- 9 Ekim 2008
- 8.222
- 9
- 48
yorum yapcağı kesın ama bence beğenır hem bende yalnız almk ıstemedım brısı bana aa cok yakıştı yada olmadı demesnı ısterm ee bu da askım olursa daha mutlu olurum:kedi:
tabi canım benim ilgilenmesi güzelll bence de!...a.s
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yorum yapcağı kesın ama bence beğenır hem bende yalnız almk ıstemedım brısı bana aa cok yakıştı yada olmadı demesnı ısterm ee bu da askım olursa daha mutlu olurum:kedi:
ocean iyiyim canım sen nasılsın? Böcüşş yanlış yazdı canım 55 tl yanılmıyorsam çünkümm dünkü yazılarını okudum ben az önce ööle yaziidiii
böcüşümm sen nassın? beğendiysen al tatlım, Allah içine sindirsin inşallah
benim ortim nerde laaaa, gelmiyo bi piyasa yapçez dedikkk o kadarr
gadifeeem sen evlenince eveine internet alcan mı?
KK ya gircen mi?:gitme:
ortı laa hangısı sensın bı çözemedım hee :roflol: sağdakı fıstık kım ıse masallah dıom nan sızde buguzellık varken nasıl operasyonlar basarısız olur anlamış deılım hee azcık kırıtın kız cılve falan edın hee
oşin seme h geldınız kzılar
dun elbıse beğendım 5 tl pazar gunu alcaz ınş kalrı cok beğendım o görsun öle alcaz bıde sıyah beyaz kesın alır
kıyamam sana ebruşum valla hala ebrum diyom ama kusura bakma :lepi:ooooooooooo kımler gelmıs
selım balım canım napıon kıssss
evimde ben gitmeden internetim var zaten sositosositogadifeeem sen evlenince eveine internet alcan mı?
KK ya gircen mi?:gitme:
ortı nerdesın ya bn bugun ısteydımlaelaelaelaelae
ama sonuc kotu sımdı herkezın ıcınde anlatmıyım:gitme:
qadıfem sanslı evınde olcek ınternetı...mustakbel kocasıyla netten gorusuyo ya
ben zaten ona ddımkı netsız gelın olma dedım:roflol:
gadifem iyi sevindim canım benim..
benim herif internet olmayan eve ev demem diyorzemuszemus
ben de internet olmdan olmaz diyenlerdenim..lmaz:
büyük bir ansiklopedi elinin altında..
ne merak ediyorsan yaz, çıksın karşına..
böyle bir nimetten mahrum edemem kendimi
hu hu nirdesiniz kıslarrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan
kimcecükkleee uğramamış bizden başkaa!...:1no2::a015: