04.06.2011 düşünmüyor İstanbul esencan 24 2008 2009 17.07.2011 düşünmüyor İstanbul elifzehra 20 2010 2010 23.01.2011 düşünüyor Bursa masal1402 22.05.2008 15.06.2008 06.07.2009 bir kızı var Kayseri
Ben varım :)
Nişan ve düğünde yapabileceklerimizin en iyisini yaptık, çünkü aile var ama yok gibi bişeydi.
Henüz borçlarımız bitmedi ama Rabbim sağlık versin ödenir.
Hiç kolay değildi, ama eşim dünyalara değer...
haziranda 4 yılımız bitecek
eşimle 7 ay nişanlı kaldık evlendik..
düğünle ilgili sıkıntılarımız oldu..
ailesi destek olmadı nerdeyse hiç..
hatta düğün günümde çok ağlattılar beni....
geldi geçti hepsi..
şimdi bi oğlum var 2 yaşında..
eşimle mutluyum ya bşka birşey istemem..
bu arada temmuzda 23 olucam
iyiki varsın ya
işte en güzelide bu canım ya eşinle mutlu olmak
ne zaman evlendiniz çocuk varmı?
hamileymişsin ya sen şimdi gördüm
haziranda 4 yılımız bitecek
eşimle 7 ay nişanlı kaldık evlendik..
düğünle ilgili sıkıntılarımız oldu..
ailesi destek olmadı nerdeyse hiç..
hatta düğün günümde çok ağlattılar beni....
geldi geçti hepsi..
şimdi bi oğlum var 2 yaşında..
eşimle mutluyum ya bşka birşey istemem..
bu arada temmuzda 23 olucam
Kesinlikle, eşimle mutluyum, hatırlayınca üzülüyorum ama yapabilecek bişey yok.
13.11.2009 tanışma
12.06.2010 nişan
26.06.2011 düğün
şimdi oğlumuzu bekliyoruz, nasipse ağustosta kucağıma alıcam oğlumu...
Aynı şeyleri ben yaşadım, hatta eşim uysa, kayınvalide yine hayatımızı mahfeder ama çok şükür eşim biraz dişli çıktı...
Merhaba,
30 temmuz 2011 de evlendim
2009da tanıştık eşimle
1 yıl flör ettik :)
1 yıl nişanlı kaldık
ve evlendik..
işte bukadar kolaydı geçen zaman ı yazmak :)))
Tabikii yaşamak ah ah herşey çok yolundaydı bu süreçte aileler hazırlıklar anlaşmalar düğün nişan herşey şükürler olsun (maşallah )
ama gelin görünkii hasret kaldık sevdiğimle 2 yıl boyunca o uzaklardaydı çok uzaklarda senede çok az görüştük.
nişanlılık sürecimdede ondan ayrı kaldım hep özledim yaaa nekadar uzun gelmişti bu 2 yıl ama şimdi 10 ay oldu evleneli nekadar çabuk geçiyor artık onunlayım ya bide onsuzken sorun :))mesleği gereği iletişimimizde zordu zaten birde kıskancım bile yiyemeedim yaaan uzaklarda bensiz olması deli ederdi beni güvenmediğimden değil tabii ama onun arkadaşlarıylaa bile paylaşamasdım ben zaman geçiremiyorum yaa bu nasıl bi bencillikse artık :)) kavuscamız günleri bekler dururduk.nefes alamasdım bir ara aşk acısından strese girip hasretinden mide bulantılarım oldu yemek y
şükürler olsun artık kavuştuk beraberiz umarımda bir ömür berebar oluruz tek dileğim ALLAH HERKEZİ SEVDİĞİNE KAVUŞTURSUN HAYIRLISIYLA.
insanın sevdiğiyle yaşaaması mükemmel bişimiş
anlıyorum seni ben düğünden sonra 5 gün eşimin memleketindee kaldım kayınvalimde iyiydi ama zordu benim için bile yani2007 de tanışma ve nişan oldu canım
2008 de evlendim.
bide oğlum var işte:))
nedenmi ağlattılar...kayınvalidemin düğündeki suratını görsen sen de ağlardın inan:))
nişanlılık dönemindede hiç bir saygısızlılık olmamasına rağmen..
düğünümde düşman gibi oldu bana..
sebebini de çok para harcamışlar yol masrafı olmuş falan dı sanıırm..
ben konyalıyım eşim bolulu...hiç haketmemiştim o tavırları.....
bir kızım demesini çok beklemiştim...
zaten yaralıyım ilk kez gurbete çıkıyorum..
insanın bir tebessüme o kadar çok ihtiyacı oluyoki...
neyse yapmadılar işte...
ben sineye çektim olanları ...
şimdi onlarda iyiler bakalım
Kesinlikle, eşimle mutluyum, hatırlayınca üzülüyorum ama yapabilecek bişey yok.
13.11.2009 tanışma
12.06.2010 nişan
26.06.2011 düğün
şimdi oğlumuzu bekliyoruz, nasipse ağustosta kucağıma alıcam oğlumu...
Aynı şeyleri ben yaşadım, hatta eşim uysa, kayınvalide yine hayatımızı mahfeder ama çok şükür eşim biraz dişli çıktı...
Ah canımmmm çok şükür atlattık ayrı günleriii :) şimdide aileye hasretmmm ne tuhaf ömrümm demek böyle hasretle geçicek diyorum kendime
Ben kıbrısta yaşıyorum canım eşim askeri personel kısmetse bu gece tayin yerimiz belli oluak ve türkiyeye döneceğiz .
anlıyorum seni ben düğünden sonra 5 gün eşimin memleketindee kaldım kayınvalimde iyiydi ama zordu benim için bile yani
keşke takmasaydın düğün bu bir defa yaşanıyor sonuçta
ah ah takmamayı ne çok isterdim..
düğün bir defa yaşanıyor diyip onlar gülüverselerdi yüzüme keşke..
neyse şimdi mutluyum çok şükür bin şükürrrrr:
........................
Bizde ayrı şehirlerdeydik, o nedenle çok fazla yanlış anlaşılma oluyordu, birde kayınvalide faktörü olunca sen gör curcunayı...
Şimdi çooook uzaklarda eşimle başbaşayız, sırf bu yüzden batıya gitmek istemiyorum, gitsemde uzak bir şehir seçicem nasipse....