Evlilik hayatına alisamiyorum

Kesinlikle öyle. Yani eşle, kurduğunuz aileyle alakası yok. Bazı şeyleri bazı insanlar kaldıramıyor sanirim. Mesela arkadaşlarım anneleriyle iş çıkışı kahve diye story arıyor ben kahroluyorum sanki. Ben yapamayacağım diye. Burada sanirim biri yazmıştı, uzağa gelin giden hayati boyunca başkalarını kıskanır diye. Çok haklıymış.
Umarım bebek olunca bu kadar derin hissetmem, ama şimdiden bile bebeğim annemi çok göremeyecek diye dertleniyorum.

Ay gerçekten zor valla böyle olmak. Inşallah hepimizin gönlüne göre olur

Siz yansıtmadığınızı zannediyorsunuz.
Aynısını eşimde yaşıyorum, diyorum ya:)
Komik yani, ailenin hali komik, yaşanılan komik ama hissettirilen çok kötü.
Telefonla konuşurken bile nasıl hasretle konuştuğunuzu, giderken gözlerinizin parladığını eşiniz çok açık görüyordur, emin olun.
İnsana kendini sorgulatıyor bu durum ve bir süre sonra ‘silah dayamadık ya’ mevzusuna dönüyor.

Sizin üzgünlüğünüz bana hiçbir şey kazandırmaz ya da kaybettirmez, farklı bir bakış açısı sunuyorum ve kendinizi duruma adapte etmeniz için yazıyorum ben.
İmalı ‘inşallah’ınızı da şahsi olarak yaşamam ama eşinizle oluşacak sıkıntılar için ‘inşallah’ yaşamazsınız diyorum

ailesi tarafından fazlaca sevilip el üstende tutulmanın da etkisi cok .hala ufak kızlarıymışsınız gibi davranılmanın tadı o kadar güzel ki hiç büyümemek ve o evin beker sorumlulugu olmayan özgür kızı olmak . Ama bu kadar uzulmeye gerek yok eminim yakın zamanda evinize alışacaksınız . Benimde evim aileme o kadar yakın ki hâlâ aynılarını yaşıyorum. Bi ev sokagın sonu ,öteki başı bagırsam duyulur. Ama ailemin yanına gidip evde bıraktıgım pijamalarımı giyince ah keske burda uyuyabilsem bu gece diyorum . Kahvaltı da aksam cayında gece 3 de canım ne zaman isterse gidiyorum önümde pervane olan ailem odam kıyafetlerim misss huzurlu oluyorum . Ama eşim gelince rüyadan uyanıp sorumluluguma dönüyorüm. Güzel de evliligim var cok sükür eşimle birlikte evdeykende evimi cok seviyorum mesela . Ama evde yalnızsam kacıyorum resmen ana kucagına . Sizi çok iyi anlıyorum ama artık yeni bir eviniz ve mutlu yuvanın da tadı çok başka . Herseyin yeri ayrı güzel anne baba evininde ,eş yanınında . Üzülüp aglamadan tadını çıkarın her iki yerde de mutlu olabildiginize . Ben mutluyum hem ailemin evinde okadar mutlu huzurlu hayatı veren aileme şükür edip hemde eşimle kendi evimde mutlu huzurlu olmaya. Coronoda iki adım öteye gidemedim 2 ay ne kadar üzülmuştüm. Üzülünce eşim kötü hissetmişti bu evde mutlu degil misin ? Cok da belli etmeyin eşinize yanlis düşüncelere de sebebiyet vermeyin

Uzun süre derken en Fazla kaldığım eşimden ayrı 10 gün oldu. Ayrica tBiki benim de bir yanım eşimle oluyor onu unutup evimi unutup umarsızca aile evinde kalmıyorum. Aklım ve kalbim her daim 2 ye bölünmüş Durumda oluyor.

bence uzak olduğunuz için normal bu kadar üzülüp sıdalanmanız evliliğe alışamamak değil ki bu ailenize doyamamanız onları kaybetme korkunuz ağır basıyor ailem şuan memlekette bense onların evinde onlarsızım onlar yok içim buruk öyle özledim ki burnumda tütüyorlar hele annem

Bu tamamen insanin tabiati ile alakalı.

Ablama bakıyorum
Gayet relax. Sizin gibi.

Bi de kendime bakıyorum.

7 sene tek başıma başka şehirde okudum yaşadım. Ama hep onlar üzülecek diye üzüldüm.

Ben içinde bulunduğum hastalıklı ruh halimi yengeç olmama bağlıyorum.

Burçlarla pek ilgilenmesem de yengeç burcunun hastalıklı ruh halimi taşıdığımı farkındayım.

Keske sizin gibi olabilseydim.

O kadar özendim ki

Dikkat edin mutlaka. Dünyaya bir yengeç getirmeyin.

Benim su hayatta kendimde başka kimseye zararım yoktur. Ama yihe de kendim gibi biriyle evlenmeki stemezdim
Çünkü beni anlamak zor.

Beni ancak benim gibi olanlar anlar.

Evlilik hayatından ziyade ailenizden uzak olmanız, istediğiniz her an yanlarında olamamanız bu denli etkiliyor olabilir mi sizi?

21yaşımda evlendim 16 yıldır aynı şeyleri bende yaşıyorum ama ayrılık koyuyor bir tek işte...memleketimize ben evlendim... şimdilik senede en az iki kere gidiyorum aileme...evliliğe alışama ma durumu değil sizinkisi bence...herkeste oluyor bu

Getirdim, getirdim.
O da benim hayatımı burnumdan getiriyor.
‘Oğlum sıkıştım koltukta biraz yana kay’ dediğimde çığlık çığlığa ağlıyor.
Böyle anaya, böyle oğul düştü....

Keza annem de yengeçtir ama onu da bir nebze kendime benzettim.

Allah evladınızı bagislasin. Size çok bağlı, daima sizi düşünen bir evlat sahibi olmuşsunuz.

Onun zaten kendinden başka kimseye bir zararı olmaz

Duygusal olacak illaki anlamaya çalışın bence. Çünkü değişmeyecek

Ağlama krizine girdim şu yazıya

. Eşim uyanıp neden ağladığımı sorarsa ne diyeceğimi bilemiyorum. Daha önce de buna benzer bi sebeple ağlarken yakalanıp "izlediğim filmin sonuna ağlıyorum" diye atlatmıştım.

Çünkü her ne kadar trajedi manyağı olduğumu bilse de zirveye oynadığımın farkında değil.

Ruh hastası bir manyakla evli olduğunu bilmese de olur bence

Amin, cümlemizinki inşallah.

Offf 4 senede ömrümü yedi bitirdi.
Ben neysem oğlan tam zıttı yahu
Babası kılıklı diyorum sürekli, kedi gibi sevilsin, okşansın, müdahale edilmesin, benimle yaşasın üstümde boynumda vs.
Ve gerçekten bana aşık, bu çok yorucu.
Kaşımı kaldırsam neye sinirlendim sorar, saçımı toplasam gelir düzetir, kıyafetim yamulsa toparlar, tüm ilgisi bende ve hiç istemediğim bir durum.
Gelecekteki gelin şimdiden sövse bana yeridir

Bir de küçüğü var o terazi, ondan yırttım en azından.
Herkese mavi boncuk cinsinden, bana düşkün olsa da onu seven herkese aynı sıcaklığı gösteriyor.

Allah sizlere kolaylık versin gerçekten böyle duygusal ya da aşırı duyarlı yaşamak çok zor, en ağır depresyonum iyi bir restoranda kızkıza yemeğe bakar, kendimi hiç sıkamam

Annem diyor ki "torunlarım geldi çok sevindim.

Gittiler bir o kadar daha sevindim"

Sizin babanızın durumu

Herkes aynı değil elbet. Ablanızı bilemem, ama belki istediğiniz vakit görebildiğiniz için bu şekil düşünüyorsunuz.

Benim gibi başka psikopat var mıdır diyordum ki mesajınızı okudum, ben de sizin gibiyim maalesef 5 sene ailemden bayağı uzakta okudum ama yok yahu değişmiyor bazı şeyler ki ben de ailemle karşı karşıya oturuyorum neredeyse. Bu arada ben bir de aslan burcuyum yani yükselenim falan da su grubu değil, aslan burcu olup da benim gibi bir çocuğunuz olabilir.

Ben aslan burcuyum, yazdım ruh halimi

Şimdi annemlerdeyim. Dün geldim kahvaltımızı yaptık, annemle çıktık dolaştık kahvemizi içtik. Geldik mangal yaptık tatlılar yendi, espri kahkaha gırla.
Şimdi kayınaileme gitmek için yola çıkacağız eşimle. Bizimkilere 1 gün onlara da 1 gün. Adaletli olmak zorundayız ya. Eşimle sorunum da yok ha. Aileme bağımlı da değilim. Niye o zaman 1 dakika daha uzatmak için yavaş hareket ediyorum. Ne diye evlendim de onlarla geçirebileceğim zamanı azaltmışım diye kendi kendime söylenmeden edemiyorum. Biliyorum bir süreden sonra artık herkes kendi yoluna koyulmalı ama bilmiyorum işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…