• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik Hakkında Her şey...

kafan niye karışıyo ki?
emin değil misin sevginden?
zaten talip çıktığını duyunca nişanlanalım diyolar..
benimki de öyleydii..dedim böle böle oluyor, gelen olsun istemiyom..
bi yüzük takalım dedim.. hemen ikna oldu tamam dedi.:jeyyar:

yok canım sevgisinden eminim hemde kendimden çok...........
sadece şaka yaptım............kaydirigubbakcemile3
bide kıskandırmaya çalışıyorum kızsal oyunlar.işte yoksa asla böyle bir şey yapmam..........gamyoncuiremsu
kim çıkarsa çıksın karşıma.........:1hug:

gurba neden çizme belki senin zevkin hoşta bi çizme fakat ayakkabı daha şık durmazmı..............aklınıda karıştırmak istemem

saçım başım yolunmadan, sağ salim kaçayım ben burdankaydirigubbakcemile4
yoksa kötü şeyler gelcek başıma:roflol:
yerimi sölemeyin kızkurularınalaelaelaelaelae

de get gıderken ayağın takıla emı :mymeka: benım hem cok kısmetım var alınmıyom o lafı vazgectım

leynn oku oku gülgül öldüm Allah sizi neetmesin yaaa

benimde düğün haziranda ama daha ne yapcam nasıl alcam tam bilmiorum bakmıorumda poffff naapcaksam

de get gıderken ayağın takıla emı :mymeka: benım hem cok kısmetım var alınmıyom o lafı vazgectım

üstüne aldın bi kere lafı, ben ortaya atmıştım:roflol:
bir de kendi lafıyla ele verdi kendi kendini....:dance:
deeeeeer ve de kaçarımkaydirigubbakcemile3

2755_0.JPG

2755_1.JPG

Eminim sana çok yakışıcak bu renk :roflol:

len olm seni alan almiş satan satmış ne işin var ayakkabıylan isimlen -tatlicadiarzu-

muhahahahaha
ulan kurdela agaci bitcek içinde kurdela yuta yuta :roflol::roflol:
bi meendiz de sana bulcam kanka üzülme :teselli:
gördünüz duydunuz tüm K.K ahalisi şahit:delphin:
eğerki bu kermit sözünü tutmazsa
aleme ibret edeceeeeem onu şakkıdı

hg hemsom Şeniz
nbr nasılsın ne kadar kaldı dügüne ne zamandı yaws :1rolleyes:

Sağol hemşom,valla koşturmaca içindeyim ev diziyorum kaydirigubbakcemile2düğüne kısmetse 40 gün kadar bişey kaldı dua edin nolur herşey sorunsuz hallolsunn....:Saruboceq:

leynn oku oku gülgül öldüm Allah sizi neetmesin yaaa

benimde düğün haziranda ama daha ne yapcam nasıl alcam tam bilmiorum bakmıorumda poffff naapcaksam
sende basla kuzum artık hazırlıklara az kalmış :1hug:
Sağol hemşom,valla koşturmaca içindeyim ev diziyorum kaydirigubbakcemile2düğüne kısmetse 40 gün kadar bişey kaldı dua edin nolur herşey sorunsuz hallolsunn....:Saruboceq:

az kalmış hemsom :1rolleyes:
inş hersey gönlünce olur sorunsuz en güzel şekilde yerimseniben

:1shok: aboww bıtmış senın aılendekı mısfrlığın :çok üzgünüm: ama bak adımı yaz ayakkabına unutma

Back
X