Evlilik Hakkında Her şey...

merhaba kızlaaarrrra.s.!lady naber kız?sm sen nasılsın görüşmeyeli?...
bakın ben çocuklu çocuklu geliyom buralara!...gamyoncuiremsukaydirigubbakcemile2hihoyyyt:eek:

ben iyiyim canım böcüğü görünce daha iyi oldum
kızın yüzüne renk geldi hihoyyyt

ben iyiyim canım böcüğü görünce daha iyi oldum
kızın yüzüne renk geldi hihoyyyt

iyiyim bende oceanım sositososito

kızz böcüşşşş derinin alıntısından gördüm şincikkk
kim bu yağız dekanlı, anlat çabuk bakemm
az önce bişey yazmışın ama ben anlamadım, kimdir nedir, nasıl oldu anlat böcüşş

lady aşk işte başka bişeyyy!:asigim:a.ssm oğlan laz uşağıymış!fisfisfis

tuttum bırakmadım geçmedi bi şişe su bitirdim geçmedi peynir yedim geçti :roflol:

lady kız sen rizenin neresindensin?:sm_confused:eşimin çok sağlam bir arkadaşı var rizeli kendisi!hatta şu anda tel.da konuşuyorlar!.....a.s

iyiyim şimdi kahvaltı yaptırcağım onacokacimcoookgamyoncuiremsu durmuyor hadi öpüyorum herkesi şimdilikkkk!...opuyorumnanaktan

guıle gule bızım yığende cok yaramas yaa 11 aylık suan hala yurumuo

doyurdum geldimhihoyyyt anacım yürüse bi dert yürümese bi dert! benim kız da felaket yürümeye başlayınca hiç tutulmuyolar:1no2: hele düz duvara tırmanan cinstense!valla sürekli koşturuyoz peşinde Allah sizinkilere de sabır versin!....a.s

hepsı mı böle bunların
gercı nedense buyuk abımın cocukları cok uslu oluyo
suan kucuk abımın oğlu bahsettığım
bıde kucuk ablamın kızı öleydı 7 ayllıkken yuru anam kız demezsın canavardı canavar

hepsı mı böle bunların
gercı nedense buyuk abımın cocukları cok uslu oluyo
suan kucuk abımın oğlu bahsettığım
bıde kucuk ablamın kızı öleydı 7 ayllıkken yuru anam kız demezsın canavardı canavar

bende acemiyken çocuklar böyleyse nasıl bu kadar çok çocuk doğurup bakıyolar diye şaşırıyodum:1shok: sonra baktım ki benim ki arada özellerden seçme olmuş hihoyyytaynen sizin kız gibi canavarlık var hamurunda!yedi beniiii!....:1shok:

allah olmayanada versn cnnm
onlar melek melek evın neşesı
cokta sevıyom bı görsen he bıde bjk he bjk dıyım hemen alkiş gelır ee halası kım demı ya:roflol:
araba alcam ona hanı arkadan tutulup gıdıyo ya dıreksıyon sende oluyo bakaım ınş

X