Evlilik hayatına alisamiyorum

Elbette insan üzülür, burukluk olur içinde anlarım ama koca kadının çocuk gibi ağlamasını normal bulmuyorum bana göre abartı bir tavır. Bunun bence aileye bağlı olmakla değil bağımlı olmakla ilgisi var. Aileme çok düşkünüm, kuzenler, teyzeler, dayılar çok kalabalık ve birbirine yakın oturan ailem var üstelik, bana fotoğraf attıklarında keşke ben de orda olsaydım diye içimden geçiyor ama farkındayım ki benim evim ayrı, yaşantım başka şehirde. Evlilikle ilgisi yok belli bir yaştan sonra insanlar artık birey olmalı. Kendi hayatı olduğunu kabullenmeli. Böyle yapmanız eşinizle de aranızda sıkıntı yaratır, bu tarz konuları çok okuyorum burda ve içimden hep keşke evlenmeseydiniz düşüncesi geçiyor. Evlilik yaşının gelmesiyle evliliğe hazır olmak aynı şey değiller. Bence henüz evliliğe hazır olmadan evlenmişsiniz.

İlk evlendiğimde birkaç ay benimde zorlu geçmişti ama sonra alıştım kendi düzenin daha konforlu geliyor evimi özlüyorum hemen

İlk evlendiğimde birkaç ay benimde zorlu geçmişti ama sonra alıştım kendi düzenin daha konforlu geliyor evimi özlüyorum hemen
Bu bende de var. Aileme 2 saat uzaklıktayım ama oraya gidince kendi evimi özlüyorum. Kalayım kalayım da, benim düzenim değişiyor; çocuğun düzeni değişiyor. İnsanın kendi evi gibi yok gerçekten.

Bu bende de var. Aileme 2 saat uzaklıktayım ama oraya gidince kendi evimi özlüyorum. Kalayım kalayım da, benim düzenim değişiyor; çocuğun düzeni değişiyor. İnsanın kendi evi gibi yok gerçekten.
Çocuktan sonra daha çok alışıyorsun eve onun uykusu düzeni vs. Düşünecek çok vaktinde kalmıyor zaten

Acaba o şehri mi seviyorsunuz? Oraya tayin isteyip gitme imkanınız yok mu?
Kendi evinize gidince bu duygular birkaç güne geçiyorsa normal uzun sürüyorsa sıkıntı var demektir.
Eşimin işi dolayısıyla tayin isteyemiyorum ne yazıkki... Tabiki zamanla azaliyor ancak aklımın Bi kosesi devamlı orada oluyor

Baba evinden giderken aglaman çok normal Bunu anormal karsilayanlara bakma Uzak yerdesin Ama zamanla azalacak merak etme Çoluk çocuk karmaşasına girince daha da azalacak
Ben de yeni evliyken kurban bayraminda ilk gün eşimin köyüne giderken ağlamıştım İlk bayram gün benim başka köyde ne işim var annemle babamı yalnız bıraktım vs diye

bende çok zor alışmıştım ama alıştım şu an 11 senelik evliyim. 27 yaşında evlenmiştim bende çok ağladım. şimdi kendi evimden başka erde duramıyorum .

Genelde,baba evi zindan evi,koca evi meydan evi derler.
Düşünüyorum neden,bazı bolgelerde kız 2 ci sınıf evlattır,yedigi ictiği ziyan görülür,okutulmaz,nasıl olsa eziyet görecek,burada alıssınmantıgıyla öyle ezilir ki evlenince cennete düşmüş gibi hisseder.
Ne yasarsa yasasın,yine de babamın evinden iyiyim diye teselli eder kendini.
Ve bu da ailesinin işine gelir,coluk cocuguyla kapılarına gelme tehlikesi!! bertaraf olmustur.Bence o sözün sebebı bu=/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…