Evlilik hayatım doğru mu?

Mümkün değil bu adamla mutlu olamazsınız kimse olamaz zaten ben sizi anlıyorum daha çocukluktan yeni çıkmışken annenizi kaybetmissiniz sonra babanızın evliliği tuz biber olmuş bir hatadır olmuş ona artık yapacak bir şey yok maalesef.
Bundan sonrasi için şans vermek vakit kaybı olur gerek yok kafanıza koymuşken ayrılın

Kocanizi gömmeye başladığınız yerden sonrası gelmedi.bu aydınlanma 2 çocuk ve atanmadan sonra mı oldu ?
Ever başta da belirttiğim gibi çocuklar evliliğinin başında aşık olduğuma inandığım dönemde oldu ve anne olmayınca baba evi olmuyor doğuda .. gidecek bir baba evin yokken boşanmaktadır kolay değil ataninca da etrafıma baktım ve gördüm ki normal bir süreç yok hayatımızda daha net gördüm gerçekten. Evli insanların normalinden çok uzaktayız.. ve üstelik sessiz kaldıkça beni daha çok baskilamis kendi de boşanmak istediğimden emin olunca aptallık etmişim hiç iyi etmemişim falan dedi arabayı kullan karışmam vs vs vs karismamak için bosanmam mi gerekiyor.. velhasıl 4 ay önce ettiği sözleri çoktan unuttu ama ben iyice umutlarımı yitirdim

sahi fikrim faiz kurumunun geliri ile çocuklarımı büyütmek istemedim. Tazminatını aldm
O tazminat da faiz kurumundan gelmedi mi? Onu nasıl helal kıldınız çocuklarınıza? Banka çalışanları maaşlarıyla büyütüyor çocuklarını, haram helal diye zan altında bırakmayın insanları. Sizin gibilerin hayatı şov. İşine gelince modern hayat ve getirileri işine gelmeyince faiz haram, çocuğuma yedirmem.

Kimse sizi zorla evlendirmemiş, evden kaçmamışsınız. Adamla bile isteye evlenip aile kurmuşsunuz. Çocuk yaparken adamın tipi çok da önemli değilmiş sanki, 2 tane yaptığınıza göre. Kocanızın evlenirken 5 kuruşu olmadığını biliyordunuz. Bahane üstüne bahane şikayet üstüne şikayet.

Boşan kurtul. Ne diyeceğimi bilemedim başka. Mis gibi atanmışsın da.

Birincisi o kayınvalide modelini bende yaşadım.Nisanli iken oğluna yardım etmedi.Kizina çeyiz düzdü.Kizimi 2 sene evlendirmeyecegim dediği halde.
Bakım konusunda okurken tiksindim.Ben olsam yatagimi ayirirdim.Ne demek dış fircalamama.Dusa girmeme.
Başkasına kaba davraniyorsa kaba birisi.
Mesleğiniz varsa bu adam duzelmeyecekse ayrılmak mantıklısı sanki.Kendinize eziyet etmeyin.

Babam emekli bankacı bir arkadasina çay ismarliyor adamın cevabı banka parası haram ben senin çayını içmem . O kadar çok var ki bu saçma dusubcede olan . Bu kadar haramsa neden o kadar kredi cekmis konu sahibi

Mutsuzsun ve soğumuşsun burda helal haram kısmına girmiycem ayet hadisler belli ekonomik özgürlüğün garanti olunca da aryik surekli bilinc altinda düşündüklerin yuzeye vurmuş sen mutlu olursan çocukların mutlu olur çocukların icin hayatindan vazgeçme ama çocuklarından da vazgeçme zaten büyümüş okula başlamışlar üzgünüm ama hangi erkek olsa herseyimi karşılayacak kadin varken rahat olurum der maddi maneci tüketmiş sizi siz el kizi olarak o ailesine bakarken siz de ogullarini gecindirmek zorunda degilsiniz suan devam etmeye de çalışsanız edemezsiniz eşiniz çocuklara iyi baba olabilir ama size iyi bir es değil üzgünüm

Yani bu saatten sonra adam boy atmayacak. Sosyalleşmeyecek. Sorumluluk duygusu oluşmayacak. Temizlik perileri hiç bir zaman gelmeyecek ki gerçekten pes insan dişlerini fırçalamaktan aciz nasıl olur. Zaten adama yıllarca siz bakmışsınız. Bırakın artık gitsin ailesiyle magazin izlesin. Hayatınıza bakın artık. Herkese yetemezsiniz hele böyle bir asalağa

Kusura bakmayın ama istifa ederek çok saçma bir iş yapmışsınız. İki kere belirttiğiniz için söylüyorum faiz kurumundan gelen para onca zaman sonra mı rahatsız etti sizi? Kredi çekerken, o kurumdan gelen parayla araba yükseltirken rahatsız değilmişsiniz ama. Kendinizle çelişiyorsunuz. Çalışmak istemediğiniz için çıkmışsınız işten bahane buluyorsunuz bence. Evlenmiş olmak için evlenmişsiniz zaten. 2 de çocuğunuz olmuş evliliğiniz misyonunu tamamlamış.

Bu tür sorunlu evliliklerde kadınının ekonomik özgürlüğü varsa ve evliliğe devam ediyorsa onun davranışlarını sorgularım. Eşinizin ne olduğunu çok iyi biliyorsunuz, boşanmak için ekonomik özgürlüğünüzde varmış bu şekilde yaşamayı siz tercih etmişiniz. Şimdi şikayet etmeniz anlamsız.

valla adam baştan beri aynı adamsa sizin aşkınız bitmiş, atanınca da iyice beğenmez olmuşsunuz.
iyice gözden çıkarmışsınız eşinizi zaten. boşanın o zaman. söz vermesine rağmen bir çaba göstermemiş.
borçları ödemenize yardım edecek mi?

Çok doğru, hayır ayrıca krediyi krediyle kapatınca da faiz üstüne faiz var, hassasiyet varsa o niye öyle oldu peki

Demissin ya faizi faiz ile kapatmamak icin isten cikip çocuklarima baktim .sen faizi faiz ile kapatip bu hödükoglu hödüge nasil tamamul ettin.ya ben anlamiyorum benim akrabamin oglu 4+4 çocuk ozel guvenlik sirketin birinde ama kamuda calisan biri kiza talip olamiyor.benim ona bakmam herek o kazancini kendine harcar anacak kural bu diye .sen nasil gittinde bu dumbelek tereksine 2 cocuk ve 8 yilini verdin halada bosaniyim mi diye soruyon.
Sabrina hayranim.

Sizde iyi bombalamissiniz heee

Babam emekli bankacı bir arkadasina çay ismarliyor adamın cevabı banka parası haram ben senin çayını içmem . O kadar çok var ki bu saçma dusubcede olan . Bu kadar haramsa neden o kadar kredi cekmis konu sahibi
Saçmalık işte. Haram olduğu için kredi çekmedim, faiz ödememek için kredi kartı dahi kullanmıyorum alnımın teriyle paramı kazanıyorum biri gelip parama haram diyecek valla alnını karışlarım konu sahibi kredi üstüne kredi çekmiş arabayı yükseltmiş ama haram diye çıkmış hadi ya oradan

Klasik bir cümleyi hatırlatmak isterim; "Yanlış trene bindiğinizde ilk istasyonda inmeye çalışın, çünkü mesafe ne kadar artarsa, dönüş maliyeti de o kadar artar."
Neden evlendiğiniz, neden çocuk yaptığınız, neden bunca zaman durduğunuzdan ziyade artık bundan sonrasına bakın ve en doğru kararı verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…