Evlilik hayatım doğru mu?

Ben en çok ailenizin ise gidip geliyor sesi çıkmaz demesine takıldım.
İnsanların erkeklerden beklentisi ne kadar düşük ?
Aynı şeyleri bir kadın yapsa aa böyle kadın mı böyle anne mi olur derler topa tutarlar.
İşe gidip gelince ne oluyormuş ?
Aileniz galiba iki çocuğu var aman bizden bir şey ister diye evliliğinizi devam ettirmenizi istedi.

Evet toplumun erkek bireyden beklentisi çok düşük. İçkisi, kumarı yok, şiddet yok, evini bakıyor boşanılmaz algısı hala devam ediyor maalesef.

Hepsini okudum. Eşinizin size ne maddi ne manevi bir artısı yok. Kendisi hayatınızda koca bir yük gibi görünüyor. Bu yükü artık taşımayın.

Babam emekli bankacı bir arkadasina çay ismarliyor adamın cevabı banka parası haram ben senin çayını içmem . O kadar çok var ki bu saçma dusubcede olan . Bu kadar haramsa neden o kadar kredi cekmis konu sahibi
o değil de
sanki devlet verdiği maaşı faizden vermiyor
faizin olmadığı yer mi var ekonomik çark içinde

o zaman gitcen ata toprağında ata tohumu ekip biççen onu yiyip oturcan başka türlü de helal haram diye laf edip milleti kışkırtmıycan...

Ayyy anlattıklarınız beni boğdu boğdu duvara attı ya. İnşallah kararınızdan dönmezsiniz. Ayrıca beni çok seven eşim demişsiniz ama alakası yok.

size ve çocuklarınıza çok yazık ama yalnız ama ileri de birisi ile çok daha mutlu olabilirsiniz

mutlu değilsin karşılıklı bir anlaşma hoşgörü yok cinsel hayat yok insan ilişkileri iyi değil bir sürü borca harca girmişşin mis gibi memursun alıyorsun paranı daha ne istiyorsun boşa gitsin 8 senede düzelmeyen şimdi düzelmez.
bir kere evden o mutluluk gidince bir daha eskisi gibi olmaz. hem maddi hem manevi yormuşsun kendini al çocuklarını yanına mesleğin de elinde zaten bakın birbirinize.

İçim şişti bunu yazmadan duramayacağım. Kocanız ayının teki onu konuşmaya gerek yok ama siz de müthiş kafa açıyorsunuz ya. Valla okurken sanki biri bunları bana anlatıyor gibi hissettim imdat diyerek kaçasım geldi. İnanılmaz bir dırdır yeteneği. Ben hiç ses etmedim sustum kabul ettim dediğiniz yerlere inanasım gelmedi kusura bakmayın. Bunca şeyi içinizde tutmuş olamazsınız.

Zararın neresinden dönersen kar çocuklarına ve kendine tertemiz bir sayfa aç eşinden sana hayır gelmiş mi çocuklarına gelecek? Sen her şeyden değerlisin insan kendi değerini kendi belirler böyle bir adama katlanmak zorunda değilsin

Uzun lafın kısası, anlattığınız çelişkili şeylere bakacak olursak siz bu adamdan boşanmazsınız.

Kusura bakmayın ama eşiniz tam bir ot. Kendini manevi olarak yetiştirmemiş. Eğer siz onun tam tersiyseniz ki öylesiniz bence boşanma kararınız yerinde olmuş. Çünkü yaşamdan beklentileriniz başka. Bakın bu çocuk yetiştirmenize bile sirayet etmiş. Bunu mutluluğa çevirebilmeniz çok zor. Çünkü böyle gelmiş böyle gider. Okul yıllarından gelen bir kendini yetiştirmişlik zevk ve incelik yok anladığım kadarıyla. Bu da ben değiştim demekle düzelecek bir şey değil.

Bence eşiniz size poposunu yaslamış, maddi dayanak olarak kullanıyor. Hiç bir şey sahibi olamamış bir de sizin borcunu ödediğiniz arabayı elinde tutmayı becermemiş.
Maddi manevi hiç bir desteği yoksa, bir de o haliyle sizi yok saymaya kalkıyorsa bence hazır kamu ya da girmişsiniz, azminizi emeğinizi ziyan etmeyin, boşanın, başka biriyle evnemeseniz bile olur, 2 evladınız varmış zaten, hiç değilse evden gölgesi gider asalak gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…