Evlilik Hakkında Her şey...

off off ısyrımdekı 600 tl pc hızlı bu casper 1200 tl verdık cok cok yavs delı olcammm yaa
yok baska yere gtmem gıdersem kafam karısır ayy hemen pazar olsun
babalar gunu haftaya sanırsam keske acık olsa alırdık takılar kaldı bıdahakı haftaya desene neyse sağlık olsun

ayy yavas olunca delırıyom ya...bı msj kac saate gıdıyo..atı alan uskudarı gecıyo:)))
ne kadardxı pazara kız bıse kalmadı bır ıkı uc guncuk:)))
sen benım fotomu gurdunmu kız eskı ortı..

ortı laa hangısı sensın bı çözemedım hee :roflol: sağdakı fıstık kım ıse masallah dıom nan sızde buguzellık varken nasıl operasyonlar basarısız olur anlamış deılım hee azcık kırıtın kız cılve falan edın hee

oşin seme h geldınız kzılar
dun elbıse beğendım 5 tl pazar gunu alcaz ınş kalrı cok beğendım o görsun öle alcaz bıde sıyah beyaz kesın alır

5 TL mi??:1shok::1shok:
ben mi yanlış anladım??:uhm:

ocean iyiyim canım sen nasılsın? Böcüşş yanlış yazdı canım 55 tl yanılmıyorsam çünkümm dünkü yazılarını okudum ben az önce ööle yaziidiii

böcüşümm sen nassın? beğendiysen al tatlım, Allah içine sindirsin inşallah

benim ortim nerde laaaa, gelmiyo bi piyasa yapçez dedikkk o kadarr

hee doğrudur yanlış yazmış böcek..
hani pazarlarda satılıyor ya istanbulda, "elbiseler 5 liraaaaa" diye bağırıyolar
onlardan sandım ben de:roflol:

ayy 55 yaa pardon ahmet aydın dıye bı mağazadan beğendım ama nette yok ama süper yaa onsuz olmam cnm oda gorsun
butun bı elbıse dız kapaklarımda altında astar var ust kısmında ıncecık tam yazlık ve sıyah beyaz daha ne olsun

saol ablam ama daha almadımkı dua edın pazar gunu askım gelcek ozmna kalsın ben alcaktım ama ben gormeden alma dedı

yorum yapcağı kesın ama bence beğenır hem bende yalnız almk ıstemedım brısı bana aa cok yakıştı yada olmadı demesnı ısterm ee bu da askım olursa daha mutlu olurum:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…