Evlilik Hakkında Her şey...

allah olmayanada versn cnnm
onlar melek melek evın neşesı
cokta sevıyom bı görsen he bıde bjk he bjk dıyım hemen alkiş gelır ee halası kım demı ya:roflol:
araba alcam ona hanı arkadan tutulup gıdıyo ya dıreksıyon sende oluyo bakaım ınş

evet ne kadar şikayet etsek de çokkkkkk seviliyolar gerçekten!:asigim:bizimki de fenerbahçelia.s forması da var babası öğrettti iyice!araba yerine bisiklet alsan daha iyi değil mi :sm_confused:yine öyle tutmalı sonra çıkarıyosun onu çocuk kendi sürüyor bisiklette ama arabada olmuyor sanırım!bizimki de akülüsünü istiyor dayısı alacaktı ama aldırmadım ben şimdilik!...yerimseniben

annesıyle gıderım ne alırsa alırm pek anlamamkk
aboww fblı mı hıııh yanlış yola surukluyo babası cocuğu

h geldın sm793

hoşbulduk böcüşüm, nasılsın bakalım, varmı havadis
sevgili yaptınmı kendine, aşık olmuştun geçende, varmı gelişme kuşumm

derinim sen nasılsın güzelim, bebişinide mıncıklaya mıncıklaya öperim ben o tatlı varlığı

lenn böcükk ağzından lafı cımbızla alıyossss
niden anlatmıyon, napıyonuz nasılsınız, neler konuşuyonuss,
nazar değcek diyemi korkuyon yoksammm kaydirigubbakcemile

velved valla boy boy resımlerımızı bıle koydum ama kacrdın şansına küs

sm793 evt braz ondan cnm neyını anltımkı
26 yasında rızelı host aynı zmnda dalgıc ama benımle tanısnca dalgıclığı kesın bıraktı cunku akdenıze falan gtmesı gerekıyordu falan fılan

annesıyle gıderım ne alırsa alırm pek anlamamkk
aboww fblı mı hıııh yanlış yola surukluyo babası cocuğu

h geldın sm793

kısslaarrr selammm
yemeğe gidiyom şimdi glcem birazdan
öpüyom sizi

sm yakalayamadım seni neyse öpüyorum yine deopuyorumnanaktan!böcükk he ya bizde herkes karışık fener cimbom beşiktaş :bbo:eek: yüzden ben bu konuyla hiç ilgilenmiyorum valla ne ediiimmm!....:sm_confused:

darısı ebruma inş ben ayagımı sürükledim hadi bakalımmm kısmetiniz acılcak inş gelin peşimden kaydirigubbakcemile

kızçelerim uzun bi aradan sonra selemın hello :nazar:
yarın aşkım sefkilim kankam ve eniştecaazımlan ev bakcek
ulan şaka maka cidden evleniyom ben
help me imdat mimdat :nazar:

X