• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik Hakkında Her şey...

işte benimkide o ikisinin karısımı canım krem rengi askısı ve gögüs altı kısmı bal rengi tonlarında istersen koyayaım gene resmi hemde 36 beden elbiseli halimi hihoyyyt
hazırdada cok güzel modeller vara.s

aha dün adamla buluscam die sildimişem telden görmesin die :) yarın koyayaım canım

işte benimkide o ikisinin karısımı canım krem rengi askısı ve gögüs altı kısmı bal rengi tonlarında istersen koyayaım gene resmi hemde 36 beden elbiseli halimi hihoyyyt
hazırdada cok güzel modeller vara.s

nisanım kosana bakem bi anacım bee kaydirigubbakcemile2

aboo ettiği lafa bak, pis kermit:mymeka:
Allah etmesin yaw, iyisi mi sen beni unut..
evde kalmış kızkurularının isimlerini yaz:dilcikar:

abovvvv
kavgada söylenmez -tatlicadiarzu-

orası benim bilceem iş :delphin:
çıkmayan mürekkepli kalemlerle yazmazsam gurbaa diilim:delphin:

ayakkabı al ısımlerı yz resmını cek ozmn bakcem neyle yazdın eğer dedın gıbıyse elbısen yırtılsın derım haa:Saruboceq: dualarım cok etkılıdır demedı deme
ayrıca grı ıstıyorsan grı olsun ama kınada barı zumrt yeşılı gıy ben cok sevyom sana yakısr mı bılmem ama cokta çirkın olmazsın:1rolleyes:

düğün için de şu cizmeyi istedim :delphin:

lux2w02vk6.jpg

canım bizimki daha yeni...........ben vandayım edim çıldırıyo ..delikafadulden...bide bana burda talip çıktı..........:delphin:
kafam karıştı........kafamçokkarıştı

kafan niye karışıyo ki?
emin değil misin sevginden?
zaten talip çıktığını duyunca nişanlanalım diyolar..
benimki de öyleydii..dedim böle böle oluyor, gelen olsun istemiyom..
bi yüzük takalım dedim.. hemen ikna oldu tamam dedi.:jeyyar:

canım çok güzel
hatta buna benzer bi model koymuştum ben bu topiğe
beyazdi ama bayilmiştim hihoyyyt
yunan tarzı
tanrıçalar gibi
ne güzel yaaayerimseniben

evet işte biz bu elbiseyi ilk kankamla gördük ama
roma tanrıcaları gibi dedik ya bu resimdeki 40 beden gögüs kısmı bol falan ben bedenime göre olanın aldım bide straplez alttan destekli takke alcam o kısım dolcak sacım zaten topuz tacımıda aldım inci bulamadım tacımın tasından incecik bir kolye takcam dore tonlarda makyaj ohh :sm_cool:

he bu arada böyle göğüs altından kıstırmalı modellerde gözel oluyor :delphin:

evet işte biz bu elbiseyi ilk kankamla gördük ama
roma tanrıcaları gibi dedik ya bu resimdeki 40 beden gögüs kısmı bol falan ben bedenime göre olanın aldım bide straplez alttan destekli takke alcam o kısım dolcak sacım zaten topuz tacımıda aldım inci bulamadım tacımın tasından incecik bir kolye takcam dore tonlarda makyaj ohh :sm_cool:
ayy canım 4 gözle bekliyorum nişan resimlerini
tam tarih neydi bu arada kaydirigubbakcemile2

saçım başım yolunmadan, sağ salim kaçayım ben burdankaydirigubbakcemile4
yoksa kötü şeyler gelcek başıma:roflol:
yerimi sölemeyin kızkurularınalaelaelaelaelae

Back
X