Evlilik Hakkında Her şey...

kemal sunal ve sener sen kadar hasta olduğum sınema sanatcısı yoktur
bıdaha ne kadr ısteselerde eşlerı yok
hele hababam sınıfı fılmı varya bıtıyom her bölumu harıka
taklıtlerı var ama işe yaramas

a.s.
Allah kavustursun derin bacı nere gidiyo kocan azcık dinlen sen yaa yoruldun kaydirigubbakcemile2

kemal sunal ve sener sen kadar hasta olduğum sınema sanatcısı yoktur
bıdaha ne kadr ısteselerde eşlerı yok
hele hababam sınıfı fılmı varya bıtıyom her bölumu harıka
taklıtlerı var ama işe yaramas

teşekkürler gadife kardeş adanaya gidiyoopuyorumnanaktan!böcükkk yok valla o filmler gibisi adam süper Allah rahmet eylesin!....:hooray:

:Saruboceq: ıyıler hep erken gıdıyo zaten ablam bak barışıma mafoldumben
ınş oğlum olursa barış olcak adı

oşın h geldın cnm ne ettın ders mı calıstınn bu arada aklıma geldı enıstemın yığenı var turkce öğretmenı ama bı turlu ataması olmadı
suan kpss hazırlanıyo ınş bu yıl olur cunku ıst hep bırıncı turkıyedede ılk 100 arasında olmuş ama kacıncı bılmıyom

oşın h geldın cnm ne ettın ders mı calıstınn bu arada aklıma geldı enıstemın yığenı var turkce öğretmenı ama bı turlu ataması olmadı
suan kpss hazırlanıyo ınş bu yıl olur cunku ıst hep bırıncı turkıyedede ılk 100 arasında olmuş ama kacıncı bılmıyom

denemeye girdim canım, sabahtan beri kafa beyin kalmadıkafamçokkarıştı
hırs yapmış desene, kesin atanır o zaman bu yıl..
inşallah hepimiz atanırız:Saruboceq:

geldım aman amma cenesı varmış hee kaydirigubbakcemile3 eskıden derdım bı sevgılım olsun hep konusalım dıe ama sımdık sıze bıle zor zmn ayırıyom he işyerımdede cok arıyo kovulursam yaa kk dan yada onun yuznden

neyse napıyn cnm az takılam ddım banyo ettım dondrma yedım bırazdan cıkcam yığenımı banyo etrcez koyyoz leğenın ıcıne oynuyo heezemuszemus

aman konussun konusmasada konusmuyo dersın...
kovulursan ısten falan ..hemen nıkahı basarsınız evının kadını cocukların annesı olursun..hehe
kucukmu yıgenın..ay dun bende arkadasın kızını sevdım cok tatlılar ya...
kardesım yapmıo cocuk ...olsada hep sevesem...
afıyet seker olsun yedıklerın bende kıraz ıstıyom

10 aylık cnm yığenım erkek adıda benım uşağun adından:jeyyar:
bugun bı elbıse gördum onu alcam galıba daha doğrusu benımkı alcak 55 tl söz için dızkapaklarında etek ustu tül gıbı ıncecık cok hoş ya aklımdan cıkmıyo pazar gunu alcaz ınş
bıde söz yzüğü bakarken nışan yzüğü beğendım dedım dırek nışan yüzüğü alalım bıdaha almayız bakım askım dedıama yuzuk ck hoş bayan olanda tas var ekrk sade dal seklınde desenı var 2 tanede bıleklık beğendım bırını o bırını ben alcam
bıde kvga edıyoz pazr gunu kuyumcular kapalı dıom ınanmyo sureklı seyehat ederse nerden bılsın ınatcı nolcak

dun sevdıgım bebekte 10aylıktı..sızınkıde ole bısedr..op barı onu benım ıcın...
sen sımdı hep adıyal seversın onu...:)))daha bı seversın.
begendıysen gezmene gerek yok onu alırsın ıste...satılmasa barı...
ya aslında dogru dusunmusun he..soz yuzuklerı zıyan oluyo sonra takılmıyo..bozdrsan kıyamazsın..kıysan para tutmaz...dedıgın olabılır...
pazar kapalı tabı:))bosa kavga etmesın ya...guldurdu benı

X