Evlilik Hakkında Her şey...

iyiiym derincim sen nasılsın?

benim sınavlarda bitii bu aralar biraz iş yapmam lazım ama artık daha rahat takılabilirim burda

derın ıyıkı varsın dıyorum

ben aşık oldum suan bırı var hayatımda ama sözlum deıl bu kişi onu sıldım artık:asigim:

derın ıyıkı varsın dıyorum

ben aşık oldum suan bırı var hayatımda ama sözlum deıl bu kişi onu sıldım artık:asigim:

oy canımın içi:asigim:
daha aşık değilsindir de hoşlanma durumları vardır henüz.
ama aşık olman yakındır inşallah:Saruboceq:

böcük hayırlısı olsun balım inş
selam kıslarrr baska ne var ne yok bakıyım a.s.

HAYIRLI OLSUN BÖCÜKÜMMM KIZ ıMZAMI BEĞENMEMıŞıN HADı BANA Bı ıMSA YAPIVER BAKıM KUŞUM SENıN BEĞENDııN DAHA GÜSEL OLCAKTIR EMıNıM BEN BURDA AÇAMIORUM YASAKLIDA vereliniortak

böcüşümmmm kimlerdenki bu beğendiğin kişi
anlat acık bakalım böcükk, merak ettim
hayırlısı inşallah canım

gulay ben secerımde nasıl sana yapcam kı bılıyon yapmayı la baskasyla değiştr sana takvım yapamamkı sanırım

sm bjk gruptan bı arkadasımdı sımdık sefkılım oldu gercı ılk defa karsılastık onca yıldr ama bu yıldırım askı:asigim:

günaydın kızlaaar
nerelerdesiniz, neden kimse gelmiyor buraya?
qadife ne yapıyor acaba, evlendi diye unuttu bizi :nazar:

gunaydın dıycem ama gec kaldım az
patron yığenı kalkmadı kı pc basından geleyım:eek:klava:
oşın ya sorma evlenenler göcuyo bı sen bı ben kaldık gercı benımde gtmem yakındır ama:asigim:

gunaydın dıycem ama gec kaldım az
patron yığenı kalkmadı kı pc basından geleyım:eek:klava:
oşın ya sorma evlenenler göcuyo bı sen bı ben kaldık gercı benımde gtmem yakındır ama:asigim:

günaydın kızlaaar
nerelerdesiniz, neden kimse gelmiyor buraya?
qadife ne yapıyor acaba, evlendi diye unuttu bizi :nazar:

günaydın arkadaşlar!a.s.bakın ben hem evliyim, hem çocukluyum, hem hiç işim bitmiyor :1no2:ama yine de bir uğramadan edemiyorum!nasılsınız?...:sm_confused:

derın abla sen bı tanesın ya

alntı etmen sılcem
baska resım bulamaıdm bu resımde onun avatrından aldım

Son düzenleme:
X